reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

babki mój adal bardzo lubi dzieci :tak::tak: myślę, że to dlatego , że często kawkujemy mamuśki :-D:-D specjalnie do tych celów was szukałam,:tak::tak:
pewnie niedługo będzie za dziewczynkami latał:szok::-D:-D a Laurę ostatnio już napadł na wejściu :-D:-D:-D w kazdym razie wszystkie jego koleżanki i koledzy są u nas mile widziani (wraz z mamusiami oczywiście):-D:-D

no w tym tygodniu chętnie bym z wami pokawkowała bo już całe lata was nie widziałam:-D:-D

a moja mama zamiast w Łodzi wylądowała w Warszawie:szok::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Witam laski:)
MsMarple, jeszcze raz sto lat dla małego, super mężczyzna w tym garniturku:D
Gastone, śliczn ie wyglądasz na nowym zdjęciu, taka dziewczyneczka!!

jak Wam moja weekendzik? ; ) u nas obżarstwo:-D

Hej mamusie, ja tak na chwilkę, chciałam się z Wami przywitać!!! Podczytuję Was po cichaczu, ale nie mam dziś nastroju na pisanie... Jakoś tak dołowato mi się zrobiło :-(... I jeszcze Oliwka nam się pochorowała, jutro pójdziemy do lekarza, bo, sieroty, nie poszliśmy wczoraj, a trzeba było nie czekać :wściekła/y:... Sama też nienajlepiej się czuję :dry:... No, nic, zmykam... Pozdrawiam Was gorąco i do klikania :sorry2:

ojej biedna pyzunia:-(co to się dzieje, nam tez z nosa kapie, poki co maya sie trzyma. tylko ze przed chwilka ja glupia obcielam jej kawlek skorki z opuszki paluszka przy obcinaniu paznokci:-:)-:)-:)-( az krewka poleciala bo troszke gleboko:unsure::no2::no2: nie mam pojecia jak poobcinac jej paznokcie tym du..... obcinaczem tommytippy:zawstydzona/y:

dziewczynki wszystkim Wam bardzo dziękuję za życzenia dla Adala:tak:
rok temu już leżałam w maternity:tak:
a jak tam madziakowalik?

przykra sprawa z tym chorowaniem dzieciaczków:no: mój zaczął chrypieć:dry: ale na razie nic więcej:nerd:

olivco zamień obcinaczki na nożyczki tommytippy, nożyczkami raczej nie obetniesz skórki, ja te obcążki rzuciłam w kąt jak tylko je zobaczyłam:baffled:

a może ktoś ma ochotę jutro wpaść do mnie na kawkę?

witam dziewczynki :-)

akcja porod sie sama zaczela a raczej tak mi sie wydaje , skurcze mam ciut silniejsze ( tak raczej na miesiaczke okropny bol w krzyzu az mi promienieje na noge , stopy mam jak balony:-( z rekami wlacznie ) czuje sie okropnie cale szczescie ze jutro do szpitala ide . moze sie rozpakuje w tym tygodniu . zycze milusiego dnia . mam nadziej ze naprawia mi tego necika to bede czesciej .

Ojj kochana to juz na dniach mozesz rodzic :)) I jee :))

dzien doberek:)
a ja mialam byc w pracy ale popracowalam od 6.30 do 11.30 i koniec.....
a chcialam sie pochwalic ze Mayka jak zjadla wczoraj butelke po kapieli to sie obudzila dopiero o 6 rano:)oj , ale byloby fajnie jak juz by nie wstawala na dodatkowe karmienia hehehe.....
pozdrawiam i zycze milego dnia:)

Noo to ladnie Ci Mayunia pospalaaa :)) Tylko pozazdroscic :))

Hej kobitki.
Olivca czasem to siekochana trzeb naczekac nate dluzsze nocki.Max tez byl glodomorem i my bardzodlugo do niego wstawalismy az do roku czasu jadl srednio co 3 godziny (a wcale niewyglada hihi) ale pamietam dzien jak moje dziecko zjdloo 23 a wstalo 5 rano.Nie moglam spac i sprawdzalam czy z nim wszystko oki? hihih

Ladny avatar :))

babki mój adal bardzo lubi dzieci :tak::tak: myślę, że to dlatego , że często kawkujemy mamuśki :-D:-D specjalnie do tych celów was szukałam,:tak::tak:
pewnie niedługo będzie za dziewczynkami latał:szok::-D:-D a Laurę ostatnio już napadł na wejściu :-D:-D:-D w kazdym razie wszystkie jego koleżanki i koledzy są u nas mile widziani (wraz z mamusiami oczywiście):-D:-D

no w tym tygodniu chętnie bym z wami pokawkowała bo już całe lata was nie widziałam:-D:-D

a moja mama zamiast w Łodzi wylądowała w Warszawie:szok::wściekła/y::wściekła/y:

