reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Hej dziewczyny. Ja tez dziś wyspana bo młody spał do 9 i może by pospał dłużej gdyby tata z córką tak głośno do szkoły się nie szykowali, w nocy troszkę płakał coś mu nie pasiło no ale... właśnie Drozdusi brak cosik, Alex ja widzę że suwaczek ci się przesuwa bo są 3 latka i 2 dni:eek:;-) Ni i wszystkiego najlepszego dla synka ;)Ja mamcie dziś na klify tu niedaleko chciałam zabrac ale cosik pogoda się psuje

reklama
Olivcia wpadaj tak czesto jak tylko chcesz!!!!
Krycha ja tez poprosze ksiazke moze sie przyda w przyszzlosci!!!
No nieobecne prosze podpisac liste obecnosci!!!!!
Alex spoznione ale szczere zyczonka dla Nikodemka :tak:
a ja sie dopiero melduje bo dopiero wstalam:zawstydzona/y:

Ms. marple ja miałam niedawno taki sam problem, dałam małemu daktarin oral gel i po dwóch razach mu przeszło. Także to jest szybkie do zwalczenia.
Sylcia tak myślałam że jak będę w środę w szpitalu to może potem wprosiłabym się na herbatkę jeśli nie masz innych planów i jeśli Igorkowi katarek ustąpi do tego czasu??

witam sie:) jedna reka pisze a druga na zmiane karmie siebie i dominika:)dorze,ze ada spi bo rak by mi braklo :)
olivca super,ze tak ci sie tutaj podobalo:)ze chodz troche ci sie humorek dzieki nam poprawil !!!
krycha ty pytalas o to jak domi dlugo plakal...nie pamietam dokladnie,bo on jak ci mowilam zawsze ladnie spal,tylko mial jeden taki etap ktoregos razu po powrocie z pl,ze nie chcial sam zasypiac jak zawsze i wtedy wlasnie stosowalam ta metode.nie pamietam dokladnie ile czasu plakal,ale pamietam,ze to poskutkowalo i domi spowrotem zaczal zasypiac sam :)trzymaj sie twardo a napewno oliwcia zacznie bez placzu zasypiac :)
kurde jeszcze jedno pranko musze chyba zrobic...ahaaa i oczywiscie dawno sie nic nie zepsulo i bylo za dobrze wiec zmywarka nam sie zrabala,nie chce od razu wzywac mechanika po ost wpadce z pralka w ktorej jak sie okazalo byl tylko filter zapchany..moze sama sie naprawi albo maciej cos zaradzi jak wroci.
milego dnia :)

Pozyczylam sobie neta na chwilke od sasiadki i dopiero teraz moglam was poczytac
Ta sprawa z MEGAN mnie zszokowala i tak sobie pomyslalam ze ja tez przeciesz juz tyle jestem na forum i zadna z was mnie jeszcze nie widziala i nie bylam na zadnym spotkanku ale dziewczynki zapewniam was ze ja jestem prawdziwa KAJA moze potwierdzic bo mnie zna

JUSTYSIA dzieki za zyczaka

olivco wpadaj częściej, już dawno nie widziałaś mojego małego wrzeszczka, tym razem się nie udało ale następnym razem już cię nie przegapię:-D
no a to mojego N ulubieniec wiec bardzo chcialabym go zobaczyc nastepnym razem ;-):tak:
Ta sprawa z MEGAN mnie zszokowala i tak sobie pomyslalam ze ja tez przeciesz juz tyle jestem na forum i zadna z was mnie jeszcze nie widziala i nie bylam na zadnym spotkanku ale dziewczynki zapewniam was ze ja jestem prawdziwa
Alex nic sie nie martw, jakoś na taką wcale nie wskazujesz:-)\
A my wróciliśy z polskiej ambasady i paszporcik będziemy mieć 2giego listopada w poniedziałek, już się nie mogę doczekać, szkoda że tylko na rok

reklama
camomile pewnie wpadajcie kochana Zapraszam jak najbardziej :))
olivca no to troszke musisz poczekac Aaa i widzisz paszport jest tylko tymczasowy i jest jedynie na rok Moglby byc na dluzej :))
alex jak dla mnie super babka jestes totalnie bezkonfliktowa i sympatyczna :)

Do góry