reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

dzieńdoberek
witam się i ja

aguś powodzenia, trzymam kciuki żeby tobie i Majeczce poszło gładko:-D

olivco wpadaj częściej, już dawno nie widziałaś mojego małego wrzeszczka, tym razem się nie udało ale następnym razem już cię nie przegapię:-D

krycha no gratulki, poszło ci bardzo szybko, przyślij mi knigę plis to sobie poczytam

reklama
Ms.Marple, dzięki, ale tak zupełnie gładko to nie poszło, bo Oliwka dalej drze się w niebogłosy ogłaszając wszem i wobec jacy jesteśmy okrutni :-D:eek::-D! Ale za pierwszym razem darła się poł godziny, teraz zmniejszyło się do 15 minut ;-), wierzę, że w końcu, z uśmiechem na twarzy, sama będzie pędzić do łóżeczka :rolleyes2:... @ poszedł :sorry:...

Hejka laski:))Ola mnie też było strasznie miło;-) wpadaj co tydzień :))Mnie też będzie miło Cię gościć :-D a już wspaniale się jechało do Dublina:-D Aga powodzenia:tak:

Witam:-) Humorek troszkę lepszy ale pewnie do środy:-(
Aga powodzenia w pracy;-)
Krycha to Oliwka tak dobrze zasypia po tej książce co mi ją dałaś?? Muszę szybko ją przeczytać bo zaczyna brakować mi już cierpliwości przy usypianiu.
No właśnie a gdzie jest Drozdusia???
A i gratulki dla mam małych zębatek. Jakoś jeszcze nie pogratulowałam:zawstydzona/y:

oj i ja w końcu dotarłam. Nie mogłam się doczekac kiedy zasiądę do forum a tu ciągle coś:sorry:
Po pierwsze dziewczynki chce wam ogrmnie podzięować za takie przywitanie naszej kluski. W ogóle, w ogóle się nie spodziewałam i nie byłam przygotowana. Krycha, Marta, Aga, Justysia, Cytrusek, Natinke, baaaaaaardzo wieeeeelkie dzięki za prezenty. Jej to niewiarygodne że w tych czasach, w dobie kryzysu, ma się tak bezinteresownych znajomych, i pomyśleć ze poznałyśmy się na forum? No nie spodziewałam się za nic na świecie, jak opowiadałam N to poryczałam się bo takie fajniutkie jesteście i szczęściara ze mnie że was poznałam.:tak::rofl2::happy::tak::rofl2::happy: Po drugie muszę wam powiedzieć, że człowiek jak tak sam siedzi to się normalnie zapuści. Jak was wszystkie zobaczyłam to normalnie szok:szok: Co jedna to ładniejsza. Spotykanka wasze jednak motywują i takie seksowne babki z was, że hej, nie ma co tylko się brać za siebie i to na poważnie a ni odkładać na jutro. Daego Justyś please prześlij mi tą dietkę chciałabym od jutra, a raczej od dziś zacząć. No i przy okazji wielkie podzięowania od mojego N. za makijaż. Od razu zauważył i tak się ucieszył, powiedział, że co tydzień mógłby mni do was wysyłać bo wracam do normalności i zaczynam być jak na początku naszej znajomości a więc dbać o siebie:) i tego wam właśńie zazdroszczę, ze się mozecie spotykać ile chcecie i przez to takie laski nbeskie z was. Nic, trzeba popracowac nad przeprowadzką i tyle:)
Cytrusku wieczór był wspaniały, oczywiście wielkie wyrzuty na drugi dzień jak ty sobie poradziłaś z posprzątaniem i to jeszcze przyjazd mamy na to wszystko.:cool:
Sywluś cieszę się że mogłam Cię poznać. Zawsze takie żywe spotkania coś wnoszą i szczeze to całkowicie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam-jestem tak mile zaskoczona:happy::happy:
Gaston, w końcu założyłaś ten wątek więc tak jakoś głupio na nim nie być no nie?
Aguś trzymam mocno w kciuki za pierwszy dzień, szkoda ze mnie tam nie ma bo duzo bym oddała aby być twoją pierwszą klientką:tak::-D;-) Dobrze, że Mayeczka już lepiej. Dzieci wiedzą iedy mają nie chorować.
No właśnie, dzieci, nie było mnie ile, 4 miesiace a one tak wyrosły, na zdjęciach tego nie widać. Natinke, waszego Domina też tak wyciągnęło jak Marty Mareczka. To już poważńi mężczyźni teraz. Fajnie mieć takie forum i was. Jestem taka szczęśłiwa. Nomalnie podładowałam sobie bateryjki jak po porządnych wakacjach albo pielgrzymce.Następnym razem przyjadę autkiem tak żebym mogła zbrać ze sobą wszystko co potrzebuję do zorganizowania party dla was-takiego rewanżu:) No i oczywiście nasze drzwi są zawsze szeroko otwarte, jakiś odbiór kogoś z lotniska czy inna pomoc jestem do usług.
Acha Justys wiesz ze mała w tym huggisie wytrwała od piątej jak zmieniłam aż do 12stej w nocy więc chyba zmienię pieluszki :D

