reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

witam sie!!!!
a co tu takie pustki ja pierwsza??
zmykam bo z glodu przymieram ze tak nieskromnie dodam ja juz od 7 na nogach ahhh te moje dziecko jak ja powiem Bartoszkowi ze wstane to ona sie zawsze tak wczesnie obudzi a jak on wstaje to do 10 potrafi spac ahhhh

reklama
Heja babki to ze tu pustki to malo powiedziane :/ Ahh a u mnie Nadinka ma katarek ... :( Musze isc do apteki zobaczyc co jeszcze maja na przeziebienie :((
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

poprawka Nadinka ma juz goraczke 38 ;( serce mnie bolii jak na nia patrze ;( bidulka lezy i mruga oczkami tylko ;((((( Dalam jej calpol i ma oklad na glowce wiec mam nadzieje ze zbije goraczke ! Damian idzie do apteki po nurofen podobno duzo lepszy jest i po czopki ... :((

Ostatnia edycja:
a nszae dziecko juz siedzi!!!!! :zawstydzona/y::zawstydzona/y:wiem ze to bardzo niezdrowe tak wczesnie ale za zadne skarby nie chce lezec sama sie podnosi i jak usiadzie to jest happy i moze tak spokojnie sie bawic przez godziny a tylko ja poloze i ryk i co tu robic?
moze przez to ze mieszana to taka afrykanska baba z niej. jej wszystkie afrykanskie kolezanki juz dawno siedza a jedna to od 4 miesiaca w chodziku jest:szok: ale ja oglaszalam wszem i wobec ze do piatego miesiaca sie nie ruszamy i masz tu babo placek:baffled::baffled::baffled:

a nszae dziecko juz siedzi!!!!! :zawstydzona/y::zawstydzona/y:wiem ze to bardzo niezdrowe tak wczesnie ale za zadne skarby nie chce lezec sama sie podnosi i jak usiadzie to jest happy i moze tak spokojnie sie bawic przez godziny a tylko ja poloze i ryk i co tu robic?
moze przez to ze mieszana to taka afrykanska baba z niej. jej wszystkie afrykanskie kolezanki juz dawno siedza a jedna to od 4 miesiaca w chodziku jest:szok: ale ja oglaszalam wszem i wobec ze do piatego miesiaca sie nie ruszamy i masz tu babo placek:baffled::baffled::baffled:

Noo to fajnie ze juz siedzii Najwidoczniej dziekii korzenia afrykanskim taka bardzo silna jest :))

A ja z Nadia obie lezymy w lozku ... Tatko obiad robii a ja sie fonem bawie a. Adinka kuka co robie i cichutko lezy ... Tak mi jej szkoda ;((((((

hej kobietki.pogoda jest normalnie nieciekawa.byłam z małą w kościele i jak wyszłam po mszy to trochę mnie zmoczyło:baffled: a nie miałam ani parasola ani kurtki przeciwdeszczowej z kapturem:shocked2: jak doszłam do domu to ze mnie leciało.a w kościele to tylko kilometrów narobiłam bo ta moja mała zołzunia nawet chwili nie posiedziała:no:
Olivca a co ta twoja mała taka do przodu?aż strach pomyśleć co będzie dalej:sorry2:
Sylcia biedna ta twoja Nadinka:-( miejmy nadzieję że na katarze się skończy bo pogoda jest teraz taka podła że nietrudno o choróbsko

jejku najpierw moja chora, teraz sie Nadinka rozchorowala.... ja przestalam miec katar to teraz Barta meczy i tak w kolko, ale sie przypaletaly chorobska ahhhh:-:)baffled:

reklama
Do góry