reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Witam wszystkie nowe mamcie:tak:ale fajnie że jest nas więcej:-Dwyobraźcie sobie dziewczyny wczoraj zapytałam landlorda o suszrke do prania a dzisiaj już dzwonili że mam czekać bo przywiozą mi maszyne heheh teraz już nie będe taka poobkładana praniem:tak::-Dale się ciesze:-Dnie dość że przystojny to szybki i konkretny hahha tak to można mieszkać:-D

reklama
martuana ty to farciara jesteś:-D:-D:-D

zabawkę chciałam pożyczyć dla kuzyna Adala, który przyjedzie do nas na tydzień ale chyba kupię i Adal będzie miał na lato:eek: bo dostał ful świetnych zabawek na roczek, część nawet schowałam i będę mu powoli wyjmować jak będzie do nich dorastał:tak::tak:

lecę jakiś obiad wymodzić

UFFFFFF poczytalam:tak:
ja nie wiem ,jak mnie ma , to Wy tak produkujecie ,ze czytania mnostwo:-)

witam wszystki nowe mamusie::tak:
ja tez mam irlandzkiego GP i nigdy nie korzystalam z uslug polskich przychodni;-)

no co do Mayeczki...hmmm....no jest lepiej...w poniedzialek w nocy dali jej kroplowke i juz nastepnego dnia zaczela jesc i pic na nowo no i siusiac przede wszystkim....zrobili wczoraj usg ale niestety lekarz prowadzacu nas w szpitalu dzis wynikow nie mial i powiedzial ze jutro do mnie zadzonia jak wyniki beda...ciesze sie ze wyszlysmy bo normalnie takie zdeczlaki nam wczoraj dokoptowali ze sie tylko modlilam o te wyjscie.....
w szpitalu byla grzeczniutka jak nie wiem za to od powrotu do domu placze:shocked2:ech.....obym nie musiala tam wracac:wściekła/y:

ale naprodukowalyscie
witam nowa mamke :)
biedne te nasze maluszki !!! zdrowiejcie!!!
u mnie ok!! w pracy ok!!!! na wiecej pisanai nie mam czasu bo nadrabialam dobre pol godziny
co do fryzjerki to mam swietna Maja sie nazywa i jak cos to moge na priva nr wyslac!!!!

Aga to pewnie taka reakcja po szpitalu.dzieciaczki podobno często tak mają i potrzebują kilku dni żeby na nowo się zaaklimatyzować i dojść do siebie.w końcu szpital to nie jest przyjemne doświadczenie:no: ja mam nadzieję że już będzie ok i tam nie powrócicie

idę do sąsiadów na kawkę bo jak tak siedzę z tym moim bolącym krzyżem to aż mnie w tyłku zarywa:sorry: w towarzystwie nie będę tak myśleć

reklama
Witam. Przeglądam często to forum i bardzo mi się podoba Czas więc się odezwać i przedstawić. ...Nazywam sie Ilona jestem mamą 8 lteniej Paulinki ,5 letniej Olivii ,16 miesięcznej Anthea mieszkam w Limerick ponad 3 lata. Pozdrawiam wszystkie mamy:-)

Do góry