w sumie to najlepiej odpuściłabym sobie wizytę u niego no bo w sumie co on mi powie?jakie mam ciśnienie i ile znowu mi przybyło na wadze
jakoś tak nic mi się dzisiaj nie chce
no nie mów, że Cię waży?? Brrrrr jej ale mi się udało, tylko przy pierwszej wizycie w maternity stanęłam na wagę i nigdy więcej hihihihi
Dorzdusiu noo te wizyty czasem mnie meczyly specjalnie sie sszykowac i kulac ... Moglii byc cos wiecej powiedziec niz tylko ok ok ok you look good see you nest time .... Nawet jak Mi cos dolegalo to ich jedyna odp to ... Few days and it will be good ... ;/
tak albo jeszcze that's common in pragnancy, krewm i się lała z nosa ciurkiem, biegunki, dla nich wszystko powszechne w czasie ciąży
Wiesz Kasiu, uważa się że Bóg tylko takie osoby wybiera, które mają wystarczające pokłady miłości aby to znieść, będzie dobrze, z każdym dniem Igorek jest starszy, zobacz ile już macie za sobą.
witam sie i zmykam zaraz do pracy trzeba wyjsc!!! buuu
Justyś to pierwszy dzie,ń po takiej przerwie? trzymam w kciuki aby szybciutko zleciało
Ja to sie pocieszam tym ze nas tu przynajmniej mrozy nie zastana
dokładnie moja dorga dokładnie, juz zapomniałyśy jak to jest w wielkim mrozie, śniego i śliskimi ulicami, jak się auto prowadzi 20km/h bo tak ślisko, e tam, wlę już mokrą irlandię
no płeć niby nieważna ale ja to chciałam pierwszego chłopaka.ale jest Lolcia-dziewczynka z rogami
za to teraz ma być upragniony facecik.także
dzindusia co się odwlecze to nie uciecze
;-)
ale ostatecznie to i tak zdrówko jest najważniejsze
no niby tak ale przez to mój wujek ma 3 dziewczyny a jego brat 3 chłopców i za nic nie chcą próbować czwart raz hehe
Ja miałam to samo, co miesiąc miałam wszystkie obiawy że jestem w ciąży i mówiłam że teraz to już na pewno bo i piersi przewrażliwione i niedobrze rano i co, dalej @ przychodziła i czekałam do następnego. Dopiero jak się zajęłam ślubem i zapomniałam o całym świecie to taka niespodziewanka;-)
a jeśli chodzi o Kasię to mieli jechać jutro ale jednak przewożą ich dzisiaj do Dublina.już chyba powinni być w drodze
kurcze drozdusiu a wiesz może w którym szpitalu?Podjechałabym do niej jutro
no Bozenko glupio mi troche bo prawie sie juz z wami umowlilam ale musialam sie umowic z fryzjerka bo juz tragicznie wygladam no i to tak zawsze jest ze jak ma sie wolne to tyle spraw trzeba zalatwic.To co miala do zalatwienia dzis musze zalatwic jutro bo moj malzonek zapomnial podpisac papiery
Sorki dziewczynki naprawde.
oj kobietko pracująca, mimo wszystko chciałabym dołączyć w twoje szeregi i też być w wirze pracy i domowych obowiązkach na zmianę