albo arcyklapęMs.Marple, na pewno wyjdzie torcik ! Tylko nie zapomnij foto strzelić żeby móc się nam później pochwalić, bo ciekawe jestemśmy tego Twojego arcydzieła ...
reklama
kaja_respect
Mama 2 urwisów ;D
Bożenka mi młodemu włoski podcinała Natalki siostraMłody stał sobie na krzesełku a on mu ścinała, ma wprawe dziewczyna bo nawet jak główka ruszał to ona cięła i ja i Michaś byliśmy zadowoleni, popłakiwał przy końcówce ale nie z powodu ścinania tylko ja go wybudzić z samochodu musiałam
Bożenka mi młodemu włoski podcinała Natalki siostraMłody stał sobie na krzesełku a on mu ścinała, ma wprawe dziewczyna bo nawet jak główka ruszał to ona cięła i ja i Michaś byliśmy zadowoleni, popłakiwał przy końcówce ale nie z powodu ścinania tylko ja go wybudzić z samochodu musiałam
grzeczne masz dziecię mój by nie ustał 5sekund taki łobuz się z niego zrobił
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
krycha nogii bolla a twarde mam odciskii jak kamienie :/
camomile o ktorej jutro gdzie co i jak z nasza kawka ? Napisz mi najlepiej eska Ja mieszkam za szpitalem ciagle sie idzie prosto glowna droga do ronda po drodze sie mija jak sie nie myle 2 skrzyzowania ... Ja napewno bym wyszla po Ciebie ) Tylko napisz o ktorej jedziesz z Igorkiem ... Bo ja rano tylko szybko do sklepu skocze sobie )
Dobrej nockinzycze wam baby ))))))))))
camomile o ktorej jutro gdzie co i jak z nasza kawka ? Napisz mi najlepiej eska Ja mieszkam za szpitalem ciagle sie idzie prosto glowna droga do ronda po drodze sie mija jak sie nie myle 2 skrzyzowania ... Ja napewno bym wyszla po Ciebie ) Tylko napisz o ktorej jedziesz z Igorkiem ... Bo ja rano tylko szybko do sklepu skocze sobie )
Dobrej nockinzycze wam baby ))))))))))
kaja_respect
Mama 2 urwisów ;D
No i ja zaczynam już panikować przed jutrzejszym mamy lotem boje się że gdzieś się zgubi na tym lotnisku i jeszcze nikt ze znajomych chyba po złości nie leci jutro a tak to zawsze ktoś Kurde mam nadzieję że da radę, myslę ze poprosze jakis polaków o pomoc ale czy ja ich znajde jak teraz odprawa online jest to każdy na ostatnia chwile może przychodzić Pza tym smutno mi że już leci tak to szybko mi zleciało
Ja to prawie całą ciążę się z ym męczyłam, i cieszyłam się jak miałam jakies spotkanie popołudniu bo rano okupowałam łazienkę...czesc Aniu
a nio na nogach od 6 bo mam biegunke masakraaaaa a do tego mala tak szaleje mi w brzuszku :-( a co u Ciebie ????
he, teraz to ja ledwo wstanę i się maluję, a ciesze się jak mała dziewczynka bo codziennie coś nowego wymyślam i nie mogę się doczekać, ile ja czasu zmarnowałam no Dzięi Justyś milion razyOlivca ja też się zapuściłam po porodzie Przedtem zawsze byłam pomalowana a teraz zawsze jestem niepomalowana Az mi wstyd ale jakoś wolę ta chwilke forum poczytac niz się bawić w malowanie skoro i tak nigdzie prawie nie wychodzę Ale zdjęcie mogłabyś wrzucić jakieś. :-)
Sylcia dojdziesz do wprawy, z tymi babkami to takie marsze że hejkrycha nogii bolla a twarde mam odciskii jak kamienie :/
hejka laski ja po tym wczorajszym maratonie suuuper się czuje dzisiaj siedze w domciu mam sprzątanko i prasowanko bo zupki wczoraj pogotowałam;-) a jutro następny maratonik sylwik nie wymiękniesz?? ja już się doczekać nie moge dzisiaj będe musiała skoczyć do tesco bo mleka mi braknie dla bobo
|||O|OOOOOOOOOOOOOOOOOO to robisz się na sexbombe co?? laska jest naprawde rewelacyjna;-) No właśnie Gaston Justyś jak dzieci?? No i Nati jak tam nogi?????idziesz jutro?dzieńdoberek
justysia jak tam Julcia się czuje? dzisiaj jadę do twojej majki na 14tą
reklama
natinke18
Fanka BB :)
dzien doberek marta ja chetnie bym sie przeszla bo to nawet przyjemny trening,ale wiesz ze mam dominisia i nie wiem jak to zorganizowac zastanowie sie i dam znac....a jak bedziesz w tesco to wpadnij na kawke obiecuje,ze zadnym ciachem cie nie pokusze ))tylko kawka )
dziewczyny co to za Majka??bo nie jestem w temacie(( ktoz to taki ??
dziewczyny co to za Majka??bo nie jestem w temacie(( ktoz to taki ??