reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

ja z ta biegunka tak od wczoraj i czuje moja dzidzie bardzo na dole ( takie ciagniecie ) krycha a jak Twoja mala z odstawianiem ??? . za niedlugo ide do lekarza mam nadzieje ze bedzie Wojnar .

Noooo, to może już ;-):-D... A Oliwka już całkiem odstawiona, wczoraj nam tydzień minął bez cyca hihihihihihihihihihihihihi... A Wojnar może nie być, w tamtym tygodniu była jakaś inna lekarka, w zastępstwie, taka jakaś, hm... Ale to moje zdanie! No i może dziś już Jej nie będzie :sorry:

reklama
Witam babeczki:-) Nerwy mam od rana:-( Normalnie muszę szybko przeczytac ksiazke od Krychy i zabrac sie do uczenia malego samodzielnego spania. Wczoraj pol dnia probowalam go polozyc po poludniu i nic. przespal AZ 10 min:szok: Masakra. W nocy nie było lepiej oczywiscie:-(
Drozdusia czyżby handra Cię dopadła?? Wczoraj zaczęłam się zastanawiać czy na porodówce nie wylądowałaś:sorry:
Krycha no w nocy z Igorkiem było dobrze tylko znów spał z nami:wściekła/y: Jakoś tak z nosa mu tylko w dzień cieknie:shocked2:
Sylcia to ja utro dam Ci znać co i jak. Jeśli wyjdziemy tak szybko jak w tamtym tygodniu i nie będzie padać to ja chętnie Cię odwiedzę tylko nie wiem gdzie mieszkasz:sorry: Może wyszłabyś po nas do Centry?? Jeśli to nie problem oczywiście.
Olivca ja też się zapuściłam po porodzie:sorry: Przedtem zawsze byłam pomalowana a teraz zawsze jestem niepomalowana:-D Az mi wstyd ale jakoś wolę ta chwilke forum poczytac niz się bawić w malowanie skoro i tak nigdzie prawie nie wychodzę:-p Ale zdjęcie mogłabyś wrzucić jakieś. :-)

dzień dobry
Krycha i Camomile to nie chandra ani brak weny.czasami po prostu tyle zwali się człowiekowi na głowę że siada na tyłek.i ja ostatnio usiadłam
no ale dosyć użalania się,trzeba się zebrać do kupy i w końcu rozpocząć dzień jakkolwiek miałby on być beznadziejny:sorry:

Drozdusia jakby to mogło Ci pomóc to wpadnij do mnie. Ja się nie ruszę niestety, bo mały zasmarkany a wczoraj prałam wózek i jeszcze wszystko mokre.

dzięki Kasiu ale są problemy nie do przeskoczenia.albo z czymś się pogodzisz albo zjedzą cię własne myśli.życie to nie jest bajka:sorry: ale cóż,nikt nie obiecywał że będzie łatwo

Drozdusiu Kochana pamiętaj, że my tu jesteśmy i jak się da to pomożemy, a jak się nie da to choć wysłuchamy ;-)!!!

Camomile, jak zaczniesz stosować rady z książki to musisz wykrzesać z siebie dużo cierpliwości, bo Igorek na pewno nie będzie tak łatwo odpuszczał i wył będzie niemiłosiernie :szok:, ale dzielna bądź i się nie poddawaj!!! Trzymam mocno kciukasy za Was, będzie dobrze ;-) Aaaaa i zapomniałam dodać, że Igorek raczej powinien najpierw wyzdrowieć, a dopiero później uczyć się samodzielnego zasypiania :tak:...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Drozdusia przykro mi że masz jakieś zmartwienia jeśli chciałabyś to może w czwartek na kawkę do mnie wpadniesz?? Jutro mamę na lotnisko do Dublina odwozimy to jak cos chyba że wieczorkiem jak coś zapraszam Cię;-) Dziewczyny a ja mam pytanko, może znacie jakąś cukiernie albo kogoś kto robi torty urodzinowe?? Ja zawsze zamawiam w Spuer Quinn ale zawsze mamy ten sam:cool: i się nam przejadł a w sobotę małej muszę wyprawić młodej urodzinki a nie mam talentu do pieczenia:sorry:

Dziewczyny a ja mam pytanko, może znacie jakąś cukiernie albo kogoś kto robi torty urodzinowe?? Ja zawsze zamawiam w Spuer Quinn ale zawsze mamy ten sam:cool: i się nam przejadł a w sobotę małej muszę wyprawić młodej urodzinki a nie mam talentu do pieczenia:sorry:

Wejdź sobie na ten link - Logowanie do nasza-klasa.pl i skontaktuj z tą babeczką, tylko w miarę szybko, bo może mieć dużo zamówień :tak:;-)! Tam też jest numer fonu do Niej...

reklama
Do góry