reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Heja :))
madzia ja raczej biegunek nie mialam Zazwyczaj mi sie nie chcialo isc Jedynie siku :))

cos widac ze dzis pogoda robii sie lepsza u mnie slonko w miare swiecii :)) Oby nie lalo bo nie mam ochoty spacerowac w deszczu :))

reklama
HEJKA;-)WITAM SIĘ I JA:tak:MOJE DZIECI DZISIAJ CUUUUUUUUUUUDNIE SPAŁY:szok: I JEDNO I DRUGIE ALEŻ JESTEM WYPOCZĘTA:-DMARECZEK JESZCZE KIMA A MATI WŁAŚNIE WSTAŁ;-) NO A MY NA MIASTECZKO Z SYLWIĄ NA NÓZIACH:))ENERGI MAM HAHA:-D

dzieńdoberek

madziakowalik biegunka często pojawia się tuż przed porodem, takie oczyszczenie organizmu tak jak u krychy:-D:-D bądź czujna, zwarta i gotowa:-D trzymam kciuki coby łatwo poszło :tak:

martuana my z mamą później też do miasta jedziemy do polskiego sklepu zakupy zrobić na weekend

babki wiecie, gdzie można kupić kurtkę, właściwie płaszczyk do kolan za niewygórowaną cenę?

lecę na kawkę

Ostatnia edycja:
sylcia007ja tez mam nadzieje ze dzisiaj ladnie bedzie ale niebo wyglada ladnie :-) ja z ta biegunka tak od wczoraj i czuje moja dzidzie bardzo na dole ( takie ciagniecie ) krycha a jak Twoja mala z odstawianiem ??? . za niedlugo ide do lekarza mam nadzieje ze bedzie Wojnar .

dzieńdoberek

madziakowalik biegunka często pojawia się tuż przed porodem, takie oczyszczenie organizmu tak jak u krychy:-D:-D bądź czujna, zwarta i gotowa:-D trzymam kciuki coby łatwo poszło :tak:

martuana my z mamą później też do miasta jedziemy do polskiego sklepu zakupy zrobić na weekend

babki wiecie, gdzie można kupić kurtkę, właściwie płaszczyk do kolan za niewygórowaną cenę?

lecę na kawkę

mam nadzieje ze jest to symptom porodu .:-)tak juz chceeeeeeee.

dzieńdoberek

madziakowalik biegunka często pojawia się tuż przed porodem, takie oczyszczenie organizmu tak jak u krychy:-d:-d bądź czujna, zwarta i gotowa:-d trzymam kciuki coby łatwo poszło :tak:

Lecę na kawkę
hej to może na siebie wpadniemy haha Bożenko może Tk max??? A jak nie to po centrum musisz polatać wiem! Przed 2 jurkami jest taki sklep seduza czy jakoś tak ??tam widziałam tanie i fajniste płaszczyki kurtale musisz zajżeć aż sama tam dzisiaj wejde tylko schodami w dół:) NO I MADZIAKOWALIK FAKT BĄDZ CZUJNA!!

reklama
Do góry