reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Tak sobie kontrolnie tu weszłam i ttttyyyyyllllleeeeee czytania :-D:-D:-D

Witam serdecznie
jestem tu nowa tu tzn. na forum w Irlandii w Limerick
przyjerchalam tu z dziecmi i mezem i zaczynam sie nudzic...

Witam nową mamusię :-)! Mam nadzieję, że już się nie będziesz nudzić ;-)! Widzę, że po sąsiedzku mieszkamy... Ja mieszkam midzy pocztą a hotelem Marriott :sorry2:! Aaaa i taka mała rada - edytuj swoje posty żeby nie było ich jeden pod drugim, bo "dostaniesz po uszach" od moda :cool2:

Martuana, a Ciebie co na tak długo wcięło???

Dzindusia, piękny suwaczek, ale żeby Ci się ostał na stałe to wklej go w sygntaury, w ustawieniach ;-)

Alex2339, co zrobisz, taki zasmarkany okres... Najgorsze jest to, że jak już jedna osoba w domu zachoruje to potem lawiną już leci na wszystkich... Zdrówka :blink:

Ms.Marple, szukasz fury dla Bąbla? Niestety nie pomogę, Oliwka nie posiada takiego cuda, no chyba, że wózeczek, to możemy pożyczyć :-D

Natinke18, znaczy w przyszłym tygodniu spotkanko u Ciebie? Ja się piszę jak najbardziej, zwłaszcza, że opuszczę Was, moje drogie panie na troszkę :tak:

Sylcia007, jak samopoczucie dzisiaj? Wiesz, życie już jest takie dziwne, że jak się coś sypie to kompletnie, zwłaszcza przed jakimś ważnym wydarzeniem :sorry:, ale głowa do góry, będzie dobrze!!!!

właśnie wróciłyśmy ze spacerku.udało nam się nie zmoknąć i nawet złapałyśmy trochę słoneczka.to był krótki spacer bo nie dałam rady dłużej:sorry2:
ms.marple takiego autka niestety nie mam.zresztą wiesz w posiadaniu jakiej furki się znajduję;-)
Natinke ty się tak nie przejmuj tym syropkiem.najważniejsze że Adusi przeszło:tak:
dzindusia ja mam tu swoją fryzjerkę już od dawna i jestem zadowolona.ma swój salon niedaleko bus station.jak będziesz chciała to mogę ci podać do niej numer;-)

drozdusia jasne , skoro mowisz ze jest dobra ;-) chetnie sie przekonam :-):-)

ja niestety mialam pecha do fryzjerek a jak juz jakas ''przypadla mi do gustu'' to jakos zaraz zjezdzala do polski... peszek taki :sorry2:

Ostatnia edycja:
ja mieszkam na przeciw rzeczki na O'Callaghan Strand wiec:)))
yupiiiii ja tez tam mieszkalam przez dobry rok czasu, na rose hill:) Superanckie miejsce bo cichutko a wszędzie blisko no i fajniutkie widoki:) Antinka czy ja od Ciebie dostalam zaproszenie na nk? Nie kojarze po imieniu... no i witam mamę trojki, na tym forum sie nie zanudzisz:) no moze czasem w weekendy hihi

a ja tak troszke pozwole sobie temat zmienic i spytam Was czy znacie jakas dobra fryzjerke w limerick ktora mozecie polecic?? bo czas najwyzszy zadbac o siebie..... :-) i do ladu sie doprowadzic
tak, mysle ze to ta sama od drozdusi, siostra natinki naszej, no i dziewczyny maja jeszcze jedna, chyba maje, wiec dwie do wyboru :)
drozdusia jasne , skoro mowisz ze jest dobra ;-) chetnie sie przekonam :-):-)ja niestety mialam pecha do fryzjerek a jak juz jakas ''przypadla mi do gustu'' to jakos zaraz zjezdzala do polski... peszek taki :sorry2:
no ja to mam problem ze to ja sie przeprowadzam wiec ostatnio skorzystalam znowu jak bylam w limeick :happy2:
Kurczaki moje dziecie zasmarkane biedne... Nie udam sie wiec dzisiaj do kasi i ogorka bo sie boje z nia a nie mam gdzie zostawic. Nadrobimy jutro a dzis sie wygrzewamy. W domku pod kocykiem oczywiscie

reklama
Do góry