reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Justyna mój też bolesnie ząbkował i nawet nie chce dac sobie dziasełek posmaowac to mi pani w aptece i jedna z laseczek poradziła taki proszek Teetha firmy nelsons ja płaciłam 7.25 za 24 saszetki to jest takie biało - zielon opakowanie z dzidziusiem wiem że tez jest maśc,i to jest naturale i wsypuje sie do buziolka maleństwa i spokój na jakiś czas, mój to wie już co chodzi i chetnie otwiera buzkę ;-) ja jestem zadowolona tym bardziej ze popuchnietych dziąsełek mu nie ruszam. Może spróbuj tez takie coś dla malenkiej

reklama
Mam chwilke bo M czyta dzieciaczkom ;-)i układa do snu;-) Aga mam nadzieje że mała lepiej :tak:Justyś jesteś wielka dziewczynki bardzo zadowolone :tak: z nocki;-)opowiadały o makijażach itp. i tera;-)z ja musze się poddać ich zabiegom hahaah już to przerabiałam ale jakiś czas temu:-D:-D oooooooooooo mój król wraca huraaaaaaaaaaaa dzieci śpią Gaston co nas nie zabije to nas wzmocni:))A z rodzinką to najlepiej wychodzi się na zdjęciu hahhaah najlepsze powiedzenie pod słońcem Ja jestem przeszczęśliwa że jestem w Irlandi i z dala od wszystkich chociarz przyznam że ciesze się że mam przy sobie siostrę tak naprawde dopiero tu się poznałyśmy i wiem że zawsze moge na nią liczyć i wicewersa:)))Jak to mówi mój mąż najbardziej zwariowana dziewczyna jaką zna ale za to ją lubi hehheeh a prawda taka że mnie za to kocha hahah

Ostatnia edycja:
rany
a ja zala jak nie wiem...
wstawilam sobie warzywka do gotowania na parze ( w garnku z taka specjalna nakladka) i co? przyjechal gosciu co bede na jego taksowce jezdzic i se gadalismy a moj obiadek sie spalil......bo woda sie wygotowala i juz czarny garnek byl a moj A siedzial sobie w salonie i nie zajarzyl dopoki dymu nie zobaczyl heheheh....ale sie najadlam ...wrrrrrrrr
a ja jutro od 9 do pracy:)mam nadzieje ze mi dobrze pojdzie.....

Ajj to sobie pojadlas kochana bardzo ;/

czytam was co chwila ale nie mialam czsu odpisac
Jula mi dzisiaj caly czas albo spi albo placze to chyba przez tego zabka bo ona nigdy taka nie jest... mam masc bobodent i smaruje jej dziaselka i calpol tez jej dalam ahhh biedna moja kruszynka...:-(
co sie wybudzi to z wielkim krzykiem:szok:

Ja mam dzis identyczny dzien wypisz wymaluj po prostu taki sam

Witam się babeczki:)
justysia, a znasz może taki żelik Bonjela na dziąsła?? moja też bardzo boleśnie ząbkowała i pani w aptece właśnie tę maść poradziła, rewelacyjnie działa. Biedne maleństwo...

Gastone, przykro słyszeć, że sprawy rodzinne w dalszym ciągu niepoukładane:( może kiedyś będzie jeszcze normalnie, oby!

Aga, zagadałam właśnie do Ciebie na gg i zniknęłaś:D

Krycha, wiem,wiem, powinnam się przestawić na normalne funkcjonowanie:D Ale co zrobić, ja tak całe życie mam:D

Sylcia, pani pozwoli, że wyślę jej zaproszenie na nk:D

A pozwole pozwole :))

Heja babki teraz wlasnie z misiakiem ogladamy byle co :))

uffff ja poprasowalam wlasnie i zdazylam wziac prysznic:) wszyscy spia juz(!!!!!!!!!!!!!!!) a ja jeszcze troszke poczekam i nakarmie Majke ,moze znow do 6 rano przespi...oby....
ja juz na bank na 9 do pracy....oj ciekawa jestem jak mi pojdzie.....mam nadzieje ze nie bedzie zle...
Aine, to nie ja bylam na gg....Andrzej siedzial bo, ja nosilam rzeczy do sasiadki .....dla Majci...coby nie musiala latac juto co chwila....

