reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
heheh no to lekarz rewelacyjny :))

A mi sie przypomnialo mialam kiedys takiego chlopaka ... mialam jakis swoj gorszy dzien a on chcial zablysnac Ooo jak bardzo to on mnie zna i powiedzial ... Kochana taki humorek masz a coo napewno jestes w trakcie przed lub po okresie :))
Kurcze noo popatrzcie jak zgadl chlopak :))

A mi sie przypomnialo mialam kiedys takiego chlopaka ... mialam jakis swoj gorszy dzien a on chcial zablysnac Ooo jak bardzo to on mnie zna i powiedzial ... Kochana taki humorek masz a coo napewno jestes w trakcie przed lub po okresie :))
:-D:-D:-D genialnie to wymyślił:-D:-D

Krycha a wiec wybiore sie do Kasii A ona w ktorym miejscu bedzie z Igorkiem ?

Nie mam zielonego pojęcia :eek: i wcześniej zadzwoń do Niej, bo wiem, że mają w któryś dzień do Dublina ich przewieźć...

A dziekuje nawet calkiem dobrze :-) na szczescie bol glowy ktory trwal nieprzerwanie od tygodnia wreszcie minal.. :-) brzuszek coraz wiekszy i czasem zaczyna juz ''przeszkadzac'' :-D nie moge sie juz doczekac az malenstwo bedzie z nami... szkoda ze nie wiem napewno co to bedzie Niestety lekarz niebyl w stanie stwierdzic z cala pewnoscia ... ale powiedzial ze to chyba bardzo maly chlopczyk

Hehehehehe może się teraz "wysyp" chłopczyków zacznie, bo do tej pory przeważały baby ;-)

ostatnio słyszałam anegdotę: "przyszła mamusia pyta lekarza o płeć dzidziusia w brzuszku a doktor po długim namyśle odpowiada..'"hmmm albo dziewczynka albo skromny chłopczyk'";-)

:-D:-D:-D

Hahahahahahahahahha, widać, że znał Cię na wylot :tak::-)

bardzo blyskotliwy ten chlopak i jaki spostrzegawczy

nio mnie sie chlopak marzy od dawna Zreszta mezowi tez ....... i wszystkie ciotki wroza ze chlopak bedzie..... moze w styczniu na kolejnym usg sie dowiem.... chyba ze niewytrzymam i prywatnie na 4D sie przejde...

Ja te zawsze mowilam aby zdrowe bylo dziecko noo ale jakos tak dziewczynke chcialam Bo te spineczki i opaseczkii mnie kusilyy :))

Krycha juz sie dowiedzialam co i jak :))

Noo a ten chlopak wymyslny cwaniak :))

no płeć niby nieważna ale ja to chciałam pierwszego chłopaka.ale jest Lolcia-dziewczynka z rogami:-D za to teraz ma być upragniony facecik.także dzindusia co się odwlecze to nie uciecze:tak:;-)
ale ostatecznie to i tak zdrówko jest najważniejsze

reklama
nio jasne ze zdrowko to najwazniejsze Juz sie doczekac nie moge....

heh... mawet niewiedzialam ze sie tak mozna cieszyc z dzidziusia nawet jak go jeszcze nie ma...

Do góry