reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

ja nie twierdze ze meka |(bo niby skad mam wiedziec hihi) raczej znajomi mi odradzaja i mowia ze to meczarnia jest A ja bym chciala zeby moje dzieci razem sie wychowywaly i tak ok rok poltora zeby roznicy miedzy nimi bylo.... widze ze tu same optymistki...bo ja troszke sie obawiam tylko tego ze sama z tymi dzieciaczkami bede Nie mam mozliwosci zeby ktoras babcia mi tu pomagala ... a jak wy sobie radzicie dziewczyny??

Powiem Ci ze jak sa dzieci z mala roznica wieku tak jak u mnie to dzieciaczki lepiej sie chowaja moje to potrafia sie zajac soba przez caly dzien chociaz nie twierdze ze sie nie kluca ale napewno nigdy sie nie nudza

reklama
Hej dziewczynki,
Bozenko wiesz ze ja do ciebie to zawsze chetna na kawke jestem ale jutro mam fryzjera na 14 takze ciut za daleko do ciebir i pewnie bym nie zdazyla,a pozatym troche mi sie sprawy pokomplikowaly i jutro bede miala tylko chwile wolna takze jakby kawusia byla w moich okolicach to bede,oczywiscie niechce narzucac wam miejsca spotkania.Zdaje sobie sprawe ze nie mozecie byc na moje zawolanie ,bo mam wolmne i to tylko chwile.Takze jezeli sie jutro nie uda pokawkowac to mysle ze jeszcze sobie odbijemy;-)

niu to mamy już sporo chcących, jak nic następna kolejka się szykuje:-D:-D:-D:-D

a moje cykle tak się zmieniły, że ostatnio co miesiąc czuję się jakbym zaszła w ciążę... toż to chore jest;-);-) nawet mdłości mam co miesiąc:eek::-D:-D:-D

Co zrobisz... Ja ostatnio miałam większość objawów ciążowych, ale @ zniszczyła nadzieję całkowicie... Ciekawe czy mój wąż nadal będzie chciał pracować nad potomkiem... Trochę się obawiam...

nio ja raczej tez chce w malym odstepie czasu rodzenstwo dla mojej myszki . moj m caly czas mowil , ze chce dziewczynke i dziewczynke i bedzie dziewczynka:-) to moze nastepnym razem uda mu sie z chlopczykiem , ale najwazniejsze zeby bylo zdrowe malenstwo .
z tego co wiem Kasiula z Igorkiem jutro ma byc przewieziona do szpitala .

dzindusia no ja też nie mogę liczyć na pomoc bo mamcia pracuje i w sumie to może przylecieć raz w roku na dwa tygodnie a tak to samiutka tyram bo mój T pracuje.nie mówię że jest lekko ale jakoś to się kula do przodu

a jeśli chodzi o Kasię to mieli jechać jutro ale jednak przewożą ich dzisiaj do Dublina.już chyba powinni być w drodze

zgadza się Madzia tylko martwi mnie to że ta ranka nadal krwawi.mam nadzieję że nic poważniejszego z tego nie będzie:-(

Co zrobisz... Ja ostatnio miałam większość objawów ciążowych, ale @ zniszczyła nadzieję całkowicie... Ciekawe czy mój wąż nadal będzie chciał pracować nad potomkiem... Trochę się obawiam...

krycha ja po prostu nie daję się zwariować:tak: bo można sobie wymyślić ciążę i będzie tylko urojona:-D:-D

cytrusek no skoro jesteś zajęta to trudno;-) następnym razem zarezerwuj dzionek tylko na kawkę:-D:-D

no to widzę że z kawencji wyszła jedynie dupencja:blink::sorry2: jakby co to kto żyw i o siłach to ja jutro siedzę w domowych pieleszach...drzwi otwarte,tzn tak w przenośni bo przy tej pogodzie to raczej przeciągi nie wskazane

reklama
cytrusek no skoro jesteś zajęta to trudno;-) następnym razem zarezerwuj dzionek tylko na kawkę:-D:-D
no Bozenko glupio mi troche bo prawie sie juz z wami umowlilam ale musialam sie umowic z fryzjerka bo juz tragicznie wygladam no i to tak zawsze jest ze jak ma sie wolne to tyle spraw trzeba zalatwic.To co miala do zalatwienia dzis musze zalatwic jutro bo moj malzonek zapomnial podpisac papiery:wściekła/y:Sorki dziewczynki naprawde.:zawstydzona/y:

Do góry