uffff ja poprasowalam wlasnie i zdazylam wziac prysznic:) wszyscy spia juz(!!!!!!!!!!!!!!!) a ja jeszcze troszke poczekam i nakarmie Majke ,moze znow do 6 rano przespi...oby....
ja juz na bank na 9 do pracy....oj ciekawa jestem jak mi pojdzie.....mam nadzieje ze nie bedzie zle...
Aine, to nie ja bylam na gg....Andrzej siedzial bo, ja nosilam rzeczy do sasiadki .....dla Majci...coby nie musiala latac juto co chwila....
Aga trzymam kciuki za jutrzejszy dzionek :)

oj i ja w końcu dotarłam. Nie mogłam się doczekac kiedy zasiądę do forum a tu ciągle coś:sorry:
Po pierwsze dziewczynki chce wam ogrmnie podzięować za takie przywitanie naszej kluski. W ogóle, w ogóle się nie spodziewałam i nie byłam przygotowana. Krycha, Marta, Aga, Justysia, Cytrusek, Natinke, baaaaaaardzo wieeeeelkie dzięki za prezenty. Jej to niewiarygodne że w tych czasach, w dobie kryzysu, ma się tak bezinteresownych znajomych, i pomyśleć ze poznałyśmy się na forum? No nie spodziewałam się za nic na świecie, jak opowiadałam N to poryczałam się bo takie fajniutkie jesteście i szczęściara ze mnie że was poznałam.:tak::rofl2::happy::tak::rofl2::happy: Po drugie muszę wam powiedzieć, że człowiek jak tak sam siedzi to się normalnie zapuści. Jak was wszystkie zobaczyłam to normalnie szok:szok: Co jedna to ładniejsza. Spotykanka wasze jednak motywują i takie seksowne babki z was, że hej, nie ma co tylko się brać za siebie i to na poważnie a ni odkładać na jutro. Daego Justyś please prześlij mi tą dietkę chciałabym od jutra, a raczej od dziś zacząć. No i przy okazji wielkie podzięowania od mojego N. za makijaż. Od razu zauważył i tak się ucieszył, powiedział, że co tydzień mógłby mni do was wysyłać bo wracam do normalności i zaczynam być jak na początku naszej znajomości a więc dbać o siebie:) i tego wam właśńie zazdroszczę, ze się mozecie spotykać ile chcecie i przez to takie laski nbeskie z was. Nic, trzeba popracowac nad przeprowadzką i tyle:)
Cytrusku wieczór był wspaniały, oczywiście wielkie wyrzuty na drugi dzień jak ty sobie poradziłaś z posprzątaniem i to jeszcze przyjazd mamy na to wszystko.:cool:
Sywluś cieszę się że mogłam Cię poznać. Zawsze takie żywe spotkania coś wnoszą i szczeze to całkowicie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam-jestem tak mile zaskoczona:happy::happy:
Gaston, w końcu założyłaś ten wątek więc tak jakoś głupio na nim nie być no nie?
Aguś trzymam mocno w kciuki za pierwszy dzień, szkoda ze mnie tam nie ma bo duzo bym oddała aby być twoją pierwszą klientką:tak::-D;-) Dobrze, że Mayeczka już lepiej. Dzieci wiedzą iedy mają nie chorować.
No właśnie, dzieci, nie było mnie ile, 4 miesiace a one tak wyrosły, na zdjęciach tego nie widać. Natinke, waszego Domina też tak wyciągnęło jak Marty Mareczka. To już poważńi mężczyźni teraz. Fajnie mieć takie forum i was. Jestem taka szczęśłiwa. Nomalnie podładowałam sobie bateryjki jak po porządnych wakacjach albo pielgrzymce.Następnym razem przyjadę autkiem tak żebym mogła zbrać ze sobą wszystko co potrzebuję do zorganizowania party dla was-takiego rewanżu:) No i oczywiście nasze drzwi są zawsze szeroko otwarte, jakiś odbiór kogoś z lotniska czy inna pomoc jestem do usług.
Acha Justys wiesz ze mała w tym huggisie wytrwała od piątej jak zmieniłam aż do 12stej w nocy więc chyba zmienię pieluszki :D

reklama
Hej, hej! Muszę się Wam pochwalić, że Oliwcia coraz dłużej śpi :tak:...Znaczy wstaje po 06.00, ale zasypia około 20.00 i tak do tej 06.00 :-D:szok::-D!!! Zdarzy Jej się przebudzić, ale sama zasypia, nie muszę do Niej wstwać - uffffff.... Doczekałam się nareszcie :-), mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej ze wszystkim!!! Laseczki, jak któraś będzie chciała to książkę przesłać mogę tylko adresik @, bo mogę nie mieć i wysyłam :tak::tak::tak:

Aga_irlandia, powodzenia dzisiaj Ci życzę!!! Na pewno dzionke będzie udany ;-)... I bardzo się cieszę, że Majeczce już lepiej :rolleyes2:

Olivca, ja się bardzo cieszę, że mogłam się z Tobą spotkać!!! I poznać Majeczkę osobiście :-):-):-)! Może udałoby Wam się tu wrócić ;-)... Ech, żałuję jak nie wiem, że nie byłam na tym wieczornym spotkanku :-(, widzę, że było bardzo sympatycznie...

Drozdusia, żyjesz??? Nic się nie ozywasz, hhhhhaaaaallllllllooooooo????????

Madziakowalik, a jak u Ciebie? Maleństwo nadal spokojne, daje mamusi pospać?

Cytrusku, co tam u Ciebie?

Ja się tak zastanawiam gdzież to nam wcięło Alex2339 i Colimę?

Miłrgo dzionka życzę i zmykam na herbatkę....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry