reklama
K
krycha
Gość
Tak sobie kontrolnie tu weszłam i ttttyyyyyllllleeeeee czytania
Witam nową mamusię :-)! Mam nadzieję, że już się nie będziesz nudzić ;-)! Widzę, że po sąsiedzku mieszkamy... Ja mieszkam midzy pocztą a hotelem Marriott ! Aaaa i taka mała rada - edytuj swoje posty żeby nie było ich jeden pod drugim, bo "dostaniesz po uszach" od moda
Martuana, a Ciebie co na tak długo wcięło???
Dzindusia, piękny suwaczek, ale żeby Ci się ostał na stałe to wklej go w sygntaury, w ustawieniach ;-)
Alex2339, co zrobisz, taki zasmarkany okres... Najgorsze jest to, że jak już jedna osoba w domu zachoruje to potem lawiną już leci na wszystkich... Zdrówka
Ms.Marple, szukasz fury dla Bąbla? Niestety nie pomogę, Oliwka nie posiada takiego cuda, no chyba, że wózeczek, to możemy pożyczyć
Natinke18, znaczy w przyszłym tygodniu spotkanko u Ciebie? Ja się piszę jak najbardziej, zwłaszcza, że opuszczę Was, moje drogie panie na troszkę
Sylcia007, jak samopoczucie dzisiaj? Wiesz, życie już jest takie dziwne, że jak się coś sypie to kompletnie, zwłaszcza przed jakimś ważnym wydarzeniem , ale głowa do góry, będzie dobrze!!!!
Witam serdecznie
jestem tu nowa tu tzn. na forum w Irlandii w Limerick
przyjerchalam tu z dziecmi i mezem i zaczynam sie nudzic...
Witam nową mamusię :-)! Mam nadzieję, że już się nie będziesz nudzić ;-)! Widzę, że po sąsiedzku mieszkamy... Ja mieszkam midzy pocztą a hotelem Marriott ! Aaaa i taka mała rada - edytuj swoje posty żeby nie było ich jeden pod drugim, bo "dostaniesz po uszach" od moda
Martuana, a Ciebie co na tak długo wcięło???
Dzindusia, piękny suwaczek, ale żeby Ci się ostał na stałe to wklej go w sygntaury, w ustawieniach ;-)
Alex2339, co zrobisz, taki zasmarkany okres... Najgorsze jest to, że jak już jedna osoba w domu zachoruje to potem lawiną już leci na wszystkich... Zdrówka
Ms.Marple, szukasz fury dla Bąbla? Niestety nie pomogę, Oliwka nie posiada takiego cuda, no chyba, że wózeczek, to możemy pożyczyć
Natinke18, znaczy w przyszłym tygodniu spotkanko u Ciebie? Ja się piszę jak najbardziej, zwłaszcza, że opuszczę Was, moje drogie panie na troszkę
Sylcia007, jak samopoczucie dzisiaj? Wiesz, życie już jest takie dziwne, że jak się coś sypie to kompletnie, zwłaszcza przed jakimś ważnym wydarzeniem , ale głowa do góry, będzie dobrze!!!!
3maj sie , milego popoludniato ja spadam obiad podgrzac dzoecko ubrac i zajac sie domem papapapa
D
drozdusia
Gość
właśnie wróciłyśmy ze spacerku.udało nam się nie zmoknąć i nawet złapałyśmy trochę słoneczka.to był krótki spacer bo nie dałam rady dłużej
ms.marple takiego autka niestety nie mam.zresztą wiesz w posiadaniu jakiej furki się znajduję;-)
Natinke ty się tak nie przejmuj tym syropkiem.najważniejsze że Adusi przeszło
dzindusia ja mam tu swoją fryzjerkę już od dawna i jestem zadowolona.ma swój salon niedaleko bus station.jak będziesz chciała to mogę ci podać do niej numer;-)
ms.marple takiego autka niestety nie mam.zresztą wiesz w posiadaniu jakiej furki się znajduję;-)
Natinke ty się tak nie przejmuj tym syropkiem.najważniejsze że Adusi przeszło
dzindusia ja mam tu swoją fryzjerkę już od dawna i jestem zadowolona.ma swój salon niedaleko bus station.jak będziesz chciała to mogę ci podać do niej numer;-)
drozdusia jasne , skoro mowisz ze jest dobra ;-) chetnie sie przekonam :-):-)
ja niestety mialam pecha do fryzjerek a jak juz jakas ''przypadla mi do gustu'' to jakos zaraz zjezdzala do polski... peszek taki
ja niestety mialam pecha do fryzjerek a jak juz jakas ''przypadla mi do gustu'' to jakos zaraz zjezdzala do polski... peszek taki
Ostatnia edycja:
yupiiiii ja tez tam mieszkalam przez dobry rok czasu, na rose hill Superanckie miejsce bo cichutko a wszędzie blisko no i fajniutkie widoki Antinka czy ja od Ciebie dostalam zaproszenie na nk? Nie kojarze po imieniu... no i witam mamę trojki, na tym forum sie nie zanudzisz no moze czasem w weekendy hihija mieszkam na przeciw rzeczki na O'Callaghan Strand wiec))
tak, mysle ze to ta sama od drozdusi, siostra natinki naszej, no i dziewczyny maja jeszcze jedna, chyba maje, wiec dwie do wyborua ja tak troszke pozwole sobie temat zmienic i spytam Was czy znacie jakas dobra fryzjerke w limerick ktora mozecie polecic?? bo czas najwyzszy zadbac o siebie..... :-) i do ladu sie doprowadzic
no ja to mam problem ze to ja sie przeprowadzam wiec ostatnio skorzystalam znowu jak bylam w limeickdrozdusia jasne , skoro mowisz ze jest dobra ;-) chetnie sie przekonam :-):-)ja niestety mialam pecha do fryzjerek a jak juz jakas ''przypadla mi do gustu'' to jakos zaraz zjezdzala do polski... peszek taki
Kurczaki moje dziecie zasmarkane biedne... Nie udam sie wiec dzisiaj do kasi i ogorka bo sie boje z nia a nie mam gdzie zostawic. Nadrobimy jutro a dzis sie wygrzewamy. W domku pod kocykiem oczywiscie
reklama
D
drozdusia
Gość
Olivca nie chodzi mi akurat o siostrę Natinke ale one obydwie pracowały w jednym zakładzie także to ta sama stajnia