reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Drozdusia ja polecam ta teetha co pisałam Justynie o nim może to pomoże a nie podrażnisz dziąsełek bo to wsypuje się do buźki, może spróbuj. Gastone ja mojemu małemu też daje diflam bo w Polsce jak miał 4 mc lekarz mi dał i tak jak Krycha pisze tam można dawke obliczyc wagowo

Jest napisane, że dzieci ponieżej 6 roku życia mają mieć dawki odpowiednie do masy ciała - 1 pufnięcie na każde 4 kilogramy ciała i max 4 pufnięcia na jeden raz, stosować co 1,5 - 3 h ;-)! Można więc pokrótce pisząc, a Maxio chory????

Drozdusia, ja mam żel na ząbki z Polski może chcesz wypróbować??? Może by pomogły?

dzieki Krycha, jutro kupie.Maxprzeziebiony, tempke ma 39, alenrzei sie nic niedzieje wiecej.Troche katar.Gardelko troszke czerwone,poczekam zobacze.Napewno obedzie siebez lekarza bo choruje jeden dzien.Oby;-)

gaston moze wickiem sprobuj go na noc wysmarowac:) moim dzieciakom pomagalo.....a jak sie boisz wicka to w aptece sa dla dzieci specjalnie masci rozgrzewajace inhalujace....ja zawsze stopki smarowalam na noc i skarpetki cieple zakladalam.....Majce teraz tez tak robilam:)

dzieńdoberek

madziakowalik biegunka często pojawia się tuż przed porodem, takie oczyszczenie organizmu tak jak u krychy:-D:-D bądź czujna, zwarta i gotowa:-D trzymam kciuki coby łatwo poszło :tak:

martuana my z mamą później też do miasta jedziemy do polskiego sklepu zakupy zrobić na weekend

babki wiecie, gdzie można kupić kurtkę, właściwie płaszczyk do kolan za niewygórowaną cenę?

lecę na kawkę

Hmm w Brown Tomasie byla niedawno jakas promocja ale czy dalej jest to niewiem

Drozdusia przykro mi że masz jakieś zmartwienia jeśli chciałabyś to może w czwartek na kawkę do mnie wpadniesz?? Jutro mamę na lotnisko do Dublina odwozimy to jak cos chyba że wieczorkiem jak coś zapraszam Cię;-) Dziewczyny a ja mam pytanko, może znacie jakąś cukiernie albo kogoś kto robi torty urodzinowe?? Ja zawsze zamawiam w Spuer Quinn ale zawsze mamy ten sam:cool: i się nam przejadł a w sobotę małej muszę wyprawić młodej urodzinki a nie mam talentu do pieczenia:sorry:

Polskie Dania robii Ania ale widze ze juz wiesz i ciastko jest zamowiione :))

Dziewczynki czy mozna cos kupic dla dziecka na bolace gardelko?
Krycha czy ten diflay spay (czy jak mu tam hiih) mozna tez uzywac dla takich dzieciaczkow powyzej 3 roku zycia?Jak masz ulotke mozesz zobaczyc?

Ojjj ja jeszcze takiego problemu nie mialam wiec nie pomoge :((

ja dzis nie pracowalam:)
pracuje poniedzialki srody piatki i weekendy:)

Fajnie :)) Trzy dnii w tyg to supcioo masz :)) Jak na razie nie mussisz wiecej :))

dzieki Krycha, jutro kupie.Maxprzeziebiony, tempke ma 39, alenrzei sie nic niedzieje wiecej.Troche katar.Gardelko troszke czerwone,poczekam zobacze.Napewno obedzie siebez lekarza bo choruje jeden dzien.Oby;-)

Ja polecam krem wygrzewajacy dla dziecka Snuffle babe smarujesz klatke piersiowa i gardelko troszke i ubieraszdziecko tak aby mas sie grala i to powoduje inhalacje i moza np na chusteczke tetrowa nasmarowac troszke i na kaloryferek dac aby zapach sie rozprzestrzenial albo na chusteczke i niedaleko dziecka lozka powiesic :))

Hejka baby ja dzis bylam z Natinka i Martuanka na zakupkach nalazilam sie ze hej :)) A teraz z misiakiem ogladamy filmiki a Nadinka juz spii kochaneczka :))

muszę zapamiętać tą Anie i jej dania a ja wymyśliłam, że sama tort zrobię- w kształcie samochodu:cool2: no zobaczymy to z tego zamiaru wyjdzie:-D:-D:-D

kaja zawsze zapomnę spytać jak twój malec u fryzjera wysiedział? bo ja obcinam włoski małemu kiedy śpi:-D:-D
sylcia martuana co tam wyrwałyście w mieście?

ja sie juz pozegnam na dzis:)
Majcia wykapana spi smacznie ja jeszcze prysznic wezme i moge sie klasc...obiadek na jutro zrobiony wiec rodzinka nie odczuje ze mnie w domku nie ma:):):):)
sylwia no na poczatek 3 dni w tygodniu pracuje i soboty i niedziele a potem to juz pewnie caly tydzien bede musiala:(
dobranoc kochane....moze sie zamelduje wieczorem jutro po pracy jak czas bede miec:)
paaaaaaaaaaaaaaaaaaa

muszę zapamiętać tą Anie i jej dania a ja wymyśliłam, że sama tort zrobię- w kształcie samochodu:cool2: no zobaczymy to z tego zamiaru wyjdzie:-D:-D:-D

kaja zawsze zapomnę spytać jak twój malec u fryzjera wysiedział? bo ja obcinam włoski małemu kiedy śpi:-D:-D
sylcia martuana co tam wyrwałyście w mieście?

ambitne plany,aż sama jestem ciekawa;-):-p

bozenko nic nie bylo doslownie nic :( :/ aaa i chce zobaczyc torcuk jak Ci wyjdzie :)
aga ahaa ja sie doczytalam ze jednie 3 dni pracujesz a tu jest ich wiecej ... Milwj pracy zycze i wielu klientow panii kierowniczko :))

reklama
Oj, Gastone, to szybkiego poworotu dla Maxa :tak:

Aga_irlandia, hm... A ja myslałam, że od razu cały tydzień pracujesz... Ja to jednak zakręt jestem, no :-p!

Ms.Marple, na pewno wyjdzie torcik :-D! Tylko nie zapomnij foto strzelić żeby móc się nam później pochwalić, bo ciekawe jestemśmy tego Twojego arcydzieła :sorry:...

Sylcia007, a jak Twoje stópki po szwędaniu się po mieście?

Do góry