K
krycha
Gość
witam sie!!!!
u nas dalej cherlawo!!! Juz nie moge patrzec jak sie Jula meczy
a mi zaczelo z nosa cieknac jak z kranu ahhhh
Mam tabletki na katar, chcesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witam sie!!!!
u nas dalej cherlawo!!! Juz nie moge patrzec jak sie Jula meczy
a mi zaczelo z nosa cieknac jak z kranu ahhhh
Krycha może i ja bym poprosiła o tą Twoją książkę ;D mailowo może i ja coś z niej wprowadzę w życie (...) dziewczyny znaczie jakies przepisy na dobre sałatki ale nie Grecką czy warzywną bo te to zawsze podaje moze znacie jakieś inne fajniowe;-)
sałata lodowa,ogórek konserwowy,czerwona cebulka,pierś z kurczaka podsmażona w przyprawach i majonez+jogurt naturalny
A my już po spacerku i zakupkach BOŻENKO WYPRZEDAŻ W NAME.IT SUUUUUUUUUUUUPER CĘNY!!!! ja kupiłam tam świetną czape dla Matiego i bluzeczki dla Mareczka a i wogule zakupki dzisiaj udane;-) no i co Krycha możemy jutro się wprosić na kawke?? już z dziwczynkami uzgodniłam że moge się spóźnić hah no a teraz jeszcze troszke pracy w domciu mi zostało i obiadek dokończe i na mężusia czekam:-)i CZAS NA RELAKS