reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
witam sie !!!!
Bozenka udanej imoprezki hmmm ja raczej Adaskowi powinnam tego zyczyc:cool2:
Krycha zamorduje hihihihi (za te katalogi oczywiscie ):wściekła/y::-D
Marta nie martw sie tymi katalogami ja sobie podjade!!!!:tak:
Buba nie podkradaj mi moich klientek :-D:-D:-Dhihihihi widze, ze one i tak sie wykrasc nie dadza
Camomile biedne te wasze dziecie:-( nie dosc ze co tydzien w szpitalu musi byc kluty to jeszcze jakas wstretna alergia buziaczki dla niego
a my dzisiaj obiadek wychodny mamy moj przyjaciel nas zaprosil hmmm jak dobrze miec przyjaciela ktory potrafi gotowac i to dobrze gotowac
milego dzionka :):):):-)

Noo bardzo fajnie jest miec kogos z znajomkow ktory potrafii gotowac :)

a tak w ogole to od kiedy mozna podawac serki homogenizowane dzieciom?? bo odebralam box w aptece 4+ i tam juz sa lyzeczki i reklamy o pettit filous ale nigdzie nie moge znalesc od jakiego to wieku?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Wiesz co ... ja dostalam kiedys normalnie list z roznymi tam rzeczami dla dziecka i wlasnie tez bylo o serkach ... Tez niewiem od ktorego sa miesiaca ;/ Ja malej daje takie od 6 miesiaca danonki baby :))

:-p:-p:-p Smacznego obiadku życzę...

Sylcia007, w gazetce świątecznej z Boots'a jest podobna zabawka do tej co Nadinka bawiła się wczoraj u nas, za 15 e! Nie w kształcie trójkąta a kwadrata :sorry2:

Noo zobaczylam soebie wlasnie i malej kupie ta zabaweczke :))

Wiesz co ... ja dostalam kiedys normalnie list z roznymi tam rzeczami dla dziecka i wlasnie tez bylo o serkach ... Tez niewiem od ktorego sa miesiaca ;/ Ja malej daje takie od 6 miesiaca danonki baby :))

:))

ja sie na internecie naczytalam, ze danonki sa paskudne dla dzieci i sama nie wiem co mam o tym myslec:cool: a o serkach homogenizowanych nic nie znalazlam :baffled: wszedzie pojawialy sie danonki

Justysia wybacz Krysi:-D Obiecałam Madzikowalik że jak obejrze katalog to jej oddam do obejrzenia:-)
Ja Dziubkowi daję petits filous ale danonki się zdażają. Nie wiem od jakiego są wieku ale ja mu daję może od 1,5 miesiąca.... Najperw dałam mu łyżeczkę i jak wszystko było ok to powoli dawałam mu coraz więcej. Oj lubi młody jogurciki:-D

ja sie na internecie naczytalam, ze danonki sa paskudne dla dzieci i sama nie wiem co mam o tym myslec:cool: a o serkach homogenizowanych nic nie znalazlam :baffled: wszedzie pojawialy sie danonki

na zagranicznych stronkach mozna przeczytac ze w tych petit filous czy jak sie to piesze ze bardzo duzo cukru jest i ze sa stosowne od 6 miesiaca ... ale kazda kobieta ktora sie wypowiadala to pisala ze w roznym wieku dawala niemowletom ... Z tego co sie doczytala to najlepiej dac dziecku zwykly twarozek albo jugurt naturalny z owocami ... A wszystko najlepiej shugar egg milk gluten free Ale przeciez tego do konca zycia nie mozna ograniczac ... Cukier jest w wszystkim gluten i cala reszta czlowiek by musial nie oddychac nie pic nawet wod z butelki Bo jak sie doczytasz to nie jest czysta woda zrodlana ... ;/ Ja tez sama niewiem co i jak mamm dawac malej ... Staram sie wielu rzeczy unikac poki jest mala Niewiem jak pojdzie z tym dalej gdy bedzie wieksza ... Malej daje serek dwa razy w tyg czesciej owoce :))

a ja małej na początku dawałam właśnie tylko jogurt naturalny i twarożki.a potem gdzieś tak od 7-8 miesiąca zaczęłam podawać serki homogenizowane.mają takie fajne w aldim.piszą że są bez konserwantów i sztucznych barwników a to myślę najważniejsze.są różne smaki-wanilia,truskawka,banan.Lola je uwielbia:-) ja zresztą też:-p bez konserwantów i sztucznych barwników są też ryże na mleku firmy muller-dostępne w lidlu i dunnesie.też różne smaki mają.są smaczne i syte.polecam bo zajadam się nimi razem z małą:-p:tak:
a cukier to jest prawie wszędzie i nie da się go uniknąć przez całe życie.zresztą też jest potrzebny do życia.wystarczy tylko trochę umiaru.no ile może być tego cukru w małym jogurciku?:confused: nie popadajmy w skrajności kobietki;-)

a ja nalałam sobie winka czerwonego bo tak mnie jakoś naszło i nie mogłam się powstrzymać.teraz włączę jeszcze tylko jakiś filmik i relaksik...

reklama
Do góry