reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

no to widzę że z kawencji wyszła jedynie dupencja:blink::sorry2: jakby co to kto żyw i o siłach to ja jutro siedzę w domowych pieleszach...drzwi otwarte,tzn tak w przenośni bo przy tej pogodzie to raczej przeciągi nie wskazane
drozdusia może i się skuszę bo nudno tak w domu siedzieć;-)

ło matko jak mój dzieć dzisiaj mi buczy cały czas wrrrrrrrrrrr

reklama
krycha ja po prostu nie daję się zwariować:tak: bo można sobie wymyślić ciążę i będzie tylko urojona:-D:-D

cytrusek no skoro jesteś zajęta to trudno;-) następnym razem zarezerwuj dzionek tylko na kawkę:-D:-D

Ano widzisz... Ciąży urojonej raczej nie miałam, ale zmysły na pewno mi się wyczuliły... No nic, trzeba próbować dalej i już!!! Powodzenia Ci życzę i ciągle trzymam kciuki za rodzeństwo dla Bąbelka!!!!!!

Ja popieram propozycję Ms.Marple - dzionek tylko dla nas, będziemy czekały ;-)

Teraz dopiero doczytałam.. Camomile już w drodze, dzięki Bogu i oby wszystko dobrze poszło!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
drozdusia może i się skuszę bo nudno tak w domu siedzieć;-)

ło matko jak mój dzieć dzisiaj mi buczy cały czas wrrrrrrrrrrr

a zapraszam zapraszam.a wiesz że Lola też jest daleka od dobrego nastroju?chwilę się pobawi i za chwilę zaczyna marudzić albo ryczeć:eek: ach tam to pewnie ta pogoda

w sumie to najlepiej odpuściłabym sobie wizytę u niego no bo w sumie co on mi powie?jakie mam ciśnienie i ile znowu mi przybyło na wadze:eek: jakoś tak nic mi się dzisiaj nie chce
no nie mów, że Cię waży?? Brrrrr jej ale mi się udało, tylko przy pierwszej wizycie w maternity stanęłam na wagę i nigdy więcej hihihihi :cool2::-p
Dorzdusiu noo te wizyty czasem mnie meczyly specjalnie sie sszykowac i kulac ... Moglii byc cos wiecej powiedziec niz tylko ok ok ok you look good see you nest time .... Nawet jak Mi cos dolegalo to ich jedyna odp to ... Few days and it will be good ... ;/
tak albo jeszcze that's common in pragnancy, krewm i się lała z nosa ciurkiem, biegunki, dla nich wszystko powszechne w czasie ciąży:sorry:
My znów w szpitalu:no::no::no::no::no::no: Igorek rozciął sobie jezyczek i krew leci mu jak opętana. Lekarze juz nawet nie maja mu sie gdzie wkluc. znow probowali 3 razy i sie nie udało a mały płakał tak że miałam ochotę zabrać go stamtąd i uciekać jak najdalej. Nie mam już sił normalnie:-:)-( Dlaczego życie jest takie niesprawiedliwe???
Wiesz Kasiu, uważa się że Bóg tylko takie osoby wybiera, które mają wystarczające pokłady miłości aby to znieść, będzie dobrze, z każdym dniem Igorek jest starszy, zobacz ile już macie za sobą.
witam sie i zmykam zaraz do pracy trzeba wyjsc!!! buuu
Justyś to pierwszy dzie,ń po takiej przerwie? trzymam w kciuki aby szybciutko zleciało
Ja to sie pocieszam tym ze nas tu przynajmniej mrozy nie zastana
dokładnie moja dorga dokładnie, juz zapomniałyśy jak to jest w wielkim mrozie, śniego i śliskimi ulicami, jak się auto prowadzi 20km/h bo tak ślisko, e tam, wlę już mokrą irlandię:tak::tak:
no płeć niby nieważna ale ja to chciałam pierwszego chłopaka.ale jest Lolcia-dziewczynka z rogami:-D za to teraz ma być upragniony facecik.także dzindusia co się odwlecze to nie uciecze:tak:;-)
ale ostatecznie to i tak zdrówko jest najważniejsze
no niby tak ale przez to mój wujek ma 3 dziewczyny a jego brat 3 chłopców i za nic nie chcą próbować czwart raz hehe:blink::-D
niu to mamy już sporo chcących, jak nic następna kolejka się szykuje:-D:-D:-D:-Da moje cykle tak się zmieniły, że ostatnio co miesiąc czuję się jakbym zaszła w ciążę... toż to chore jest;-);-) nawet mdłości mam co miesiąc:eek::-D:-D:-D
Ja miałam to samo, co miesiąc miałam wszystkie obiawy że jestem w ciąży i mówiłam że teraz to już na pewno bo i piersi przewrażliwione i niedobrze rano i co, dalej @ przychodziła i czekałam do następnego. Dopiero jak się zajęłam ślubem i zapomniałam o całym świecie to taka niespodziewanka;-)
a jeśli chodzi o Kasię to mieli jechać jutro ale jednak przewożą ich dzisiaj do Dublina.już chyba powinni być w drodze
kurcze drozdusiu a wiesz może w którym szpitalu?Podjechałabym do niej jutro
no Bozenko glupio mi troche bo prawie sie juz z wami umowlilam ale musialam sie umowic z fryzjerka bo juz tragicznie wygladam no i to tak zawsze jest ze jak ma sie wolne to tyle spraw trzeba zalatwic.To co miala do zalatwienia dzis musze zalatwic jutro bo moj malzonek zapomnial podpisac papiery:wściekła/y:Sorki dziewczynki naprawde.:zawstydzona/y:
oj kobietko pracująca, mimo wszystko chciałabym dołączyć w twoje szeregi i też być w wirze pracy i domowych obowiązkach na zmianę:)

Olcia zaraz postaram się dowiedzieć który to szpital
no mnie też ważą na każdej wizycie,tzn u gp bo w szpitalu to nie.dzisiaj wskazówka doszła do 76 kilogramów.tak samo ważyłam z Lolą.a zaczynałam od 56 dacie wiarę?:szok: i gdzie to poszło?widzę że przytyłam ale 20 kg?masakra

i znowu cisza.i z kim ja mam gadać cio?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry