reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

sylcia ja mam to samo z adą niby wszystko oki a po spaniu pokaszluje..wybralam sie z dzieciakami dzisaj do lekarza tu na przeciwko tesco,ale mi powiedzieli ,ze nowych pacjentow nie przyjmuja..nie chce isc do medipolu skoro nie ma tam pediatry.wiecie moze gdzie przyjmuja NOWYCH pacjentow???jak nigdzie to zostaje pani wojnarowa.

W POLMEDZIE NA PRZECIWKO DWORCA MIELI SPROWADZIC PEDIATRE,ALE CZY JUZ JEST TO NIE MAM POJECIA???TO NUMER Rejestracja: 086 323 51 00 ,MOZE JUZ JEST:-)

reklama
ms.marple ja to tylko takie pierdołki które muszę zabrać do szpitala bo stwierdziłam że pomalutku wypadałoby zacząć myśleć o spakowaniu torby;-) jakoś tak mam przeczucie że to będzie troszkę szybciej:-p

JA TEZ NIE MOGE SIE ZABRAC ZA PAKOWANIE TORBY,HEH NAWET JAKOS JESZCZE NIE MYSLAŁAM CO MI BEDZIE DO TEGO SZPITALA POTRZEBNE:sorry::sorry::sorry:

JA TEZ NIE MOGE SIE ZABRAC ZA PAKOWANIE TORBY,HEH NAWET JAKOS JESZCZE NIE MYSLAŁAM CO MI BEDZIE DO TEGO SZPITALA POTRZEBNE:sorry::sorry::sorry:

no nic najwyżej pojedziemy na spontana:-D

Natinke jeśli myślisz o polskim lekarzu to ja zupełnie nie jestem w temacie.od początku mam irlandzkiego GP i tego samego ma moja mała.i nie narzekam,nigdy nie było żadnych problemów.a z tymi polskimi lekarzami to jak słyszę same hece i trudności.jak mogli cię nie przyjąć z dzieckiem bo jesteś nowa?debilizm.trzeba było powiedzieć że jak lekarz raczy cię przyjąć to już nowa nie będziesz i każdy kto na początku przychodzi jest nowy.nie rozumiem tego.ja myślałam że jak się idzie do lekarza bo potrzebujemy pomocy to nie ma opcji żeby odmówił bo to za przeproszeniem jego zafajdany obowiązek.ale jak widzę tylko mi się zdawało

Ostatnio edytowane przez moderatora:
sylcia ja mam to samo z adą niby wszystko oki a po spaniu pokaszluje..wybralam sie z dzieciakami dzisaj do lekarza tu na przeciwko tesco,ale mi powiedzieli ,ze nowych pacjentow nie przyjmuja..nie chce isc do medipolu skoro nie ma tam pediatry.wiecie moze gdzie przyjmuja NOWYCH pacjentow???jak nigdzie to zostaje pani wojnarowa.
dzindusia nie strachaj sie na zapas :))) wszystko bedzie dobrze :)))) napewno sobie poradzisz i podczas porodu i puzniej juz z bobaskiem!!!zobacz ile tu nas jest i kazda sobie radzi!ty tez dasz rade :))
justysia chyba mi dzisiaj smignelas autem kolo tesco i nawet mnie nie zauwazylas..tak kolo 10??

a to Twoja ma tak jak moja tak jak mowisz :( Wiesz co ja chodze do Windmill w centrum niedaleko AIB Banku na rogu idziesz w dol i jest apteka na rogu wiec na tym rogu skrecasz i przed Toba widac napis wiszacy czy cos takiego jak pamietam ... Tam zaraz obok sa drzwii WIndmill medical center czy jakos tak :) Nie narzekam na tego lekarza ginekologa pediatre czy co tam jest :)) Moj doktor to Ronan Ryder :)

Ja sie przygotowalam wszystkoo i lezalo w szafie jakos kolo 35 jak zaczeli mi mowic ze na dniach bede rodzic ... A torbe spakowalam jakos jak sie nie myle w 38/39 tyg a rodzilam dzien po terminie :)) A jak tak czasem zauwaze ze kochanienka poznoo siedzisz widac spac sie niechce :)) Ja raz mialam takie dni ze o 20 szlam spac a czasem 1 2 3 a mi sie spac nie chcialo :))

A jak tak czasem zauwaze ze kochanienka poznoo siedzisz widac spac sie niechce :)) Ja raz mialam takie dni ze o 20 szlam spac a czasem 1 2 3 a mi sie spac nie chcialo :))

na poczatku ciazy tam gdzie usiadlam tam spalam:tak::tak::tak::tak:nawet jak gadalam z moim R to potrafilam zasnac,hehe:-)okolo4 miesiaca szlam na godzinke do lozeczka po poludniu,a teraz to niedosc ze po nocach spac nie moge to jeszcze czasami, tak jak piszesz ,o 1 2 3 ide spac ,a czasami o 19 marze zeby sprawdzic pod koldra czy mnie tam nie ma:-D:-D:-D

reklama
Do góry