witam wszystkie mamusie bardzo cieplutko :-) i nowa mamusie tezs witam - tutaj na forum jest bardzo milo Sama jestem tu od niedawna ale dziewczyny bardzo milo mnie przyjely i teraz nie wyobrazam sobie dnia zeby tu niezagladnac Zwlaszcza ze siedze caly dzien sama w domku...
reklama
natinke18
Fanka BB :)
dzien doberek
moje dzieciaczki juz chyba wyzdrowialy!!!adusi na szczescie kaszelek minal!!!!!!!!!drozdusia dziekuje za syropek to chyba dzieki niemu ))) aha w pt bede mogla ci go oddac bo kolega mi go z pl przywiezie
co do jutra to ja chyba znowu odpadam...mam tego mojego łosia w domu wiec chyba z nim posiedze zwlaszcza,ze w pn chyba wraca juz do pracy!!tyle strachu a tu tylko tydzien bezplatnego
witam nową mamusie ))))
moje dzieciaczki juz chyba wyzdrowialy!!!adusi na szczescie kaszelek minal!!!!!!!!!drozdusia dziekuje za syropek to chyba dzieki niemu ))) aha w pt bede mogla ci go oddac bo kolega mi go z pl przywiezie
co do jutra to ja chyba znowu odpadam...mam tego mojego łosia w domu wiec chyba z nim posiedze zwlaszcza,ze w pn chyba wraca juz do pracy!!tyle strachu a tu tylko tydzien bezplatnego
witam nową mamusie ))))
nadinke poproś łosia to cię przywiezie i na 2 godzinki zarzuci wędkę w Shannon;-)dzien doberek
witam nową mamusie ))))
a nowe forumowiczki może wpadną? jeśli są zmotoryzowane? bo ja za Limerick kawałek mieszkam
co do przychodni polskich to przykro ze maja zla opinie ale wiem tez ze nie wszyscy mowia dobrze o irlandzkich lekarzach moj maz jest GP takim samym jak kazdy inny i kazda a Was ma prawo leczyc dziecko u lekarza ktoremu ufa)
tylko wtedy dziecko bedzie zdrwoe jesli rodzice w to uwierza i beda przekonani do leczenia i LEKARZA)
super miec lekarza w domu odpadaja traumatyczne wizyty w przychodni choc musze przyznac ze dzieci nam nie choruja jakas taka opdornosc lekarska czy cus???
dzieci mam troje Antoninka (inspiracja do zajrzenia na te strony) skonczy w styczniu dwa latka Weronika ma lat 9 Wiktoria 14
pozdrawiam i czekam na kawke )) i pogaduchy))
tylko wtedy dziecko bedzie zdrwoe jesli rodzice w to uwierza i beda przekonani do leczenia i LEKARZA)
super miec lekarza w domu odpadaja traumatyczne wizyty w przychodni choc musze przyznac ze dzieci nam nie choruja jakas taka opdornosc lekarska czy cus???
dzieci mam troje Antoninka (inspiracja do zajrzenia na te strony) skonczy w styczniu dwa latka Weronika ma lat 9 Wiktoria 14
pozdrawiam i czekam na kawke )) i pogaduchy))
endokrynologa nie ma ale jest GP ) w razie czego mozna sie umowic)) zrobic hormony i zobaczyc co tam sie dzieje
niestety nie mam jeszcze autka ale jesli ma to byc nad rzeka to ja mieszkam na przeciw rzeczki na O'Callaghan Strand wiec))
niestety nie mam jeszcze autka ale jesli ma to byc nad rzeka to ja mieszkam na przeciw rzeczki na O'Callaghan Strand wiec))
nad ta samą rzeką tylko w innej miejscowości;-) szkoda że nie masz autkaendokrynologa nie ma ale jest GP ) w razie czego mozna sie umowic)) zrobic hormony i zobaczyc co tam sie dzieje
a ja z innej beczki mam prośbę, czy któraś z mamuś mam może takie lub podobne autko jak na obrazku? -taki popychacz nożny,
chodzi o to, że chciałabym pożyczyć na parę dni max tydzień
Activity Rider Ride On – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores
http://www.toys.ie/Activity-Rider-R...essionID=e0bafacb-2a0d-4b96-97f3-12c71558ddb8
Ostatnia edycja:
o a pod nazwa profilu masz Limerick wiec myslalam ze to tutaj))nad ta samą rzeką tylko w innej miejscowości;-) szkoda że nie masz autka
moge zapytac dziewczyn od paznokci ktore pracuja obok mojego pana i wladcy) moze cos beda wiedzialy sama tez juz musze cos zrobic ze soba
reklama
alex2339
Fanka BB :)
Dzien dobry mamusie dzisiaj troche puzno ale maly jest nadal przeziebiony a ja mam troche roboty w domciu
Bozenko ja mialam podobny samochodzik ale dla dziewczynki
witam nowa mamusie
Bozenko ja mialam podobny samochodzik ale dla dziewczynki
witam nowa mamusie