reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Ufff, ale Wy dzisiaj produkujecie :-D:-D:-D

Witam. Przeglądam często to forum i bardzo mi się podoba Czas więc się odezwać i przedstawić. ...Nazywam sie Ilona jestem mamą 8 lteniej Paulinki ,5 letniej Olivii ,16 miesięcznej Anthea mieszkam w Limerick ponad 3 lata. Pozdrawiam wszystkie mamy:-)

Witam Cię wśród nas :-)! Super, że do nas dołączyłaś :tak:!!! A gdzie mieszkasz w Limerick???

Aga_irlandia, jak to dobrze, że już jesteście w domku!!! Ciekawe co wyjdzie z tych wyników... Igorek Camomile, też strasznie przeżywa powroty ze szpitala...

Madziakowalik nadal nierozdwojona...

reklama
Witam. Przeglądam często to forum i bardzo mi się podoba Czas więc się odezwać i przedstawić. ...Nazywam sie Ilona jestem mamą 8 lteniej Paulinki ,5 letniej Olivii ,16 miesięcznej Anthea mieszkam w Limerick ponad 3 lata. Pozdrawiam wszystkie mamy:-)

witaj :)
no madziakowalik do roboty czekamy na babelka hihihi

SZUKAM OSOB CHETNYCH DO ZALOZENIA SZTABU WIELKIEJ ORKIESTRY SWIATECZNEJ POMOCY tutaj w Limerick
czasu mamy niewiele ale i wierze ze uda nam sie czekam na wiadomosci
SLUCHAJCIE MOZEMY POMOC
NIE SIEDZ W DOMU POMOZ INNYM XVIII FINAL JUZ 10 STYCZNIA 2010r. po raz drugi zbieramy pieniadze dla dzieci z chorobami nowotworowymi
no mamusie moze moge na Was liczyc:happy2:

heja nspisane tu duzo :))
AGA boszee Twoja malenka tez ma takii problem z zdrowkiem :(( Szkoda mi malenstwa
Justysia zdrowka dla meza i corusii :))
Krycha a jako tako z tym humorkiem ale jest lepiej niz bylo
Ilona fajnie ze do nas wpadlas :))

I dalej nie pamietam co mam pisac Tyle tu jest naskrobane :))

SZUKAM OSOB CHETNYCH DO ZALOZENIA SZTABU WIELKIEJ ORKIESTRY SWIATECZNEJ POMOCY tutaj w Limerick
czasu mamy niewiele ale i wierze ze uda nam sie czekam na wiadomosci
SLUCHAJCIE MOZEMY POMOC
NIE SIEDZ W DOMU POMOZ INNYM XVIII FINAL JUZ 10 STYCZNIA 2010r. po raz drugi zbieramy pieniadze dla dzieci z chorobami nowotworowymi
no mamusie moze moge na Was liczyc:happy2:

A jak to miałoby wyglądać? Napiszesz nam coś więcej?

Sylcia007, uszy do góry i pamiętaj, że życie to nie bajka, nie głaszcze nas po jajkach :-p;-)

Justysia21, zdrówka dla Twojej rodzinki i uważaj na siebie, bo zaraz i Ty smarkata będziesz :sorry2:

hmmmm widze, ze popyt na nasze forum sie zwieksza.....
mam nadzieje ,ze nowe mamuski okaza sie prawdziwymi hehhehe( bez urazy)

:-D:-D:-D

Mieszkam na Enis Road .Czy zna może ktoś z Was alergologa w Limerick, oprocz Medipolu bo dopiero po nowym roku będzie przyjmował

No proszę, druga mamusia z za rzeki ;-)!!! Niestety, nic nie wiem na temat alergologa...

reklama
Do góry