reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Halo dziewczynki :-)
a my dalej problem z netem ( czyje sie jak bez reki :-() mam nadzieje ze w przyszlym tygodniu juz naprawimy a raczej ustawimy . zycze milusiego weekendu dla kazdego ;-):-)

Heja kochana napisz co tam u Ciebie i brzuchola jak wpadniesz nastepnym razem :)) Buziakii :))

jejku najpierw moja chora, teraz sie Nadinka rozchorowala.... ja przestalam miec katar to teraz Barta meczy i tak w kolko, ale sie przypaletaly chorobska ahhhh:-:)baffled:

No Nadinka to sie bardzo rozchorowala zbilam jej goraczke do 37 to w sumie normalna temp u dziecka a teraz miala z 39 :( Dalam jej czopka i temp spada ... Ale nigdy nic nie wiadomo :((

dzien doberek:)
witam sie i uciekam:)
milego wieczoru

A witj kochana witaj :))

reklama
helllo :)
drozdusia super wloski :) rozgladalam sie za toba po mszy,ale cie nie moglam znalesc,wyszlas wczesniej??
kurde u mnie tez chorubsko sie do domu zakradlo!!domi kaszle,ale jeszcze dosc zadko daje mu narazie syropki i rozne takie domowe sposoby stosuje,ale najgorsze,ze ada juz tez kilka razy sobie pokaszliwala!a co takiemu malutkiemu bobasowi mozna dawac zapobiegawczo?mam nadzieje,ze to kaszlanie szybki minie i w nic innego sie nie zamieni!!
sylwia zdrowia dla nadinki i w ogole wszystkim dzieciaczka zdrowka!!!kurde nic gorszego nie ma niz chore dzieciątko :(((

helllo :)
drozdusia super wloski :) rozgladalam sie za toba po mszy,ale cie nie moglam znalesc,wyszlas wczesniej??
kurde u mnie tez chorubsko sie do domu zakradlo!!domi kaszle,ale jeszcze dosc zadko daje mu narazie syropki i rozne takie domowe sposoby stosuje,ale najgorsze,ze ada juz tez kilka razy sobie pokaszliwala!a co takiemu malutkiemu bobasowi mozna dawac zapobiegawczo?mam nadzieje,ze to kaszlanie szybki minie i w nic innego sie nie zamieni!!
sylwia zdrowia dla nadinki i w ogole wszystkim dzieciaczka zdrowka!!!kurde nic gorszego nie ma niz chore dzieciątko :(((

U mnie Nadinka tak samo sobie od czasu do czasu zakaszle ... Ale zdaje mi sie ze przez suche gardelko jak oddycha ciagle ustami bo nochalo zatkany ma :(
Zdrowka i dla Twych dziecii jak i dla innych !!!

Zdrowka maluszki !!!

Natinke ja wyszłam zaraz po błogosławieństwie bo ksiądz prosił żeby jeszcze usiąść a on lubi się rozgadać.no a moja mała już nie wiedziała gdzie z tyłkiem wpaść i za dużo kombinowała.poza tym łatwiej mi było wydostać się z wózkiem niż potem w tym tłoku.a ty byłaś sama z sister? jak Lola była zaziębiona i była jeszcze malutka to dawałam jej na gardło stodal albo drosetux-syropki homeopatyczne więc bezpieczne dla maluszków.jakby coś to daj znać a ci użyczę.mam jeszcze drosetux na stanie;-)

reklama
Bożenka i jak sie imprezka udała?? Babel zadowolony???
Alex no troche masz do nadrobiena:-) Witaj z powrotem w świece forumowym;-)
Madziakowalik jesli bedziesz.... Pytalam R o ten wasz internet ale on nigdy takich rzeczy nie robil. A jak akcja porod????:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry