reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Antinka no pewnie,zapraszamy.nie ma nic gorszego niż brak towarzystwa albo tylko towarzystwo własnych dzieci:-D daj po prostu znać kiedy jesteś dyspozycyjna i jakoś się ugadamy
Sylcia no pogoda już jest taka na smarkanie.ciężko się w takich warunkach pozbyć kataru.Lola na szczęście na razie zdrowa.ale za to szajby dostaje:sorry2: chyba od tego siedzenia w domu.dlatego nie patrząc na pogodę wyjdę z nią dzisiaj.zrobię chociaż rundkę do centrum i z powrotem

reklama
moj tygodniowy rozklad jazdy to samotnosc od 9.00 do 14.00
potem lunch pan i wladca powraca aby zjesc zbieram reszte dzieci ze szkoly i czekam na wieczor
moja Tosia tez szaleje dzis jak malo kiedy wlasnie wychodzi obrazona z pokoju...

wiem gdzie jest ta przychodnia.jednak korzystam od początku z usług irlandzkiego GP.a nie wiesz czy mają w Polmedzie endokrynologa?bo mam problemy z tarczycą i ostatnio miałam kiepskie wyniki ale lekarz w szpitalu jakoś tak lekko do tego podszedł.a ponieważ jestem w ciąży i mam zamiar karmić piersią to wolałabym się skonsultować ze specjalistą

antinka Fajnie jesr miec pediatre w domu jak sie ma dziecii :)
Ale ja np fo polskich przychodnii niechodze opinie maja nie najlepsze Mam swojego gp na ktorego nie narzekam i wspaniala polozna ktora zawsze moze do mnie przyjsc :))

Sorry za bledy ale na foniee jestem

Ostatnia edycja:
reklama
witaj antinka na wątku i mam nadzieję, że i wkrótce w realu;-) a w jakim wieku masz dzieciaczki?

dzisiaj mój bajltel się poprawił i rano wypił całą butle mleka :tak:uffff :-D:-Dsmarka się dalej, szczepienie przełożyłam i chyba pójdę z nim jednak na dłuższy spacer bo zwariować można siedząc w domu:eek:

o w mordę znów pada:wściekła/y:hmmm ale pada tylko od strony ogródka:szok: a od strony podwórka nie pada:szok:

hmmm nie nie , nie piłam od rana;-):-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Do góry