reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

ja również polecam panią Anię-robi rewelacyjne torty i nie tylko.do tego ceny są przystępne
Kaja wpadnę do ciebie na pewno ale czwartek odpada.pomyślę kiedy T mógłby mnie przywieźć i dam znać to się umówimy;-)

reklama
Kaja_respect, nie ma problemu i mam nadzieję, że będzie smakował :tak::-D

A co tu tak cicho, co :eek::eek::eek:??? Laseczki chwalić się tu zaraz co ciekawego tym razem na mieście wychapałyście! No i powiedzcie czy w czwartek albo piątek gdzieś kawkujemy, bo chciałabym sobie zaplanować te dni :sorry:

A ja dziś chatkę w końcu doprowadziłam do stanu użtwalności :-) jeszcze tylko podłogi umyć i będzie supcio :-p! Musi być czyściutko, jutro do Oliwci kawaler przychodzi hahahahahahahahahahaha ;-)

Aga_irlandia, dziś też gładko poszło w pracy :-D? Chyba jakoś szybciej skończyłaś, co?

Camomile, trzymam kciuki za Igorka żeby się Bidulek jutro nie nacierpiał!!! Mam nadzieję, że szybki mu znajdą dobrą żyłkę...

Drozdusia, a jak Laura zniosła wyjazd babci? Nie szuka Jej po domu?

Zmykam póki co dziecię wyprać, do później ;-)

Dziewczynki czy mozna cos kupic dla dziecka na bolace gardelko?
Krycha czy ten diflay spay (czy jak mu tam hiih) mozna tez uzywac dla takich dzieciaczkow powyzej 3 roku zycia?Jak masz ulotke mozesz zobaczyc?

Krycha Laura dobrze zniosła wyjazd babci tyle że ta dolna czwórka nie może jej się przebić i dziąsło ma coraz bardziej spuchnięte.żele,syropki i czopki nie pomagają a ona budzi się co chwila w nocy z płaczem i pcha paluchy do gębusi:sorry: nie wiem już jak jej ulżyć

Dziewczynki czy mozna cos kupic dla dziecka na bolace gardelko?
Krycha czy ten diflay spay (czy jak mu tam hiih) mozna tez uzywac dla takich dzieciaczkow powyzej 3 roku zycia?Jak masz ulotke mozesz zobaczyc?

Jest napisane, że dzieci ponieżej 6 roku życia mają mieć dawki odpowiednie do masy ciała - 1 pufnięcie na każde 4 kilogramy ciała i max 4 pufnięcia na jeden raz, stosować co 1,5 - 3 h ;-)! Można więc pokrótce pisząc, a Maxio chory????

Drozdusia, ja mam żel na ząbki z Polski może chcesz wypróbować??? Może by pomogły?

Jest napisane, że dzieci ponieżej 6 roku życia mają mieć dawki odpowiednie do masy ciała - 1 pufnięcie na każde 4 kilogramy ciała i max 4 pufnięcia na jeden raz, stosować co 1,5 - 3 h ;-)! Można więc pokrótce pisząc, a Maxio chory????

Drozdusia, ja mam żel na ząbki z Polski może chcesz wypróbować??? Może by pomogły?

jeśli myślisz o dentinoxie to na nią nie działa.w tym stanie nawet bonjela jej nie rusza.pierwszy raz taki problem.dotąd kilka dni i ząbek był na wierzchu a teraz już dwa tygodnie to trwa:szok: jeszcze kilka dni i chyba pójdę do lekarza

reklama
jeśli myślisz o dentinoxie to na nią nie działa.w tym stanie nawet bonjela jej nie rusza.pierwszy raz taki problem.dotąd kilka dni i ząbek był na wierzchu a teraz już dwa tygodnie to trwa:szok: jeszcze kilka dni i chyba pójdę do lekarza

Hm... No sprawdziłam co mam w domu i niestety właśnie ten żel :unsure:... Dwa tygodnie :szok: strasznie długo...

Do góry