reklama
D
drozdusia
Gość
dzień dobry kobietki.my dzisiaj mamy za sobą gorszą noc:-(już powiedziałam mojemu T że jak ten ząb jej nie wyjdzie to chyba sama przetnę jej to dziąsło żeby jej ulżyć.bo ona się męczy a ja razem z nią.nie mam już siły latać co chwila do niej a i tak pomóc nie mogę bo przecież nie mogę jej co godzinę podawać środków przeciwbólowych no i przez to wszystko mała się buntuje jak tylko wieczorem kładę ją do łóżeczka.już na sam widok protestuje i zaczyna płakać.a ja mam nerwa bo już od tego odwykłam.od dłuższego czasu kładłam ją,siadałam obok łóżeczka i mała po chwili spała.a teraz kręci się i marudzi długi czas zanim zaśnie a potem pobudka z płaczem co chwila.wrrrrrrrr..... brak mi cierpliwości i siły na tej ostatniej prostej
no wyżaliłam się i mogę iść na śniadanko,do potem laseczki
alex2339
Fanka BB :)
Alex no troche masz do nadrobiena:-) Witaj z powrotem w świece forumowym;-)
No tak szczeze mowiac to jescze nie wrocilam ale na koniec tygodnia juz bede z wami
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Wtam:-)
Sylcia ta mi przykro że malutka chora:-(Mam nadzieję że to nie Igorek ją zaraził:-(
Dzisiaj z niego jakiś diabeł. Mały terrorysta se robi
Ajj napewno nie kochana ) Ona juz wczesniej miala czasem nochal zapchany wiec jej zakraplalam no ale nic nie dalo (
dzieńdoberek
witam się i ja już po imprezce roczkowej a babcia i chrzestna już w samolocie
Ja dopiero jutro malemu zloze zyczonka )
Mausialam was poczytac i nadrobic zaleglosci
Sylcia dziekik za mile slowo
Justysia i Krycha dzieki za zyczaka dla malego
mam nadzieje ze juz bede na biezaco
bo czytac tyle stron to troche trwa
Alex to szczera prawda te moje slowa ) Noo i mam nadzieje ze szybko dolaczysz na stale do nas )
dzień dobry kobietki.my dzisiaj mamy za sobą gorszą noc:-(już powiedziałam mojemu T że jak ten ząb jej nie wyjdzie to chyba sama przetnę jej to dziąsło żeby jej ulżyć.bo ona się męczy a ja razem z nią.nie mam już siły latać co chwila do niej a i tak pomóc nie mogę bo przecież nie mogę jej co godzinę podawać środków przeciwbólowych no i przez to wszystko mała się buntuje jak tylko wieczorem kładę ją do łóżeczka.już na sam widok protestuje i zaczyna płakać.a ja mam nerwa bo już od tego odwykłam.od dłuższego czasu kładłam ją,siadałam obok łóżeczka i mała po chwili spała.a teraz kręci się i marudzi długi czas zanim zaśnie a potem pobudka z płaczem co chwila.wrrrrrrrr..... brak mi cierpliwości i siły na tej ostatniej prostej
Ojj ta Twoja malenka musii bardzo cierpiec A Ty z tatkiem wraz z nia (
Ohh a ja tez mialam ciezka noc wstawalam co chwile do malej nic sie nie wyspalam Ona wiecznie sie budzila z placzem (
justysia21
Elfikowa mama :D
witam sie i zmykam
madziakowalik
Fanka BB :)
witam dziewczynki :-)
akcja porod sie sama zaczela a raczej tak mi sie wydaje , skurcze mam ciut silniejsze ( tak raczej na miesiaczke okropny bol w krzyzu az mi promienieje na noge , stopy mam jak balony:-( z rekami wlacznie ) czuje sie okropnie cale szczescie ze jutro do szpitala ide . moze sie rozpakuje w tym tygodniu . zycze milusiego dnia . mam nadziej ze naprawia mi tego necika to bede czesciej .
akcja porod sie sama zaczela a raczej tak mi sie wydaje , skurcze mam ciut silniejsze ( tak raczej na miesiaczke okropny bol w krzyzu az mi promienieje na noge , stopy mam jak balony:-( z rekami wlacznie ) czuje sie okropnie cale szczescie ze jutro do szpitala ide . moze sie rozpakuje w tym tygodniu . zycze milusiego dnia . mam nadziej ze naprawia mi tego necika to bede czesciej .
