reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Ja to pierwszego chcialam miec chlopczyka potem dziewczynke ale moj chcial miec bardzo pierwsza coreczke no i ma a potem stwierdzil ze moze Emilce braciszka sprawic no i jest niektorzy to maja szczescie

reklama
Ja to pierwszego chcialam miec chlopczyka potem dziewczynke ale moj chcial miec bardzo pierwsza coreczke no i ma a potem stwierdzil ze moze Emilce braciszka sprawic no i jest niektorzy to maja szczescie
nio widze wlasnie masz dzieciaczki rok po roku Tez mam taki ambitny plan miec dzieci z mala roznica wieku ale wszyscy mi powtarzaja ze nie wiem co muwie bo to meka straszna i wogole..... a jak bylo w twoim przypadku ??

nio widze wlasnie masz dzieciaczki rok po roku Tez mam taki ambitny plan miec dzieci z mala roznica wieku ale wszyscy mi powtarzaja ze nie wiem co muwie bo to meka straszna i wogole..... a jak bylo w twoim przypadku ??

och tam męka zaraz.mnie to czeka już za miesiąc i jakoś jestem optymistycznie nastawiona:tak:

A ja ci powiem ze to zadna meka jesli masz rok po roku to przynajmniej jestes przezwyczajona do wstawania w nocy karmiena i tych wszystkich rzeczy ja sie wolalam pomeczyc i teraz mam spokuj dzieciaki sa juz prawie samodzielne a tak jak bym miala teraz wracac spowrotem do pieluch to nie wiem czy bym dala rade a meka to moze byc i przy jednym dziecku

Męka? Ciężko na pewno jest, bo nikt nigdy nie mówił, że lekko będzie, ale kwestia organizacji czasu i wszystko jest do przejścia ;-)! Chociaż co ja tam wiem... Póki co mam tylko Oliwcię, ale bardzo chciałabym być już w ciąży z drugim brzdącem! Podłamała mnie moja ostatnia @, wiecie :dry:...

niu to mamy już sporo chcących, jak nic następna kolejka się szykuje:-D:-D:-D:-D

a moje cykle tak się zmieniły, że ostatnio co miesiąc czuję się jakbym zaszła w ciążę... toż to chore jest;-);-) nawet mdłości mam co miesiąc:eek::-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
och tam męka zaraz.mnie to czeka już za miesiąc i jakoś jestem optymistycznie nastawiona:tak:
ja nie twierdze ze meka |(bo niby skad mam wiedziec hihi) raczej znajomi mi odradzaja i mowia ze to meczarnia jest A ja bym chciala zeby moje dzieci razem sie wychowywaly i tak ok rok poltora zeby roznicy miedzy nimi bylo.... widze ze tu same optymistki...bo ja troszke sie obawiam tylko tego ze sama z tymi dzieciaczkami bede Nie mam mozliwosci zeby ktoras babcia mi tu pomagala ... a jak wy sobie radzicie dziewczyny??

reklama
Do góry