aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
ja dzis nie pracowalam
pracuje poniedzialki srody piatki i weekendy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest napisane, że dzieci ponieżej 6 roku życia mają mieć dawki odpowiednie do masy ciała - 1 pufnięcie na każde 4 kilogramy ciała i max 4 pufnięcia na jeden raz, stosować co 1,5 - 3 h ;-)! Można więc pokrótce pisząc, a Maxio chory????
Drozdusia, ja mam żel na ząbki z Polski może chcesz wypróbować??? Może by pomogły?
dzieńdoberek
madziakowalik biegunka często pojawia się tuż przed porodem, takie oczyszczenie organizmu tak jak u krychy bądź czujna, zwarta i gotowa trzymam kciuki coby łatwo poszło
martuana my z mamą później też do miasta jedziemy do polskiego sklepu zakupy zrobić na weekend
babki wiecie, gdzie można kupić kurtkę, właściwie płaszczyk do kolan za niewygórowaną cenę?
lecę na kawkę
Drozdusia przykro mi że masz jakieś zmartwienia jeśli chciałabyś to może w czwartek na kawkę do mnie wpadniesz?? Jutro mamę na lotnisko do Dublina odwozimy to jak cos chyba że wieczorkiem jak coś zapraszam Cię;-) Dziewczyny a ja mam pytanko, może znacie jakąś cukiernie albo kogoś kto robi torty urodzinowe?? Ja zawsze zamawiam w Spuer Quinn ale zawsze mamy ten sam i się nam przejadł a w sobotę małej muszę wyprawić młodej urodzinki a nie mam talentu do pieczenia
Dziewczynki czy mozna cos kupic dla dziecka na bolace gardelko?
Krycha czy ten diflay spay (czy jak mu tam hiih) mozna tez uzywac dla takich dzieciaczkow powyzej 3 roku zycia?Jak masz ulotke mozesz zobaczyc?
ja dzis nie pracowalam
dzieki Krycha, jutro kupie.Maxprzeziebiony, tempke ma 39, alenrzei sie nic niedzieje wiecej.Troche katar.Gardelko troszke czerwone,poczekam zobacze.Napewno obedzie siebez lekarza bo choruje jeden dzien.Oby;-)
muszę zapamiętać tą Anie i jej dania a ja wymyśliłam, że sama tort zrobię- w kształcie samochodu no zobaczymy to z tego zamiaru wyjdzie
kaja zawsze zapomnę spytać jak twój malec u fryzjera wysiedział? bo ja obcinam włoski małemu kiedy śpi
sylcia martuana co tam wyrwałyście w mieście?