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dzien doberek
a ja mialam byc w pracy ale popracowalam od 6.30 do 11.30 i koniec.....
a chcialam sie pochwalic ze Mayka jak zjadla wczoraj butelke po kapieli to sie obudzila dopiero o 6 ranooj , ale byloby fajnie jak juz by nie wstawala na dodatkowe karmienia hehehe.....
pozdrawiam i zycze milego dnia
a ja mialam byc w pracy ale popracowalam od 6.30 do 11.30 i koniec.....
a chcialam sie pochwalic ze Mayka jak zjadla wczoraj butelke po kapieli to sie obudzila dopiero o 6 ranooj , ale byloby fajnie jak juz by nie wstawala na dodatkowe karmienia hehehe.....
wow Aguś a co to było co ona zjadła, normalne mleko? Ale bym chciała żeby z naszym głodomorkiem było tak samo, kiedy ja się doczekam 6 godzin snu pod rząd?dzien doberek
Drozdusia ja rozmawiałam z naszym znajomym i on mówi ze szkoda maleńkiej i w takich przypadkach naprawdę chirurg szczękowy pomoże, idż do gp najpierw po skierowanie, niestety ten nasz zwolnił się bo chce otworzyć własny biznes i nie ma jeszcze sprzętu zeby przyjąć pacjentów. Oj biedna Laurka:-(
Alex wracaj wracaj no i moje spóźnione życzonka dla Nikodemka, wow 3 latka fajniutki chłopak już
Madziakowalik trzymam mocno mocno w kciuki, nie czekaj za długo w domu, lepiej być odesłanym niż spóźńić się na epidural.Myślami jesteśy z Tobą, bądź dzielna
A chyba krychy dziś nie widziałam...
Bożenko super że już po imprezce, no to macie już kawalera no no, jakby szukał panny to możemy ich umówić na randkę, chociaż wiem ze tam do niego laura zachodzi więc może nie będziemy się wcinać hihi
Hej kobitki.
Olivca czasem to siekochana trzeb naczekac nate dluzsze nocki.Max tez byl glodomorem i my bardzodlugo do niego wstawalismy az do roku czasu jadl srednio co 3 godziny (a wcale niewyglada hihi) ale pamietam dzien jak moje dziecko zjdloo 23 a wstalo 5 rano.Nie moglam spac i sprawdzalam czy z nim wszystko oki? hihih
Olivca czasem to siekochana trzeb naczekac nate dluzsze nocki.Max tez byl glodomorem i my bardzodlugo do niego wstawalismy az do roku czasu jadl srednio co 3 godziny (a wcale niewyglada hihi) ale pamietam dzien jak moje dziecko zjdloo 23 a wstalo 5 rano.Nie moglam spac i sprawdzalam czy z nim wszystko oki? hihih
reklama
o rany do roku czasu:-szok:jestem załamana no i pewnie pierwsza nocke tez bym wstawała sprawdzać haha
Gaston masz bardzo ładne zdjęcie, kurcze tyle cie nie było, jakas dieta czy coś bo wygladasz zmieniona, bardzo ładniutko. zdradz no mi tu tajemnice
Gaston masz bardzo ładne zdjęcie, kurcze tyle cie nie było, jakas dieta czy coś bo wygladasz zmieniona, bardzo ładniutko. zdradz no mi tu tajemnice