K
krycha
Gość
No Ciebie:-) Tyle napisałyście że znów będę miała braki:-(
Oj, nie przesadzaj, to tylko tak wygląda ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No Ciebie:-) Tyle napisałyście że znów będę miała braki:-(
Szczerze mowiac nie chce mi sie czytac. miałam dzis wyjatowo ciezki dzien
Okropnie jak nigdy dotad. Kluli go z 8 razy a jutro tez musimy jechac:-( Mam juz serdecznie dosc:-----(
dzieki dziewczyny Wszyscy mi muwia zebym sie nie przejmowala ale coz ja poradze jak jestem panikara... zawsze robie z igly widly i martwie sie na zapas... ale jak sobie tak z Wami pogadalam to mi jakos lepiej odrazu...
Krycha jak ci pasuje bo ja mogę się zabrać z tobą z miasta a możemy się też umówić na trasie.jak wolisz-przecież wiesz że ja lubię łazić;-)
Masz absolutna racje - takie forum to skarb. zwlaszcza ze wiekszosc z nas jest tu sama - tzn z mezem lub partnerem ale bez bezposredniego wsparcia rodziny - mnie bardzo tego brakuje zwlaszcza od kiedy jestem w ciazy - nie bardzo jest sie kogo poradzic i pogadac nie bardzo jest z kim Niestety ... dlatego bardzo sie ciesze ze was znalazlam i mam nadzieje ze sie tu zadomowie
żebyś wiedziała, ja zawsze myślałam że jak już będę miała dziecko to już njie będę narzekała na brak towarzystwa ale niestety to nie to samo bo ile można prowadzić monolog... ciężko samemu, ani komu dziecka podrzucić w razie czego na pół godzinki, wszędzie razem 24 na dobę. A spotkanko z dziewczynkami to jak terapia normalnie. Ja po ostatniej wizycie to tak bateryjki podładowałam, ze czuję się jak po pielgrzymce no i przede wszystkim motywuje do dbania o siebie bo w domu człowiek tylko dziczeje i się uwstecznia. Dzięki dziewczynki ze jesteście
kawka dla wszystkich
Heja. To wiedze ze enissowskie i limerydzkie mamusie i tak sie mieszaja na tym watku :-). Nawet i dobrze bo troche bez sensu jest pisac identyczne posty na dwoch watkach wiedzac ze i tu i tam jest to czytane przez te same osoby ;-)....
.....ja tylko zawiadamiam ze , bo co niektore pewnie czytaly , ze moja @ w koncu nadeszla.....moj cykl trwal.....76 dni !!!...to juz ladna przesada ,co ? No ale ja cale zycie mam dluuugie i nierwgularne cykle a przez odchudzanie to juz wogole mi sie poprzestawiala. No ale dobrze ze w koncu nadeszla.:-).Jak to sie mowi " lepiej pozno niz wcale"
nie zrozumncie mnie zle Nie twierdze ze to cos zlego nie miec czasu na nic ale tak sie poprostu zastanawiam jak to jest gdy pojawia sie taki ''maly terrorysta'' i calkowicie zmienia twoje zycie.... :-) w koncu wiedzialam co mnie czeka - dziecko bylo zaplanowane - ale mimo to jestem troszke przerazona moze nie tego ze sobie nieporadze - no bo niby czemy mialabym sobie nie poradzic ;-) - ale boje sie troche jak to bedzie przeciez moje zycie calkowicie sie zmieni
A moze te watpliwosci same mina gdy wreszcie pojawi sie moje malenstwo....
aaaaaaaaaaaa!!!!!!raju,kiedy wy to wszystko nastukalyscie?????nie daje rady za wami,hihi:-)dzieki za mile powitanie ,a i mam nadzieje ze na spotkanko jakies tez sie przykulam ,chociaz czym wyzsza ciaza tym mniej mi sie chce dupke ruszyc gdziekolwiek a pomyslec ze kiedys bylam jak przewiew....;-)
nio wiec ja mieszkam na dooradoyle a Ty??
Witam Was i nową mamuśkę:-)
Okropnie jak nigdy dotad. Kluli go z 8 razy a jutro tez musimy jechac:-( Mam juz serdecznie dosc:-----(
Dobrze??? Tragicznie Na widok lekarza darl sie w nieboglosy a jak go kluli to utrzymac go nie moglismy i tak plakal:---(