reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

=justysia chyba mi dzisiaj smignelas autem kolo tesco i nawet mnie nie zauwazylas..tak kolo 10??

to nie ja!!! jest jedna babka ktora ma identyczny samochod jak my czerwona honda 2004 i jeszcze niedawno miala tak samo L jak my przyklejopne ale od pewnego czasu juz nie ma!!!! tez kiedys ja widzialam jak pod moja prace podjechala i tak czekalam i czekalam az moj mezus wejdzie do mnie do pracy ale sie nie doczekalam hihihihi:-D:-D:-D
a co do lekarza to ja chodze do irlandzkiego za szpitalem i za stacja maxol- spar on przyjmuje... nie narzekam na niego nawet jak maja strasznie busy to zawsze mnie tam wcisna gdzies ostatnio to o 8;30 mnie przyjal a praktyke ma tylko do 8:00 i w ogole bardzo mily i jak nie zna sie fachowego jezyka medycznego (angielskiego) to potrafi po ludzku wytlumaczyc!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
spadam
dobranoc babki

Milych senkow :))

heja
ja sie witam z Wami :)
i uciekam.....bo horror~" ring" leci....
do juterka

To jeden z moich ulubionych horrorow :)

ja też uciekam wypocząć przed jutrzejszą trasą.Aguś pamiętasz że cię nachodzimy?;-)
spokojnej nocy kobietki

to nie ja!!! jest jedna babka ktora ma identyczny samochod jak my czerwona honda 2004 i jeszcze niedawno miala tak samo L jak my przyklejopne ale od pewnego czasu juz nie ma!!!! tez kiedys ja widzialam jak pod moja prace podjechala i tak czekalam i czekalam az moj mezus wejdzie do mnie do pracy ale sie nie doczekalam hihihihi:-D:-D:-D
a co do lekarza to ja chodze do irlandzkiego za szpitalem i za stacja maxol- spar on przyjmuje... nie narzekam na niego nawet jak maja strasznie busy to zawsze mnie tam wcisna gdzies ostatnio to o 8;30 mnie przyjal a praktyke ma tylko do 8:00 i w ogole bardzo mily i jak nie zna sie fachowego jezyka medycznego (angielskiego) to potrafi po ludzku wytlumaczyc!!!!

Noo moj podobny lekarz :) Powiedzialam przy pierwszej wizycie ze moj angielski nie jest najlepszy a on ze nie ma sprawy ze Irlandczycy nie umieja sie wyslowic :))

baby czemu wy tak wczesnie spac chodzicie??
ja wlasnie ogladam jutrzejszy odcinek brzyduli na necie ale tak jakos mi sie kiepsko buforuje i juz czekam i czekam i chyba z milion razy tu zagladlam ahhhhh:sorry:

witam dziewczynki :-)

ja tylko na chwilke . neciku jeszcze nie naprawili , a juz mialam wczoraj nadzieje a tu nic :-(. Justysia katalog dorwalam dopiero wczoraj takze znow nici :-((nastepnyn razem musze bo juz mi sie konczy pare rzeczy ) ogolnie jestem wykonczona , chodze jak duza kaczucha , okropnie boli mnie w krzyzu - akcja porod trwa caly czas . widze, ze ktosik nowy jest - witam tak czy siak :-). milusiego dnia wszystkim zycze .:-):-)

Dzień dobry ;-)! Dało mi dziecię dziś troszkę pospać, ale wąż do pracy na rano, więc trzeba było się zwlec z wyra :unsure::-D...

Dzięki dziewczyny za chęci :sorry:, wąż skądś pożyczył sprzęcior, więc nagramy, ale Wam duża buźka :blink:!!!!!

Natinke18, ja byłam z Oliwką u Wojnarowej i jakoś dała radę :-)! Zastanawiałam się nad Polmedem, ale stanowczo za mało pracują!!! Sątylko wtedy jak masz umówioną wizytę (a bardzo ciężko się do nich dodzwonić :eek:!!!), a z dziećmi wiadomo jak jest - do Medipolu zadzwoniłam we wtorek rano a dwie godziny później szłam na wizytę ;-), nie namawiam na Medipol, tak tylko piszę swoje odczucia...

Miłego dzionka i zmykam sie powoli ogarniać, bo niby dużo czasu, ale... :rolleyes2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzień doberek.pogoda rzeczywiście nieciekawa.w sam raz na dłuuuuugi spacer:sorry: no nic.nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej:confused2::huh:
my już po śniadanku.Lola wstała już po 7.a już się przyzwyczaiłam że wstaje przed 9 i ciężko było mi ruszyć dupcię:nerd::eek: wczoraj(tfu tfu tfu) zasnęła bez histerii-coś tam zaczynała marudzić ale odpuściła szybciutko i w 10 minut zasnęła.no ale w dzień nie spała.nie kładłam jej bo nie dawała oznak zmęczenia.może ona już nie potrzebuje spać w dzień?i stąd te wieczorne histerie w ostatnich dniach?no bo jak ją kładłam w dzień to może wyspała się na tyle żeby nie iść spać o 20?nie wiem:confused:

Madziakowalik widzę że nadal się kulasz.pewnie strasznie się męczysz bo niby wszystko wskazuje że to już a tu się sprawa ciagnie jak flaki z olejem:crazy: najgorsze jest chyb a to oczekiwanie:cool: pozostaje jedynie uzbroić się w cierpliwość:tak:

reklama
Heloo kobitki.Tak czytam i widze ze coraz wiecej jest glosow na polaczeniem watkow.Moze faktycznie trzeba tak zrobic? Czasem to sie mozna zamotac co i gdzie sie pisalo
komputery8_(www.e-gify.pl).gif

No to zbieram glosy,no bo nie wiem czy kazdy sie zgadza, nie chialabym wchodzic nikomu ze tak powiem w droge ...

Ostatnia edycja:
Do góry