dzieki za rade Moze faktycznie za malo wody w siebie leje... ah te ciazowe dolegliwosci... a ja dopiero w polowie drogi )Dzindusia ja mialam na poczatku bole glowy bo za malo wody pilam ) A wiec i moze Ty masz podobny problem ) A lydkii i kolana mnie bolalay bo za dlugo stalam w jednym miejscu ... Byl zbyt duzy ciezar dla nog ... Dlatego gotujac czy robiac cokolwiek tupalam sobie nogami czy ruszalam z jednej na druga )
reklama
Witam kochane
Obiecalam wiec jestem ale co za dzien mam, masakra, nic mi sie nie chce od samego rana, pogoda z rana zapowiadala sie ladna ale teraz to tak juz wyglada nie zaciekawie, tez planowalismy spacerek z nasza Sophie i z psiaczkiem ale zobaczymy jak to bedzie za godzine ..... pozatym dostalam @ i wszystko mnie boli..... a do tego mam sterte prasowania o obiedzie nawet jeszcze nie myslalam bo dopiero sniadanko zjedlismy ehhh dzis bedzie dzien w opoznionym tempie cos mi sie wydaje....
lepiej zmykam za cos sie wziasc
do sklikania pozniej
Obiecalam wiec jestem ale co za dzien mam, masakra, nic mi sie nie chce od samego rana, pogoda z rana zapowiadala sie ladna ale teraz to tak juz wyglada nie zaciekawie, tez planowalismy spacerek z nasza Sophie i z psiaczkiem ale zobaczymy jak to bedzie za godzine ..... pozatym dostalam @ i wszystko mnie boli..... a do tego mam sterte prasowania o obiedzie nawet jeszcze nie myslalam bo dopiero sniadanko zjedlismy ehhh dzis bedzie dzien w opoznionym tempie cos mi sie wydaje....
lepiej zmykam za cos sie wziasc
do sklikania pozniej
madziakowalik
Fanka BB :)
Witam dziewczynki
ja juz w domku tylko tyle ze nadal w dwupaku malej dobrze w brzusiu. wczoraj wieczorem wrocilam do domku z rozwarciem i skurczami :-( ogolnie to dopiero wstalam ( odespalam te dwa dni szpitalne ) . dziewczyny dziekuje za wsparcie wszystkim . witam rowniez nowa mame z centrum jest nas coraz wiecej . ciekawe jak dlugo bede w takim stanie :-(
ja juz w domku tylko tyle ze nadal w dwupaku malej dobrze w brzusiu. wczoraj wieczorem wrocilam do domku z rozwarciem i skurczami :-( ogolnie to dopiero wstalam ( odespalam te dwa dni szpitalne ) . dziewczyny dziekuje za wsparcie wszystkim . witam rowniez nowa mame z centrum jest nas coraz wiecej . ciekawe jak dlugo bede w takim stanie :-(
3maj sie kochana, ja to nie bardzo wiem co ci powiedziec bo to wszystko dopiero przedemna ale juz niedlugo bedzie po wszystkim, i wszystko bedzie dobrze i bedziesz najszczesliwsza mamusia na swiecie )Witam dziewczynki
madziakowalik
dzindusia mam nadzieje , ze akcja potoczy sie szybko :-) ogolnie w domku lepiej niz w tym szpitalu.
pewnie :-) nic nie zastapi domowej cieplutkiej atmosfery... Widze ze 4 dni do terminu - ten czas oczekiwania sam w sobie jest meczacy.... dlatego postaraj sie zrelaksowac a zobaczysz ze rozwiazanie nastapi szybciej niz sie spodziewasz.... tak przynajmniej pisza w moim ciezarowkowym poradniku :-) zycze wszystiego dobrego i zeby poszlo ''gladziutko'';-)
justysia21
Elfikowa mama :D
melduje sie!!!!
natinke18
hejka
Bozenka chetnie bym do ciebie przyjechala,ale nie mamy autka mielismy zawsze firmowy,ale jak maciej jest na urlopie to auto musial oddac takze jestesmy uziemieni !!!
Syllwia kiedy ty wylatujesz????no i kiedy wracasz??i jak z autkiem waszym???
Krycha dobrze zrozumialas za tydzien zapraszam wszystkie chetne do mnie na posiedzonko)
ja probuje wlasnie zapanowac nad 3 łobuziakow,domi zaprosil kolegow )naszczescie ada spi,ale pytanie jak dlugo to potrwa w takim halasie??
pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!
Bozenka chetnie bym do ciebie przyjechala,ale nie mamy autka mielismy zawsze firmowy,ale jak maciej jest na urlopie to auto musial oddac takze jestesmy uziemieni !!!
Syllwia kiedy ty wylatujesz????no i kiedy wracasz??i jak z autkiem waszym???
Krycha dobrze zrozumialas za tydzien zapraszam wszystkie chetne do mnie na posiedzonko)
ja probuje wlasnie zapanowac nad 3 łobuziakow,domi zaprosil kolegow )naszczescie ada spi,ale pytanie jak dlugo to potrwa w takim halasie??
pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!
alex2339
A ja mam dola jak bylam z Nikosiem w ciazy to dostalam zylakow a teraz mi strasznie dokuczaja i jeszcze dzieciaki chca sie bawic w chowanego nie mam juz sily
reklama
Hejka)Ja już troche obrobiona;-)musze jeszcze tylko jechać do jakiegoś sklepu bo Marti idzie na urodzinki jutro Bożenko Od Ciebie to nigdy nie wiem kiedy wyjść tak dobrze się siedzi i kawkujeMati mi śpi ciekawe jak długo a Mareczek właśnie woła o zielony czyli kisielide bo zaraz przejdzie mu ochota i Matiego obudzi