reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
nio to ja czekam.ktokolwiek i o którejkolwiek przybędzie to drzwi otworzę;-) żeby nie było wątpliwości i nikt się nie czaił to zaproszenie jest skierowane do wszystkich:tak:

pierwszy dzien smignol ze ho ho bo to tylko 3 godzinki byly:-)
Dawajcie znac na bierzaco co z Igorkiem!!!!!
ma moze ktoras namiary na tania ubezpieczalnie musimy zmienic ubezpieczyciela bo ten nas zje!!!!
mnie tez nikt nie wazyl na wizytach jak bylam w ciazy :blink:
chetnie bym sie pokawkowala ale mam jutro prace od 1 do 5 a to nasze spotkaniopwe godziny wiec odpadam
cos tu dawni Martuany nie widac:confused:
Cytrusku widzialam sie dzisiaj z Majka i mowilam jej ze bedziesz dzwonic :tak:

aaa i nowa mamke witam!!!!
i jeszcze jedno prosze tyle nie pisac bo nadrobic ciezko hihihihi

dobry wieczór :) ja dopiero teraz znalazlam chwilke by tutaj zagladnac..z maciejem wiecej roboty niz bez niego tylko tyle napisze !!!!!!!!!!!!!!!!!
camomille ja tez myslami jestem z wami,napewno wszystko bedzie z dobrze z igorkiem!!!!
justyna ja jutro moze tez wpadne do ciebie bo maciej jedzie do sociala, wiec moze ja w tym czasie wpadne ,ale nie obiecuje....
witam równiez nowa forumowiczke!!!!!!!!
nie wiem co jeszcze chcialam napisac...mhhh skleroza :)
pozdrawiam

To na którą jutro Laseczki?

Madziakowalik, zadzwonie i wtedy się umówimy dokładnie co i jak ;-)! No, chyba, że zostawią Cię już na porodówce, ale się dowiem :sorry2:

reklama
Natinke no pewnie że zaglądaj;-)
Madzia a ty też zajrzyj po szpitalu.mi tam jakakolwiek godzina odpowiada także spokojnie sobie wszystko załatw a potem pokawkujemy:tak:
idę położyć małą spać bo coś za bardzo się rozbrykała:sorry2:

Do góry