reklama
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
hejka baby ja ogladam wlasnie horror z amityville po raz 100 )) Nadinka juz dawno wypluskana i nakarmiona spii )
Noo ostatnio proponowalam ze mozna sie spotkac u mnie ze to zaden problem )
Noo ostatnio proponowalam ze mozna sie spotkac u mnie ze to zaden problem )
K
krycha
Gość
Nic dziwnego, że takie puchy jak każda tylko z doskoku zagląda i nic nie stuka
I jaki efekt??? Zmieniłaś kolorek? Camomile nadal w szpitalu
Sylcia007, napisz na którą mamy się do Ciebie zwalić ;-)
Olivca, dzielna bądź! Sama nie jesteś w domciu, Mayeczka jest z Tobą! Sobota już tuż tuż , będzie dobrze :-)
Bez rewelacji, ale zawsze coś ! Na pewno super wygladasz ;-)
Tobie również :-)
ano pustki dzisiaj,ja też zaglądam co chwila i dupka blada.zresztą parę godzin byłam poza domem i robiłam się na bóstwo z tego co wiem to Bożenka też odwiedziła dzisiaj fryzjera,Aga w pracy,Kasia z małym w szpitalu a reszta to nie wiem zaginęły laseczki w akcji
I jaki efekt??? Zmieniłaś kolorek? Camomile nadal w szpitalu
Sylcia007, napisz na którą mamy się do Ciebie zwalić ;-)
Olivca, dzielna bądź! Sama nie jesteś w domciu, Mayeczka jest z Tobą! Sobota już tuż tuż , będzie dobrze :-)
jestem i ja -właśnie zasiadłam na chwilę do kompa jeszcze prasowanko mam do odwalenia
dzisiaj byłam odświeżyć włoski, nic nadzwyczajnego nie robiłam
Bez rewelacji, ale zawsze coś ! Na pewno super wygladasz ;-)
slodkich snuffff
Tobie również :-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
D
drozdusia
Gość
o kurczaki a ja myślałam że już dawno wyszła a potem poszła do Sylwii niedobrze.coś nie tak z Igorkiem?
a ja zmieniłam kolor.potrzebowałam odmiany a zresztą nie czułam się najlepiej w takich jasnych włosach.
Bożenka to pewnie jakaś farba i strzyżonko?;-)
Olivca bidusio to ty teraz jak ten cruzoe na bezludnej wyspie no poza Majcią,ale z nią to raczej jeszcze nie pogadasz mój ma teraz nocki i wieczory są straaaaaaaasznie długie więc łączę się z tobą w żalu;-)
a ja zmieniłam kolor.potrzebowałam odmiany a zresztą nie czułam się najlepiej w takich jasnych włosach.
Bożenka to pewnie jakaś farba i strzyżonko?;-)
Olivca bidusio to ty teraz jak ten cruzoe na bezludnej wyspie no poza Majcią,ale z nią to raczej jeszcze nie pogadasz mój ma teraz nocki i wieczory są straaaaaaaasznie długie więc łączę się z tobą w żalu;-)
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
noo mozemy sie u mnie spotkac, niewiem na 12 ?
a tak myslalam ze na miasto bysmy sie wybraly na plac zabaw i mozna by do Ciebie wpasc ostatnio zapraszalas ) Mowilas ze wiecznie na miasto sie wpada a do Ciebie nie zajrzy a wiec mozna by zagladnac )
Martuana dasz radew dwa dni pod rzad na miasto isc ) Jutro na lumpki pochodzic a w piatek na plac zabaw jak pogoda dopisze i pozniej na kawke do Krychy ? ) Pomysl ile to kalorii
Co jest z kasia ? Byla u mnie na chwilke na kawke i wszystko bylo OK !!!
a tak myslalam ze na miasto bysmy sie wybraly na plac zabaw i mozna by do Ciebie wpasc ostatnio zapraszalas ) Mowilas ze wiecznie na miasto sie wpada a do Ciebie nie zajrzy a wiec mozna by zagladnac )
Martuana dasz radew dwa dni pod rzad na miasto isc ) Jutro na lumpki pochodzic a w piatek na plac zabaw jak pogoda dopisze i pozniej na kawke do Krychy ? ) Pomysl ile to kalorii
Ostatnia edycja:
justysia21
Elfikowa mama :D
noo mozemy sie u mnie spotkac, niewiem na 12 ?
dobry pomysl!! tylko ja tak bez Julii na plac zabaw to nie bardzo :-( smutno mi bedzie:-( chyba ze Bart mnie prosto do Krychy dowiezie
K
krycha
Gość
Aha, to znaczy, że ja źle zrozumiałam Drozdusię ... Bardzo się cieszę, że Camomile jednak w domciu ;-)! Sorki dziewczyny, ale ja chyba faktycznie jestem w tej ciąży, bo to co ostatnio się ze mną dzieje to szok w trampkach normalnie !!! Moja propozycja jest taka - jeśli pogoda dopisze to może być plac zabaw a potem obowiązkowo kawka i będzie mi miło Was gościć, jakoś damy radę ;-)! No, chyba, że będzie dużo chętnych to może Drozdusię napadniemy ! W każdym razie piątek mam zarezerwowany dla Was Kobitki, tylko trzeba coś postanowić :-)
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Ok to jak bedzie pogoda to na plac mozna sie wybrac i na kawke do Ciebie a jak niebedzie zabardzo to po prostu na kawke mozemy sie wybrac i moze o jakies sklepy zachaczyc a Justysia dojedzie tam gdzie bedzie jej wygodnie )?
K
krycha
Gość
Ok to jak bedzie pogoda to na plac mozna sie wybrac i na kawke do Ciebie a jak niebedzie zabardzo to po prostu na kawke mozemy sie wybrac i moze o jakies sklepy zachaczyc a Justysia dojedzie tam gdzie bedzie jej wygodnie )?
Oki tylko może sobie sklepy odpuśćcie, bo na kawę już nie zdąrzycie ;-)
Zmykam spać Kochane, słodkich snów, pa
reklama
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Oki tylko może sobie sklepy odpuśćcie, bo na kawę już nie zdąrzycie ;-)
Zmykam spać Kochane, słodkich snów, pa
Ok ) dobranoc
marta daj mi znac co i jak z jutrem )
Dobrej nockii wam wszystkim kochaneczki zycze )