reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

justysia mój fumfel też chrypiał, ja dawałam mu syropek tutaj kupiłam w aptece jakiś glicerynowo-miodowy .. coś w tym stylu aptekarka mi poleciła
a co do kurteczki to kupiłyśmy w h@m taką zieloną (zdaje się że to ta, która ci się nie podobała) bo najlepiej pasowała i jest mięciutka i kaptur w sam raz bo inne to miał do brody:szok::-D no i wygląda w niej super:-D:-D

aga cieszę się, że poszło gładko, oby tak dalej:tak:

dobranoc babki

reklama
A my z klifów dopiero wróciliśmy, ale nas przewiało ale mamci się podobało:laugh2: Justyś jak mój mały miał 4 mc i byliśmy w Polsce i miał chrypkę i gardełko chore to lekarz dał nam tamtum verde ale tylko po 1 psikniecie ja sie zdziwiłam ale dawałam i pomogło tu to też można kupić jako difflam. ja daje też rumianek do picia i na noc leciutko smaruje taka maścią dla dzieci jak nasz vick, bo takiemu maleństwu to tu w aptece nie chca nic dawać odeślą do lekarza. Potwierdzam że Alex jest realna nie jest dziewczyna z wyobraźni:-D bo się znamy osobiście;-)Ja uciekam bo mam wieczór z winkiem:laugh2:

dzieki dziewczyny za rady!! jutro lece do apteki no chyba ze Juli przejdzie!!!!
Bozenka najwazniejsze ze wam sie podoba i bablowi hihihi ja to tylko ciotka forumowa i do gadania nic nie mam !!!!:-D

justysia ja slyszalam o syropie honey & lemon z gliceryna, a tak w ogole aby ta chrypka jej przeszla :))
drozdusiu jak dobrze ze wszystko ok u Ciebie :))
krycha widac ze postepy coraz wieksze :)
kaja no no no to mialyscie wycieczke z mamka i rodzinka dzis :)
bozena bardzo mi bylo poznac mameczke Twoja no i fajnie ze kurtawe macie :)
aga fajnie ze praca Ci milo minella :)

reklama
Do góry