natinke18
Fanka BB :)
co tu tak pustawo..jak ja mam czas zaglądać i pisac towas nie ma mala juz w łóżeczku,domi u wujka wiec zasiadam do seriali )) milego wieczorku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
naprawde cudownie takie rzeczy sie chwali dobrze ze sa jeszcze tacy dobrzy ludziehejo babeczki, zajrzałam sobie kurka, u nas też zimno,ale na szczęście deszcz nie pada...Taka pogoda już pod Halloween natinke, nie zapomnę superowej imprezki halloweenowej u Ciebie, ekstra było!!:-)
A ode mnie właśnie goście wyszli i tak gadałyśmy troszkę z dziewczynami o bezpieczeństwie na forach, o tym, jak łatwo można dać się w coś wmanipulować-i żeby trochę optymizmu zapodać, opowiem Wam, co pięknego zrobiły mamy na grudniówkach. Otóż tam jedna z kobietek urodziła bliźniaczki w 26. miesiącu ciąży, maleństwa oczywiście leżą w klinice-niestety oddalonej od miejsca zamieszkania rodziców, dlatego ci muszą pomieszkiwać w hotelu, a koszty kolosalne. Mamuśki się zgadały , ściepnęły się i opłaciły kobiecie pobyt w hotelu na pół roku z góry:-) coś pięknego i godnego podziwu!!!