reklama
D
drozdusia
Gość
Krycha w takim razie 12 pod Penneysem
Camomile ja się nie dziwię że malutki na sam widok lekarza histeryzuje.w końcu ma same przykre doświadczenia:-(
Sylcia ja też zawsze w PL robię zapas syropków i takich tam różnych specyfików bo tam w aptece bez recepty zawsze coś znajdziesz
Camomile ja się nie dziwię że malutki na sam widok lekarza histeryzuje.w końcu ma same przykre doświadczenia:-(
Sylcia ja też zawsze w PL robię zapas syropków i takich tam różnych specyfików bo tam w aptece bez recepty zawsze coś znajdziesz
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Krycha w takim razie 12 pod Penneysem
Nie zaluje na wizyte pieniedzy ale jezeli moge dostac dobre lekarstwa bez recepty po to po mam na darmo chodzic ... U nas w polsce jest mnostwo specyfikow bez recepty ... W ogole oprocz zapasu lekow musze isc z soba sie zbadac generalnie i z Nadinka )
beakta
Mammy of boys & girl
Ja mam 40-50 dniowe ale ten to juz przeszedl samego siebie hahaNoo to niezly masz cykl ... Ja mam 40 dniowy ;/
justysia21
Elfikowa mama :D
czesc, dziekuje bardzo za odp i mile slowa...... bardzo chetnie bym do Was dolaczyla ale tak jakos nie wiem jak.... no bo jak tak Was czytam to jestescie jak rodzina - swietnie sie znacie i wogule.... Ah to moze na poczatek kilka slow o sobie: wiec w limerick mieszkam od 4 lat razem z mezem, mam 25 lat i jestem w 19 tygodniu mojej pierwszej ciazy i nie znam tu zbyt wiele mam wiec nie bardzo mam z kim o tym wszystkim pogadac i gdzie szukac porady....
nasza rodzinka lubi sie powiekszac
nio wiec ja mieszkam na dooradoyle a Ty??
ooo ja tez na dooradoyle.... a gdzie dolkadniej oczywiscie nie pytam o nr domu tylko o ulice czy osiedle
Okropnie jak nigdy dotad. Kluli go z 8 razy a jutro tez musimy jechac:-( Mam juz serdecznie dosc:-----(
biedny Maluszek wycaluj mu te wszystkie klucia
a tak w ogole to nakopac wam do zadkow to malo normalnie jak siedze w domu to nic nie piszecie a jak tylko wybede to pozniej pol godziny samegoo nadrabiania
K
krycha
Gość
a tak w ogole to nakopac wam do zadkow to malo normalnie jak siedze w domu to nic nie piszecie a jak tylko wybede to pozniej pol godziny samegoo nadrabiania
D
drozdusia
Gość
ooo ja tez na dooradoyle.... a gdzie dolkadniej oczywiscie nie pytam o nr domu tylko o ulice czy osiedle
mnie proszę nie kopać bo mam tak samo jak ty-jak siedzę przed komputerem to nikogo nie ma i nikt nie piszę a jak na chwilę wyjdę to robi się tłoczno
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Ja mam 40-50 dniowe ale ten to juz przeszedl samego siebie haha
Wiesz co ja mialam zawsze 28 dni po 7 dni a po ciazy to roznie ... bylo 28 pozniej 30pare pozniej ponad 40 a teraz jest 40 ale skacze mi ciagle .. Musze poczekac az mi ustatkuje sie ten okre A bolii panicznie podobno po ciazy jest lzej a ja mam sie jeszcze gorzej nawet czasem odczowam dziwne skurcze ;/
Noo ja mam to samo jak chce pogadac to pustki a jak dzis na chwilke wyszlam to mnostwo messages jest
kasia limerick
Fanka BB :)
A ja bylam dzis w 3 aptekach i pytam sie czy maja cos na kaszel dla dziecka ktore ma 6 miesiecy i w jednej mi mowii ze dopiero od dwoch lat ze mam dawac calpol a ja jej mowie ze dzwonilam do poloznej i mi powiedziala ze jest syrop dla dziecka od 3 miesiaca rumiankowy a ona zaczela szukac i tak mi mowii Ooo zapomnialam o nim no ale niestety go nie mamy ... W drugiej mi powiedziala ze niestety dziecko musii z tym zyc z czasem przejdzie ;/ a w 3 w bootsie dostalam w koncu ten syrop gliceryne+lemon+honey w sumie z tego co mi tlumaczyla nie jest to tak na kaszel ... Ale jedyna rzecz jaka moge uzyc przy takim dziecku ... A w tej drugiej aptece sie pytam czy mam isc do lekarza bo jest tu niedaleko i wypisze mi recepte to mi powiedziala ze i tak nic nie dostane ;/;/;/ Bylam taka zla ;/ Ahhh !!! Jak terza pojade do polski z koncem listopada to 3/4 bagazu to beda lekarstwa wszelkiego rodzaju
JEST TAKI SYROP JAK NELSON SOOTHA I TO JEST O ILE SIE NIE MYLE JEDYNY SYROP DLA DZIECI NA KASZEL OD 3 MIESIACA!!!!SPRAWDZ W APTECE ALE NA 99 % TO JEST TO A TEN GLICERYNOWY Z MIODEM I CYTRYNA TO NA BOLACE GARDLO JEST PARE DNI TEMU SAMA BRALAM
reklama
kasia limerick
Fanka BB :)
Z WAMI TO KOLOWROTEK!!!!!!SAMEGO CZYTANIA 20 MINUT A JAK JUZ PRZECZYTAM TO NIE PAMIETAM CO KOMU MIALAM ODPISAC BUEHEHEH