reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

jeszcze ja tak zerkam...
jestesmy same do soboty brrrrrrrr:shocked2: nie ma gotowania ale nocki takie jakies straszne i na dodatek was nie ma, i leje i sygnał z satki uciekł...

reklama
Nic dziwnego, że takie puchy jak każda tylko z doskoku zagląda i nic nie stuka :-D:-p:-D

ano pustki dzisiaj,ja też zaglądam co chwila i dupka blada.zresztą parę godzin byłam poza domem i robiłam się na bóstwo:-p z tego co wiem to Bożenka też odwiedziła dzisiaj fryzjera,Aga w pracy,Kasia z małym w szpitalu a reszta to nie wiem:no: zaginęły laseczki w akcji:rofl2:

I jaki efekt??? Zmieniłaś kolorek? Camomile nadal w szpitalu :szok::eek::szok:

Sylcia007, napisz na którą mamy się do Ciebie zwalić ;-)

Olivca, dzielna bądź! Sama nie jesteś w domciu, Mayeczka jest z Tobą! Sobota już tuż tuż :tak:, będzie dobrze :-)

jestem i ja -właśnie zasiadłam na chwilę do kompa jeszcze prasowanko mam do odwalenia
dzisiaj byłam odświeżyć włoski, nic nadzwyczajnego nie robiłam:-D:-D

Bez rewelacji, ale zawsze coś :-D:tak::-D! Na pewno super wygladasz ;-)

slodkich snuffff

Tobie również :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
o kurczaki a ja myślałam że już dawno wyszła a potem poszła do Sylwii:eek: niedobrze.coś nie tak z Igorkiem?
a ja zmieniłam kolor.potrzebowałam odmiany a zresztą nie czułam się najlepiej w takich jasnych włosach.
Bożenka to pewnie jakaś farba i strzyżonko?;-)
Olivca bidusio to ty teraz jak ten cruzoe na bezludnej wyspie:confused2: no poza Majcią,ale z nią to raczej jeszcze nie pogadasz:sorry: mój ma teraz nocki i wieczory są straaaaaaaasznie długie więc łączę się z tobą w żalu:tak:;-)

noo mozemy sie u mnie spotkac, niewiem na 12 ?
a tak myslalam ze na miasto bysmy sie wybraly na plac zabaw i mozna by do Ciebie wpasc ostatnio zapraszalas :)) Mowilas ze wiecznie na miasto sie wpada a do Ciebie nie zajrzy a wiec mozna by zagladnac :))
Martuana dasz radew dwa dni pod rzad na miasto isc :)) Jutro na lumpki pochodzic a w piatek na plac zabaw jak pogoda dopisze i pozniej na kawke do Krychy ? :)) Pomysl ile to kalorii :D:D:D
Co jest z kasia ? Byla u mnie na chwilke na kawke i wszystko bylo OK !!! :)

Ostatnia edycja:
noo mozemy sie u mnie spotkac, niewiem na 12 ?
a tak myslalam ze na miasto bysmy sie wybraly na plac zabaw i mozna by do Ciebie wpasc ostatnio zapraszalas :)) Mowilas ze wiecznie na miasto sie wpada a do Ciebie nie zajrzy a wiec mozna by zagladnac :))

dobry pomysl!! tylko ja tak bez Julii na plac zabaw to nie bardzo :-( smutno mi bedzie:-( chyba ze Bart mnie prosto do Krychy dowiezie :tak:

Co jest z kasia ? Byla u mnie na chwilke na kawke i wszystko bylo OK !!! :)

Aha, to znaczy, że ja źle zrozumiałam Drozdusię :zawstydzona/y::-p... Bardzo się cieszę, że Camomile jednak w domciu ;-)! Sorki dziewczyny, ale ja chyba faktycznie jestem w tej ciąży, bo to co ostatnio się ze mną dzieje to szok w trampkach normalnie :-D:-D:-D!!! Moja propozycja jest taka - jeśli pogoda dopisze to może być plac zabaw a potem obowiązkowo kawka i będzie mi miło Was gościć, jakoś damy radę ;-)! No, chyba, że będzie dużo chętnych to może Drozdusię napadniemy :-p:-D! W każdym razie piątek mam zarezerwowany dla Was Kobitki, tylko trzeba coś postanowić :-)

Ok to jak bedzie pogoda to na plac mozna sie wybrac i na kawke do Ciebie a jak niebedzie zabardzo to po prostu na kawke mozemy sie wybrac i moze o jakies sklepy zachaczyc a Justysia dojedzie tam gdzie bedzie jej wygodnie :))?

Ok to jak bedzie pogoda to na plac mozna sie wybrac i na kawke do Ciebie a jak niebedzie zabardzo to po prostu na kawke mozemy sie wybrac i moze o jakies sklepy zachaczyc a Justysia dojedzie tam gdzie bedzie jej wygodnie :))?

Oki :-D:-D:-D tylko może sobie sklepy odpuśćcie, bo na kawę już nie zdąrzycie :-p;-)

Zmykam spać Kochane, słodkich snów, pa

reklama
Do góry