reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

gaston moze wickiem sprobuj go na noc wysmarowac:) moim dzieciakom pomagalo.....a jak sie boisz wicka to w aptece sa dla dzieci specjalnie masci rozgrzewajace inhalujace....ja zawsze stopki smarowalam na noc i skarpetki cieple zakladalam.....Majce teraz tez tak robilam:)
Spoko ja uzywam zawsze pulmex baby.
|||O|OOOOOOOOOOOOOOOOOO to robisz się na sexbombe co?? laska jest naprawde rewelacyjna;-):szok::tak: No właśnie Gaston Justyś jak dzieci?? No i Nati jak tam nogi?????idziesz jutro?

Trudno powiedziec,goraczka jest 38.Gile okropne,gardlko narazie w porzadku.Apetyt dzis zadny,sniadania nie chcial,zapycha sie paluszkami..Nawet grzaneczki nie ruszyl.Ale bawi sie narazie,nie lezy obloznie chory wiec mysle ze to poprostu przeziebienie, mam przynajmniej taka nadzieje.No ja zalapalam od niego katar..

reklama
dzień dobry kobietki
kaja no tak,co dobre szybko się kończy:-( ja też się stresowałam jak mam wracała bo nie dość że pierwszy raz leciała sama to jeszcze z dublina a to lotnisko przerażało swoim ogromem moją mamę.ale nie było źle.w kolejce gdzie oddajesz bagaże wypatrzyłam babeczkę mniej więcej w wieku mojej mamy-też leciała sama i przykleiłam je do siebie.mama miała towarzystwo i nie czuła się taka sama-sierotka.też na pewno kogoś mamie znajdziesz:tak:
Bożenka czyżby fryzjer ci się dzisiaj szykował?ja też się wybieram na 14;-) miałam tylko pomalować odrosty ale zdecydowałam się na zmianę koloru.nie mam jeszcze pomysłu.pewnie zdam się na moją fryzjerkę

widzę że kobietki rozpędziły się z tymi spacerkami:tak: mam nadzieję że w końcu znajdziecie chwilę czasu i przy okazji zaszczycicie moje skromne progi swoimi osobami;-):-p

a co się dzieje z Juleczką Justysi?chora?

Dzień dobry ;-)!!! A cóż to? Fala przeziębień wróciła :szok:? Na co Juleczka jest chora? Zdrówka dzieciaczki!!!!!!

Ms.Marple, a co będziesz robiła z włoskami? Ja najchętniej, żeby nie było widać odrostów, walnęła jakiś kolorek, ale to chyba teraz nie takie proste, co? Nie wiem, nie znam się na tym :eek:...

Jutro też latacie po mieście? W krew Wam to wejdzie hahahahahahahhaha... A wpadnijcie w końcu nie na zakupy a na kawe, co :sorry:? To się umówimy albo u mnie albo u Drozdusi!

A właśnie, Drozdusiu, przypomnij mi proszę co dodawałaś do tej sałatki, co ostatnio była u Ciebie, bo chcę dziś zrobić :rolleyes2:... Z góry wilekie dzięki :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry ;-)!!! A cóż to? Fala przeziębień wróciła :szok:? Na co Juleczka jest chora? Zdrówka dzieciaczki!!!!!!

Ms.Marple, a co będziesz robiła z włoskami? Ja najchętniej, żeby nie było widać odrostów, walnęła jakiś kolorek, ale to chyba teraz nie takie proste, co? Nie wiem, nie znam się na tym :eek:...

Jutro też latacie po mieście? W krew Wam to wejdzie hahahahahahahhaha... A wpadnijcie w końcu nie na zakupy a na kawe, co :sorry:? To się umówimy albo u mnie albo u Drozdusi!

A właśnie, Drozdusiu, przypomnij mi proszę co dodawałaś do tej sałatki, co ostatnio była u Ciebie, bo chcę dziś zrobić :rolleyes2:... Z góry wilekie dzięki :*

no więc-sałata lodowa,ogórek konserwowy,czerwona cebulka,pierś z kurczaka podsmażona w przyprawach i majonez+jogurt naturalny

oj tam na pewno też będzie smaczna.i zawsze to nowa opcja na kolejną sałatkę;-)
mniam mniam mniam smaka robicie od rana, ale całe szczęście już po śniadanku jestem :)
Justyś jak Julcia po nocce? U nas też kichanie i katarkowanie ale na razie tylko tatuś odpukać, pogoda taka pluchawa i przeziębienia łapią, cieplej się ubierać dziewczynki bo to już nie lato:cool:
Ja to muszę zmienić system bo kładę się spać o 2giej i potem problemy ze wstaniem, taka dumna byłam z siebie że dziś wszytsko tak szybciutko, poważnie czułam się jakby ósma rano była a to już dwunasta:szok::szok:
Wczoraj poszłam z maleństwem zabukować chrzest w końcu i wiecie że tutaj trzeba najpierw iść na kurs przedchcrzestny, chyba zeby być odpowiedzialym rodzicem albo dokładnie cennik poznać no kurcze zła jestem bo skoro chcę dzieckjo ochrzcić to chcę, a poza tym wiedzą ile pracy jest przy takim maleństwie a jeszcze kursów im się zachciewa no:eek::errr::oo2:

reklama
hej ja tylko na sekundke!!!!
bylam z Jula wczoraj u lekarza i chora!!!:no: nie ma goraczki na szczescie ale dostala jakis syrop na 7dni i pani go robila w aptece to mysle ze jakis porzadny i pomoze!!!:tak:
strasznie nam kaszle i chrypi!!!! nawet plakac jej ciezko bo jak zaczyna to jej sie tam podraznia i zaczyna kaszlec a po kaszlu zaraz ja na wymioty bierze:frown:!!!! tak wiec siedzimy w domku !!!! ok zmykam
milego dzionka
aaa sorki ze na smski nie odpisuje ale nie mam nic na koncie :-(

Do góry