oj i ja w końcu dotarłam. Nie mogłam się doczekac kiedy zasiądę do forum a tu ciągle coś
Po pierwsze dziewczynki chce wam ogrmnie podzięować za takie przywitanie naszej kluski. W ogóle, w ogóle się nie spodziewałam i nie byłam przygotowana. Krycha, Marta, Aga, Justysia, Cytrusek, Natinke, baaaaaaardzo wieeeeelkie dzięki za prezenty. Jej to niewiarygodne że w tych czasach, w dobie kryzysu, ma się tak bezinteresownych znajomych, i pomyśleć ze poznałyśmy się na forum? No nie spodziewałam się za nic na świecie, jak opowiadałam N to poryczałam się bo takie fajniutkie jesteście i szczęściara ze mnie że was poznałam.
Po drugie muszę wam powiedzieć, że człowiek jak tak sam siedzi to się normalnie zapuści. Jak was wszystkie zobaczyłam to normalnie szok
Co jedna to ładniejsza. Spotykanka wasze jednak motywują i takie seksowne babki z was, że hej, nie ma co tylko się brać za siebie i to na poważnie a ni odkładać na jutro. Daego Justyś please prześlij mi tą dietkę chciałabym od jutra, a raczej od dziś zacząć. No i przy okazji wielkie podzięowania od mojego N. za makijaż. Od razu zauważył i tak się ucieszył, powiedział, że co tydzień mógłby mni do was wysyłać bo wracam do normalności i zaczynam być jak na początku naszej znajomości a więc dbać o siebie
i tego wam właśńie zazdroszczę, ze się mozecie spotykać ile chcecie i przez to takie laski nbeskie z was. Nic, trzeba popracowac nad przeprowadzką i tyle
Cytrusku wieczór był wspaniały, oczywiście wielkie wyrzuty na drugi dzień jak ty sobie poradziłaś z posprzątaniem i to jeszcze przyjazd mamy na to wszystko.
Sywluś cieszę się że mogłam Cię poznać. Zawsze takie żywe spotkania coś wnoszą i szczeze to całkowicie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam-jestem tak mile zaskoczona
Gaston, w końcu założyłaś ten wątek więc tak jakoś głupio na nim nie być no nie?
Aguś trzymam mocno w kciuki za pierwszy dzień, szkoda ze mnie tam nie ma bo duzo bym oddała aby być twoją pierwszą klientką
;-) Dobrze, że Mayeczka już lepiej. Dzieci wiedzą iedy mają nie chorować.
No właśnie, dzieci, nie było mnie ile, 4 miesiace a one tak wyrosły, na zdjęciach tego nie widać. Natinke, waszego Domina też tak wyciągnęło jak Marty Mareczka. To już poważńi mężczyźni teraz. Fajnie mieć takie forum i was. Jestem taka szczęśłiwa. Nomalnie podładowałam sobie bateryjki jak po porządnych wakacjach albo pielgrzymce.Następnym razem przyjadę autkiem tak żebym mogła zbrać ze sobą wszystko co potrzebuję do zorganizowania party dla was-takiego rewanżu
No i oczywiście nasze drzwi są zawsze szeroko otwarte, jakiś odbiór kogoś z lotniska czy inna pomoc jestem do usług.
Acha Justys wiesz ze mała w tym huggisie wytrwała od piątej jak zmieniłam aż do 12stej w nocy więc chyba zmienię pieluszki