K
krycha
Gość
Witojcie Miłego dnia ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam i ja:-)
Sylcia wczoraj jak przyjechałam do domu weszłam na skype'a pogadać z rodzicami, nagle cyk i prąd wyłączyli. Nie było godziny. No a potem kładłam małego spać. Według Krychy książki i powiem Wam, że pierwszą noc zasypiał 2 godziny wczoraj tylko godzinę i 10 min ale płaczu nie było aż taaaaak dużo. No i spał mi do 7 I jest jeszcze jeden plus tej metody. W nocy smoka tylko zasysa do zaśnięcia a potem to już śpi bezDajcie mi teraz jakiś sposób żebym ja się nauczyła zasypiać na nowo bo jakoś już nie potrafię:-(
Drozdusia jak samopoczucie???
Hejka) ja jak najbardziej za!;-) Aż ciesze się na samą myśl a potem jutro czyli możemy kryche nawiedzićnoo mozemy sie u mnie spotkac, niewiem na 12 ?
a tak myslalam ze na miasto bysmy sie wybraly na plac zabaw i mozna by do Ciebie wpasc ostatnio zapraszalas ) Mowilas ze wiecznie na miasto sie wpada a do Ciebie nie zajrzy a wiec mozna by zagladnac )
Martuana dasz radew dwa dni pod rzad na miasto isc ) Jutro na lumpki pochodzic a w piatek na plac zabaw jak pogoda dopisze i pozniej na kawke do Krychy ? ) Pomysl ile to kalorii
Co jest z kasia ? Byla u mnie na chwilke na kawke i wszystko bylo OK !!!