reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Ojej, no ktoś musiał stać na posterunku jak Was nie było... A tu nowa foremka dylemat miała... Także nie marudzić, przeczytać i ustosunkować się do wątpliowści jak cóś ;-)

Mam pytanko, ma może któraś możliwość nagrywania programów telewizyjnych? Dokładniej interesuje mnie jutrzejszy program, o 21.00 na irlandzkiej 3... Pomocy :unsure::-D

SYLCIA CHYBA TEN SOOTHA JEST JEDNAK OD 12 MIESIECY:-:)-:)-(ALE ZNALAZLAM INNY KTORY JEST OD 3 MIESIECY BENYLIN CHILDREN'S TICKLY COUGHS.PRZELECIALAM CHYBA WSZYSTKIE STRONY GDZIE MOZNA COS ZNALEZC DLA MALUCHOW I POWIEM CI ZE JEST TEGO NIEWIELE DLA TAKICH SZKRABKOW,BO ONE SAME JESZCZE ODKSZTUSZAC NIE POTRAFIA I CIEZKO COKOLWIEK ZNALEZC.BEDE JESZCZE SZPERAC I JAK COS ZNAJDE TO DAM ZNAC:tak:

Sylcia jeśli teraz pilnie coś potrzebujesz to ja mam droserux i flegaminę w kroplach-rewelacyjna na rozrzedzenie wydzieliny.oba możesz już podać Nadince także jak coś to wal jak w dym a jak będziesz w PL to zrobisz sobie zapasy:tak:

SYLCIA CHYBA TEN SOOTHA JEST JEDNAK OD 12 MIESIECY:-:)-:)-(ALE ZNALAZLAM INNY KTORY JEST OD 3 MIESIECY BENYLIN CHILDREN'S TICKLY COUGHS.PRZELECIALAM CHYBA WSZYSTKIE STRONY GDZIE MOZNA COS ZNALEZC DLA MALUCHOW I POWIEM CI ZE JEST TEGO NIEWIELE DLA TAKICH SZKRABKOW,BO ONE SAME JESZCZE ODKSZTUSZAC NIE POTRAFIA I CIEZKO COKOLWIEK ZNALEZC.BEDE JESZCZE SZPERAC I JAK COS ZNAJDE TO DAM ZNAC:tak:

Dziekuje bardzo za poswiecenie :))

Sylcia jeśli teraz pilnie coś potrzebujesz to ja mam droserux i flegaminę w kroplach-rewelacyjna na rozrzedzenie wydzieliny.oba możesz już podać Nadince także jak coś to wal jak w dym a jak będziesz w PL to zrobisz sobie zapasy:tak:
Na razie nie potrzebuje Nadina zakaszlala kilka razy, na wieczor jak idzie spac to zakaszle a pozniej juz nie ...

ło matko tylko zrobię wypad do miasta a tu sto stron a jak kwitnę to pustawo:szok::-D:-D

drozdusia udane dostałam kozaki, takie wygodne cichobiegi:-D:-D i parę ciuszków dla Adala a ty co zakupiłaś?

olivko jakie cudne kawusie aż mi ślinka pociekła

camomile trzymaj się kobitko:sorry:

.....ja tylko zawiadamiam ze , bo co niektore pewnie czytaly , ze moja @ w koncu nadeszla.....moj cykl trwal.....76 dni !!!:szok:...to juz ladna przesada ,co ? No ale ja cale zycie mam dluuugie i nierwgularne cykle a przez odchudzanie to juz wogole mi sie poprzestawiala. No ale dobrze ze w koncu nadeszla.:-).Jak to sie mowi " lepiej pozno niz wcale" :-D:-D:-D
beakta rozumiem, że nie tęskniłaś za brzuszkiem?;-):-D:-D

no wlasnie jak sobie same tak radzicie?? bo faktycznie nie ma kto pomoc i wszystko sie robi z dzieckiem na ramieniu - mnie to dopiero czeka dlatego chcialabym sie dowiedziec jak Wy sobie z tym radzicie bo chyba czasem to ma sie juz dosc........
dzindusia nie jest źle, przez miesiąc dziecko tylko je i śpi, kiedy tylko zaśnie ty też się połóż żeby szybko dojść do jako takiej formy-- sporo odpoczywaj wtedy babyblues nie da się tak we znaki--- to taka moja rada:sorry:
co do formularza to niczego takiego na oczy nie widziałam:eek:

sylcia ja też zawsze zwożę z Polski różne medykamenty:tak:

krycha nagrałabym ale nie mam irlandzkiej TV

sylcia ja mam to samo z adą niby wszystko oki a po spaniu pokaszluje..wybralam sie z dzieciakami dzisaj do lekarza tu na przeciwko tesco,ale mi powiedzieli ,ze nowych pacjentow nie przyjmuja..nie chce isc do medipolu skoro nie ma tam pediatry.wiecie moze gdzie przyjmuja NOWYCH pacjentow???jak nigdzie to zostaje pani wojnarowa.
dzindusia nie strachaj sie na zapas :))) wszystko bedzie dobrze :)))) napewno sobie poradzisz i podczas porodu i puzniej juz z bobaskiem!!!zobacz ile tu nas jest i kazda sobie radzi!ty tez dasz rade :))
justysia chyba mi dzisiaj smignelas autem kolo tesco i nawet mnie nie zauwazylas..tak kolo 10??

reklama
ms.marple ja to tylko takie pierdołki które muszę zabrać do szpitala bo stwierdziłam że pomalutku wypadałoby zacząć myśleć o spakowaniu torby;-) jakoś tak mam przeczucie że to będzie troszkę szybciej:-p

Do góry