reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
hejka laski ja po tym wczorajszym maratonie suuuper się czuje:) dzisiaj siedze w domciu mam sprzątanko i prasowanko bo zupki wczoraj pogotowałam:);-) a jutro następny maratonik :-D sylwik nie wymiękniesz?? ja już się doczekać nie moge:-D dzisiaj będe musiała skoczyć do tesco bo mleka mi braknie dla bobo:tak:

Kochana napewno nie wymiekne :)) Musze pozalatwiac cos w banku i sie pochodzii po miescie :))

mniam mniam mniam smaka robicie od rana, ale całe szczęście już po śniadanku jestem :)
Justyś jak Julcia po nocce? U nas też kichanie i katarkowanie ale na razie tylko tatuś odpukać, pogoda taka pluchawa i przeziębienia łapią, cieplej się ubierać dziewczynki bo to już nie lato:cool:
Ja to muszę zmienić system bo kładę się spać o 2giej i potem problemy ze wstaniem, taka dumna byłam z siebie że dziś wszytsko tak szybciutko, poważnie czułam się jakby ósma rano była a to już dwunasta:szok::szok:
Wczoraj poszłam z maleństwem zabukować chrzest w końcu i wiecie że tutaj trzeba najpierw iść na kurs przedchcrzestny, chyba zeby być odpowiedzialym rodzicem albo dokładnie cennik poznać no kurcze zła jestem bo skoro chcę dzieckjo ochrzcić to chcę, a poza tym wiedzą ile pracy jest przy takim maleństwie a jeszcze kursów im się zachciewa no:eek::errr::oo2:

Kursy jakie kursy ?! Nigdy o takim czyms nie slyszalam ;/;/;/

hej ja tylko na sekundke!!!!
bylam z Jula wczoraj u lekarza i chora!!!:no: nie ma goraczki na szczescie ale dostala jakis syrop na 7dni i pani go robila w aptece to mysle ze jakis porzadny i pomoze!!!:tak:
strasznie nam kaszle i chrypi!!!! nawet plakac jej ciezko bo jak zaczyna to jej sie tam podraznia i zaczyna kaszlec a po kaszlu zaraz ja na wymioty bierze:frown:!!!! tak wiec siedzimy w domku !!!! ok zmykam
milego dzionka
aaa sorki ze na smski nie odpisuje ale nie mam nic na koncie :-(

Boszzee malenka musii tak cierpiec ;( Duzo zdrowka duzo duzo dzuo jej zycze !!! :**************************

Witam dziewczynki :-):-):-)

jak mija dzien Wam ???? wczoraj w nocy przezylam cholernie mocne skurcze masakraaaaaaa:-(wystraszylismy sie jak cholera nie sadzilam ze az tak spanikuje . milusiego dnia Wam zycze .

OJojojojjj czyzby bole juz konkretne byly ? :)) Ja mialam czasem takie jedno uklucie i nic wiecej a konkretne bole dopiero to byly te z 2 godziny przed porodem noo z dwie trzy godzinki przed :))

A u mnie baby dzis spoko Damianoo dzis mial wolne i cudowal cos z tv aby go powiesic Iiiii udalo mu sie :)

Hej babeczki:)
gastone i justysia, no to się Wam dzieciaczki pochorowały, to pewnie przez tę nijaką pogodę....Zdrówka życzę!!

drozdusia, już sobie spisałam Twoją sałatkę, hehe, ja maniaczką sałatek jestem:D

Hmm... Wolę jednak wersję z ogórkami konserwowymi :eek::-D! Zielony ogórek jest troszkę za mdły... Aaaa i dodałam paprykę i ona jest oki :-p:-)! Gościom sałatka smakowała, mi w sumie też, ale jednak wolę oryginał :tak:

Madziakowalik, widzę, że Maleństwo daje coraz mocniej o sobie znać ;-)!

Camomile, jak tam Igorek? Dzielny był?

Dziewuszki kawujemy się w piątek :cool2:?

kawujemy się w piątek :cool2:?

zapraszasz do siebie?? bo ja moge wpasc do Ciebie bez Juli bo ona chora :/

Jula dzielnie znosi kaszelek!!!! tylko jak zacznie przez sen kaslac to sie budzi z krzykiem!!! chyba sie zleka!!!! mam nadzieje, ze szybko jej przejdzie!!!!! i ze nie przypaleta sie jakas goraczka!!!!

a w ogole tu jakies pustki myslalam, ze tylko ja taka malo aktywna ale nie??

Ostatnia edycja:
zapraszasz do siebie?? bo ja moge wpasc do Ciebie bez Juli bo ona chora :/

Jula dzielnie znosi kaszelek!!!! tylko jak zacznie przez sen kaslac to sie budzi z krzykiem!!! chyba sie zleka!!!! mam nadzieje, ze szybko jej przejdzie!!!!! i ze nie przypaleta sie jakas goraczka!!!!

a w ogole tu jakies pustki myslalam, ze tylko ja taka malo aktywna ale nie??

Hehehehehe, może być u mnie, jakoś się pomieścimy hihihihihihihihihi... Ale wstępnie umawialiśmy się do Sylci007 ;-)! Musi się tylko określić na którą godzinę :tak:! Oj, brzmi poważnie... Mam nadzieję, że Juleczka szybko wyzdrowieje!!! Bidulka, no :-(... Całe szczęscie, że to dzielna dziewczynka :-D! A puchy okropne! Ja niedawno gości pożegnałam, dziecko wyprałam, nakarmiłam i położyłam spać i myślałam, że sobie poczytam co nie co, ale niewiele jest co :-p;-)...

biedna Juleczka.ale wyliże się bo to zuch dziewczyna;-)
ano pustki dzisiaj,ja też zaglądam co chwila i dupka blada.zresztą parę godzin byłam poza domem i robiłam się na bóstwo:-p z tego co wiem to Bożenka też odwiedziła dzisiaj fryzjera,Aga w pracy,Kasia z małym w szpitalu a reszta to nie wiem:no: zaginęły laseczki w akcji:rofl2:

reklama
Do góry