a co wymarzyłaś ? chłopczyka?napewno cos w tym jest a moze uslyszalam to co chcialam uslyszec..... bo to niby wszystko jedno co bedzie byle by zdrowe ale pomazyc chyba mozna hihi
reklama
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
heheh no to lekarz rewelacyjny )
A mi sie przypomnialo mialam kiedys takiego chlopaka ... mialam jakis swoj gorszy dzien a on chcial zablysnac Ooo jak bardzo to on mnie zna i powiedzial ... Kochana taki humorek masz a coo napewno jestes w trakcie przed lub po okresie )
Kurcze noo popatrzcie jak zgadl chlopak )
A mi sie przypomnialo mialam kiedys takiego chlopaka ... mialam jakis swoj gorszy dzien a on chcial zablysnac Ooo jak bardzo to on mnie zna i powiedzial ... Kochana taki humorek masz a coo napewno jestes w trakcie przed lub po okresie )
genialnie to wymyśliłheheh no to lekarz rewelacyjny )
K
krycha
Gość
Krycha a wiec wybiore sie do Kasii A ona w ktorym miejscu bedzie z Igorkiem ?
Nie mam zielonego pojęcia i wcześniej zadzwoń do Niej, bo wiem, że mają w któryś dzień do Dublina ich przewieźć...
A dziekuje nawet calkiem dobrze :-) na szczescie bol glowy ktory trwal nieprzerwanie od tygodnia wreszcie minal.. :-) brzuszek coraz wiekszy i czasem zaczyna juz ''przeszkadzac'' nie moge sie juz doczekac az malenstwo bedzie z nami... szkoda ze nie wiem napewno co to bedzie Niestety lekarz niebyl w stanie stwierdzic z cala pewnoscia ... ale powiedzial ze to chyba bardzo maly chlopczyk
Hehehehehe może się teraz "wysyp" chłopczyków zacznie, bo do tej pory przeważały baby ;-)
ostatnio słyszałam anegdotę: "przyszła mamusia pyta lekarza o płeć dzidziusia w brzuszku a doktor po długim namyśle odpowiada..'"hmmm albo dziewczynka albo skromny chłopczyk'";-)
heheh no to lekarz rewelacyjny )
Hahahahahahahahahha, widać, że znał Cię na wylot :-)
nio mnie sie chlopak marzy od dawna Zreszta mezowi tez ....... i wszystkie ciotki wroza ze chlopak bedzie..... moze w styczniu na kolejnym usg sie dowiem.... chyba ze niewytrzymam i prywatnie na 4D sie przejde...a co wymarzyłaś ? chłopczyka?
bardzo blyskotliwy ten chlopak i jaki spostrzegawczyheheh no to lekarz rewelacyjny )
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
nio mnie sie chlopak marzy od dawna Zreszta mezowi tez ....... i wszystkie ciotki wroza ze chlopak bedzie..... moze w styczniu na kolejnym usg sie dowiem.... chyba ze niewytrzymam i prywatnie na 4D sie przejde...
Ja te zawsze mowilam aby zdrowe bylo dziecko noo ale jakos tak dziewczynke chcialam Bo te spineczki i opaseczkii mnie kusilyy )
Krycha juz sie dowiedzialam co i jak )
Noo a ten chlopak wymyslny cwaniak )
D
drozdusia
Gość
no płeć niby nieważna ale ja to chciałam pierwszego chłopaka.ale jest Lolcia-dziewczynka z rogami za to teraz ma być upragniony facecik.także dzindusia co się odwlecze to nie uciecze;-)
ale ostatecznie to i tak zdrówko jest najważniejsze
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
no płeć niby nieważna ale ja to chciałam pierwszego chłopaka.ale jest Lolcia-dziewczynka z rogami za to teraz ma być upragniony facecik.także dzindusia co się odwlecze to nie uciecze;-)
Ta tak zdrowko jest najwazniejsze nie ma co )
reklama