reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Dzindusia ja mialam na poczatku bole glowy bo za malo wody pilam :)) A wiec i moze Ty masz podobny problem :)) A lydkii i kolana mnie bolalay bo za dlugo stalam w jednym miejscu ... Byl zbyt duzy ciezar dla nog ... Dlatego gotujac czy robiac cokolwiek tupalam sobie nogami czy ruszalam z jednej na druga :))
dzieki za rade Moze faktycznie za malo wody w siebie leje... ah te ciazowe dolegliwosci... a ja dopiero w polowie drogi :))

reklama
Witam kochane

Obiecalam wiec jestem:) ale co za dzien mam, masakra, nic mi sie nie chce od samego rana, pogoda z rana zapowiadala sie ladna ale teraz to tak juz wyglada nie zaciekawie, tez planowalismy spacerek z nasza Sophie i z psiaczkiem ale zobaczymy jak to bedzie za godzine ..... pozatym dostalam @ i wszystko mnie boli..... a do tego mam sterte prasowania o obiedzie nawet jeszcze nie myslalam bo dopiero sniadanko zjedlismy ehhh dzis bedzie dzien w opoznionym tempie cos mi sie wydaje....
lepiej zmykam za cos sie wziasc
do sklikania pozniej

Witam dziewczynki

ja juz w domku tylko tyle ze nadal w dwupaku malej dobrze w brzusiu. wczoraj wieczorem wrocilam do domku z rozwarciem i skurczami :-( ogolnie to dopiero wstalam ( odespalam te dwa dni szpitalne ) . dziewczyny dziekuje za wsparcie wszystkim . witam rowniez nowa mame z centrum jest nas coraz wiecej . ciekawe jak dlugo bede w takim stanie :confused::-(

Witam dziewczynki

ja juz w domku tylko tyle ze nadal w dwupaku malej dobrze w brzusiu. wczoraj wieczorem wrocilam do domku z rozwarciem i skurczami :-( ogolnie to dopiero wstalam ( odespalam te dwa dni szpitalne ) . dziewczyny dziekuje za wsparcie wszystkim . witam rowniez nowa mame z centrum jest nas coraz wiecej . ciekawe jak dlugo bede w takim stanie :confused::-(
3maj sie kochana, ja to nie bardzo wiem co ci powiedziec bo to wszystko dopiero przedemna ale juz niedlugo bedzie po wszystkim, i wszystko bedzie dobrze i bedziesz najszczesliwsza mamusia na swiecie :))

pewnie :-) nic nie zastapi domowej cieplutkiej atmosfery... Widze ze 4 dni do terminu - ten czas oczekiwania sam w sobie jest meczacy.... dlatego postaraj sie zrelaksowac a zobaczysz ze rozwiazanie nastapi szybciej niz sie spodziewasz.... tak przynajmniej pisza w moim ciezarowkowym poradniku :-) zycze wszystiego dobrego i zeby poszlo ''gladziutko'';-)

hejka :)
Bozenka chetnie bym do ciebie przyjechala,ale nie mamy autka :( mielismy zawsze firmowy,ale jak maciej jest na urlopie to auto musial oddac :( takze jestesmy uziemieni !!!
Syllwia kiedy ty wylatujesz????no i kiedy wracasz??i jak z autkiem waszym???
Krycha dobrze zrozumialas za tydzien zapraszam wszystkie chetne do mnie na posiedzonko:))
ja probuje wlasnie zapanowac nad 3 łobuziakow,domi zaprosil kolegow :))naszczescie ada spi,ale pytanie jak dlugo to potrwa w takim halasie??
pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Hejka:))Ja już troche obrobiona;-)musze jeszcze tylko jechać do jakiegoś sklepu bo Marti idzie na urodzinki jutro:tak: Bożenko Od Ciebie to nigdy nie wiem kiedy wyjść tak dobrze się siedzi i kawkuje:-DMati mi śpi ciekawe jak długo a Mareczek właśnie woła o zielony :-Dczyli kisiel:-Dide bo zaraz przejdzie mu ochota i Matiego obudzi:szok::-D

Do góry