reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Krycha w takim razie 12 pod Penneysem
Camomile ja się nie dziwię że malutki na sam widok lekarza histeryzuje.w końcu ma same przykre doświadczenia:-(
Sylcia ja też zawsze w PL robię zapas syropków i takich tam różnych specyfików bo tam w aptece bez recepty zawsze coś znajdziesz

Krycha w takim razie 12 pod Penneysem
Camomile ja się nie dziwię że malutki na sam widok lekarza histeryzuje.w końcu ma same przykre doświadczenia:-(
Sylcia ja też zawsze w PL robię zapas syropków i takich tam różnych specyfików bo tam w aptece bez recepty zawsze coś znajdziesz

Nie zaluje na wizyte pieniedzy ale jezeli moge dostac dobre lekarstwa bez recepty po to po mam na darmo chodzic ... U nas w polsce jest mnostwo specyfikow bez recepty ... W ogole oprocz zapasu lekow musze isc z soba sie zbadac generalnie i z Nadinka :))

czesc, dziekuje bardzo za odp i mile slowa...... bardzo chetnie bym do Was dolaczyla ale tak jakos nie wiem jak.... no bo jak tak Was czytam to jestescie jak rodzina - swietnie sie znacie i wogule.... Ah to moze na poczatek kilka slow o sobie: wiec w limerick mieszkam od 4 lat razem z mezem, mam 25 lat i jestem w 19 tygodniu mojej pierwszej ciazy :) i nie znam tu zbyt wiele mam wiec nie bardzo mam z kim o tym wszystkim pogadac i gdzie szukac porady....

nasza rodzinka lubi sie powiekszac

nio wiec ja mieszkam na dooradoyle a Ty??

ooo ja tez na dooradoyle.... a gdzie dolkadniej oczywiscie nie pytam o nr domu tylko o ulice czy osiedle

Okropnie jak nigdy dotad. Kluli go z 8 razy:szok::szok::szok::szok::szok: a jutro tez musimy jechac:-( Mam juz serdecznie dosc:-:)-:)-:)-:)-(

biedny Maluszek wycaluj mu te wszystkie klucia

a tak w ogole to nakopac wam do zadkow to malo normalnie jak siedze w domu to nic nie piszecie a jak tylko wybede to pozniej pol godziny samegoo nadrabiania

ooo ja tez na dooradoyle.... a gdzie dolkadniej oczywiscie nie pytam o nr domu tylko o ulice czy osiedle

a tak w ogole to nakopac wam do zadkow to malo normalnie jak siedze w domu to nic nie piszecie a jak tylko wybede to pozniej pol godziny samegoo nadrabiania

mnie proszę nie kopać bo mam tak samo jak ty-jak siedzę przed komputerem to nikogo nie ma i nikt nie piszę a jak na chwilę wyjdę to robi się tłoczno:-p

Ja mam 40-50 dniowe ale ten to juz przeszedl samego siebie haha

Wiesz co ja mialam zawsze 28 dni po 7 dni a po ciazy to roznie ... bylo 28 pozniej 30pare pozniej ponad 40 a teraz jest 40 ale skacze mi ciagle .. Musze poczekac az mi ustatkuje sie ten okre A bolii panicznie podobno po ciazy jest lzej a ja mam sie jeszcze gorzej nawet czasem odczowam dziwne skurcze ;/

Noo ja mam to samo jak chce pogadac to pustki a jak dzis na chwilke wyszlam to mnostwo messages jest

A ja bylam dzis w 3 aptekach i pytam sie czy maja cos na kaszel dla dziecka ktore ma 6 miesiecy i w jednej mi mowii ze dopiero od dwoch lat ze mam dawac calpol a ja jej mowie ze dzwonilam do poloznej i mi powiedziala ze jest syrop dla dziecka od 3 miesiaca rumiankowy a ona zaczela szukac i tak mi mowii Ooo zapomnialam o nim no ale niestety go nie mamy ... W drugiej mi powiedziala ze niestety dziecko musii z tym zyc z czasem przejdzie ;/ a w 3 w bootsie dostalam w koncu ten syrop gliceryne+lemon+honey w sumie z tego co mi tlumaczyla nie jest to tak na kaszel ... Ale jedyna rzecz jaka moge uzyc przy takim dziecku ... A w tej drugiej aptece sie pytam czy mam isc do lekarza bo jest tu niedaleko i wypisze mi recepte to mi powiedziala ze i tak nic nie dostane ;/;/;/ Bylam taka zla ;/ Ahhh !!! Jak terza pojade do polski z koncem listopada to 3/4 bagazu to beda lekarstwa wszelkiego rodzaju

JEST TAKI SYROP JAK NELSON SOOTHA I TO JEST O ILE SIE NIE MYLE JEDYNY SYROP DLA DZIECI NA KASZEL OD 3 MIESIACA!!!!SPRAWDZ W APTECE ALE NA 99 % TO JEST TO:tak::tak: A TEN GLICERYNOWY Z MIODEM I CYTRYNA TO NA BOLACE GARDLO JEST:tak: PARE DNI TEMU SAMA BRALAM:tak:

reklama
Do góry