reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

dzień doberek. a za oknem pi.... jak na Uralu:shocked2:
aż się nic nie chce robić.mój Men śpi po nocce a ja urzęduję z Lolą na dole.:shocked2:
miałam się zabrać za mycie drzwi i lamp ale mi się odechciało.no nic,może samo się zrobi:confused::rolleyes2:
Camomile może to rzeczywiście jakaś alergia? macie u siebie pleśń?

reklama
witaski laseczki)) A JA MAM MENKA W DOMCIU WOW:-D:-D Bożenko udanej imprezki i całuski dla Adasia;-)Buba faktycznie chyba każda z nas tu zamawia z Avonu ale mamy już swoją Justysie:tak:Ona z nas co drugi tydzień zdziera majątek haha:-Dwciąga ten avonik;-)Justyś apropo mam Ci podwieźć te katalogi??

Noo to fajnie sie masz kcohana :))

Sylcia no kapie mu z nosa. Któraś z dziewczyn podsunęła mi że to może być jakaś alergia, bo z reguły cała nasza trójka zaczyna smarkac w tym samym czasie i cos zbyt czesto to sie zdarza.

No moze alergia ... Ja mam na pylki plesnie grzyby trawy kwiaty itp ale ja nie kicham tylko mam pokrzywke ;/

Witam Was moje Kochane :-D!!! pogoda lipna jak nie wiem... Własnie wróciliśmy z zakupów mokrzy zmarznięcie, ale ciepełko w domu jest więc zaraz do siebie wrócimy no i kawuchę z cynamonem zrobiłam ;-):-p;-)! Jak dobrze móc napić się kawy... Młoda nam zasnęła w wozie :szok::-):szok: Bidna już do domku nie wytzrymała!

Ms.Marple, życzę udanej imprezki i ucałuj Bąbla od nas ;-)i, choć w prawdzie to za wczasu, to przekaż Mu wszystkiego naj, naj, naj od całej naszej trójeczki :tak::tak::tak:

moze moze ... a czy ktores z was jest alergikiem pod jakimkolwiek wzgledem ?

Hm... Choć dziedziczna jest skłonność do alergii to niestety teraz w większości wcale nie trzeba mieć w rodzinie alergika żeby samemu się niej nabawić :dry:;-)

Ja to sie zastanawiam czy to nie od kurzu i roztoczy bo te wykladziny strasznie dziadowskie są i strasznie duzo kurzu sie gromadzi

Oprócz wykładzin siedliskiem roztoczy może być też sam materac na którym śpicie i [rawie wszystko inne :-( no i te grzybki i pleśń... Ja sierota jednak jestem!!! Zapomniałam Ci wczoraj dać dla Madzikowalik katalogów, bo też mam i dla Drozdusi mam :-D:tak:

Martuana, dobrze mieć węża w domu, nie :-p:-p:-p też się bardzo cieszę, że ma swojego!!! Własnie bawi się w przygotowanie krewetek, zachciało mu się, dla mnie ;-), przygotować wypasioną kolacyjkę, choć myślę, że to raczej obiadek będzie, ale to nie ważne! Zaskoczył mnie w każdym razie i to bardzo miło :sorry2:

Miłego weekendu Wam życzę mamusie i zmykam do węża, buźka :-D

witam sie !!!!
Bozenka udanej imoprezki hmmm ja raczej Adaskowi powinnam tego zyczyc:cool2:
Krycha zamorduje hihihihi (za te katalogi oczywiscie ):wściekła/y::-D
Marta nie martw sie tymi katalogami ja sobie podjade!!!!:tak:
Buba nie podkradaj mi moich klientek :-D:-D:-Dhihihihi widze, ze one i tak sie wykrasc nie dadza
Camomile biedne te wasze dziecie:-( nie dosc ze co tydzien w szpitalu musi byc kluty to jeszcze jakas wstretna alergia buziaczki dla niego
a my dzisiaj obiadek wychodny mamy moj przyjaciel nas zaprosil hmmm jak dobrze miec przyjaciela ktory potrafi gotowac i to dobrze gotowac
milego dzionka :):):):-)

justys ty to szczesciara jestes bo i twoj mezulek switenie gotuje, mniam mniam, slinka mi leci jak tylko pomysle o tych zapiekanych piersiach kurczaka:tak::tak:

justys ty to szczesciara jestes bo i twoj mezulek switenie gotuje, mniam mniam, slinka mi leci jak tylko pomysle o tych zapiekanych piersiach kurczaka:tak::tak:

teraz musisz wpasc na lasagne:tak:

Oj, musisz mi wybaczyć ;-)... I obiecuję, że się poprawię, po weekendzie :tak:

moze Ci wybacze;-)

a tak w ogole to od kiedy mozna podawac serki homogenizowane dzieciom?? bo odebralam box w aptece 4+ i tam juz sa lyzeczki i reklamy o pettit filous ale nigdzie nie moge znalesc od jakiego to wieku?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

reklama
Do góry