Kkolezanko Nadinka jest wolna :)) A Adasko bedzie mial w ogole dziewczyn do wboru mnostwoo :))

Witam laski:)
MsMarple, jeszcze raz sto lat dla małego, super mężczyzna w tym garniturku:D
Gastone, śliczn ie wyglądasz na nowym zdjęciu, taka dziewczyneczka!!

jak Wam moja weekendzik? ; ) u nas obżarstwo:-D

Heja kochana u nas w sumie nie najgorzej jedniodniowa goraczka byla ale teraz jest juz ok tylko katarek ;/

Hej mamusie, ja tak na chwilkę, chciałam się z Wami przywitać!!! Podczytuję Was po cichaczu, ale nie mam dziś nastroju na pisanie... Jakoś tak dołowato mi się zrobiło :-(... I jeszcze Oliwka nam się pochorowała, jutro pójdziemy do lekarza, bo, sieroty, nie poszliśmy wczoraj, a trzeba było nie czekać :wściekła/y:... Sama też nienajlepiej się czuję :dry:... No, nic, zmykam... Pozdrawiam Was gorąco i do klikania :sorry2:

Zdrowka dla was kochana :))

ojej biedna pyzunia:-(co to się dzieje, nam tez z nosa kapie, poki co maya sie trzyma. tylko ze przed chwilka ja glupia obcielam jej kawlek skorki z opuszki paluszka przy obcinaniu paznokci:-:)-:)-:)-( az krewka poleciala bo troszke gleboko:unsure::no2::no2: nie mam pojecia jak poobcinac jej paznokcie tym du..... obcinaczem tommytippy:zawstydzona/y:

I dla was tez zdrowka :)) Noo u mnie tez ciezko z obcinaniem paznokcii :((

dziewczynki wszystkim Wam bardzo dziękuję za życzenia dla Adala:tak:
rok temu już leżałam w maternity:tak:
a jak tam madziakowalik?

przykra sprawa z tym chorowaniem dzieciaczków:no: mój zaczął chrypieć:dry: ale na razie nic więcej:nerd:

olivco zamień obcinaczki na nożyczki tommytippy, nożyczkami raczej nie obetniesz skórki, ja te obcążki rzuciłam w kąt jak tylko je zobaczyłam:baffled:

a może ktoś ma ochotę jutro wpaść do mnie na kawkę?

Kochana ja bym z checia wpadla ale malenka chora jest :(

A Nadinka juz lepiej sie czuje ale ten katar ja meczy ale powolii przechodzii no a goraczka to tylko taka jedniodniowa byla :)) Na szczescie :))

biedne te dzieciaczki.Lola na razie się trzyma ale jak znam życie to ją też w końcu dopadnie.tym bardziej przy tym zębolu:baffled: a właśnie,chyba coś się ruszyło bo wyczułam że kawałeczek ząbka się przebiło więc jest nadzieja:sorry2: jednak pewnie jeszcze chwilę to potrwa bo to czwórka a te tylne zęby są większe i szersze niż te przednie:nerd: no nic,ja zaciskam swoje zęby i czekam na pojawienie się zęboli małej;-)
Krycha a co tak nagle Oliwkę złapało?w piątek przecież wszystko było ok.a jak twoje samopoczucie?lepiej?teścik wykonany?bo wiesz,ja oczekuję pozytywnej odpowiedzi;-):-p
ms.marple ja bym z wielką chęcią wpadła bo T ma akurat wolne i mógłby mnie przywieźć ale już zaplanowaliśmy wyjazd w okolice galway po bramki na schody.a w środę?chyba że ty akurat będziesz w Limerick to zapraszam.a czemuż to mamcia lądowała w wawie?warunki pogodowe?

Aga jakie dni masz wolne?bo może w końcu się rozbujam i cię nawiedzę:tak:
Olivca ja nie miałam nigdy problemu z pazurkami ale faktem jest że zawsze używałam nożyczek.i słyszałam właśnie że obcinaczki są lepsze dla starszych maluchów.spróbuj może nożyczek

tak sobie myślę że teraz wasze dzieciaczki są pociągające i jak im przejdzie to pewnie dopadnie moją Lolę:sorry2: ach tam...
a ja to życzonka Adaśkowi jutro złożę:-p;-)

Drozdusia ja mam wolne jutro i w czwartek......tylko jutro mam do zalatwienia troche spraw wiec jakbys miala ochote i czas to moze czwartek co???????????tylko tak po 13 mniej wiecej ....bo mam na 11.30 wizyte na Roxtown z Kamila w klinice okulistycznej....
moja Mycia zdrowa jak na razie ,tfu tfu...mam nadzieje ,ze te zapalenie nerek juz poszlo w zapomnienie.....

reklama
no mi czwartek w sumie też bardziej pasuje.i godzina też ok.jakby coś się zmieniło to dam znać ale na chwilę obecną jesteśmy umówione na czwartek po 13.cieszę się że Majeczka zdrowa;-)

Do góry