Baboo rozpisalas sie ze hej :)) Mi tez bardzo milo Bylo Ciebie poznac :)) Mam nadzieje ze czesciej bedziemy sie widywac :)) Buziaczki dla was kochana :*****

Witam sie i u was hihi

Krycha
ja tez chce te ksiazke.Moj mailto gastone@op.pl,ale to juz oczywiscienie dla mnie, dla kolezanki chociaz hih moze tera z jakis rad skorzystam hheh

Witamy witamy :))

Witam:-) Humorek troszkę lepszy ale pewnie do środy:-(
Aga powodzenia w pracy;-)
Krycha to Oliwka tak dobrze zasypia po tej książce co mi ją dałaś?? Muszę szybko ją przeczytać bo zaczyna brakować mi już cierpliwości przy usypianiu.
No właśnie a gdzie jest Drozdusia???
A i gratulki dla mam małych zębatek. Jakoś jeszcze nie pogratulowałam:zawstydzona/y:

Kochana dobrze ze lepszy humorek masz :)) Ahh i nie martw sie w koncu cos beda dalej robic w zwiazku z maluszkiem :)) Mam nadzieje ze teraz bedzie tylko lepiej i lepiej :))

Hej drozdi co z Tobą?? ubolewasz nad wyjacdem mamci? kobitko co z Tobą??odezij się!!!!

No wlasnie jakos tak cichutko :(( Drozdusiu odezwij sie :))

A tak w ogole to kilku kobietek nie ma na forum :((

A u mnie dzis Damianoow domku bedzie teraz obiadek robil a ja zmykam na kawke :))

dziewuszki mojemu maluchowi wyskoczyły dzisiaj białe plamki na ustach, i na dolnej i na górnej wardze:eek: w środku chyba nie ma nie widzę , nie wiecie co to może być?

Witam mamusie wprawdzie ja nadal bez netka ale jak tylko wroce to nadrobie wszystko szczezr mowiac to uzaleznilam sie od tego forum

Wlasnie zauwazylam ze suwaczek mi Nikosia stanal bo on w sobote 3 latka skonczyl a tu sie nic nie ruszylo

reklama
dziewuszki mojemu maluchowi wyskoczyły dzisiaj białe plamki na ustach, i na dolnej i na górnej wardze:eek: w środku chyba nie ma nie widzę , nie wiecie co to może być?

moze mu jakies plesniawki wyskoczyly ? Lurcze jakby to byly one to mam reszte apftin'u jakbys chciala :))

Alex to chyba tak jak wieksosc z nas jestes uzaleniona :)) owinnymsy wlasny klub zalozyc Anonimowych Forumowiczek :))

Do góry