alex2339
Fanka BB :)
Ja to pierwszego chcialam miec chlopczyka potem dziewczynke ale moj chcial miec bardzo pierwsza coreczke no i ma a potem stwierdzil ze moze Emilce braciszka sprawic no i jest niektorzy to maja szczescie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to pierwszego chcialam miec chlopczyka potem dziewczynke ale moj chcial miec bardzo pierwsza coreczke no i ma a potem stwierdzil ze moze Emilce braciszka sprawic no i jest niektorzy to maja szczescie
nio widze wlasnie masz dzieciaczki rok po roku Tez mam taki ambitny plan miec dzieci z mala roznica wieku ale wszyscy mi powtarzaja ze nie wiem co muwie bo to meka straszna i wogole..... a jak bylo w twoim przypadku ??Ja to pierwszego chcialam miec chlopczyka potem dziewczynke ale moj chcial miec bardzo pierwsza coreczke no i ma a potem stwierdzil ze moze Emilce braciszka sprawic no i jest niektorzy to maja szczescie
nio widze wlasnie masz dzieciaczki rok po roku Tez mam taki ambitny plan miec dzieci z mala roznica wieku ale wszyscy mi powtarzaja ze nie wiem co muwie bo to meka straszna i wogole..... a jak bylo w twoim przypadku ??
nio widze wlasnie masz dzieciaczki rok po roku Tez mam taki ambitny plan miec dzieci z mala roznica wieku ale wszyscy mi powtarzaja ze nie wiem co muwie bo to meka straszna i wogole..... a jak bylo w twoim przypadku ??
dzindusia moim zdaniem to dobry pomysłnio widze wlasnie masz dzieciaczki rok po roku Tez mam taki ambitny plan miec dzieci z mala roznica wieku ale wszyscy mi powtarzaja ze nie wiem co muwie bo to meka straszna i wogole..... a jak bylo w twoim przypadku ??
ja nie twierdze ze meka |(bo niby skad mam wiedziec hihi) raczej znajomi mi odradzaja i mowia ze to meczarnia jest A ja bym chciala zeby moje dzieci razem sie wychowywaly i tak ok rok poltora zeby roznicy miedzy nimi bylo.... widze ze tu same optymistki...bo ja troszke sie obawiam tylko tego ze sama z tymi dzieciaczkami bede Nie mam mozliwosci zeby ktoras babcia mi tu pomagala ... a jak wy sobie radzicie dziewczyny??och tam męka zaraz.mnie to czeka już za miesiąc i jakoś jestem optymistycznie nastawiona
ja tam jeszcze malo wiem bo w zasadzie wszystko dopiero przede mna ale juz wiem ze zycie bez dzieciaczkow to smutne by bylo....niu to mamy już sporo chcących, jak nic następna kolejka się szykuje