reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Witam. Normalnie padam dziś ze zmęczenia:-:)-:)-:)-( Łooo matko.

kaja ja jeśli dam radę i któraś by mnie zabrała to może też bym się wybrała na spotkanko u Ciebie. Jeszcze się nie poznałyśmy.
Aga duzo zdrówka dla Majeczki życzę. A wagowo to juz fest dziewczyna;-)

reklama
Witam ;) A ja też zabrałam się za przestawianie młodego i dzis nie było tak źle ;-) Młosego wczoraj położyłam o 22 i kaszka wiec następnie pownien jeśc o 2 ale młosy obudził się o 1 i krzyk więc ja soczek <20ml> i spał,obudził sie o 3.30 wiec dałam mleczka 210ml i wstał o 7.30 wiec dałam mi kaszkę i mój M jak wrócił z pracy ok 8.30 to przyniósł młodego do mnie wsadził w kojec i ten się ładnie bawił do 9.15 a mama spała:tak::tak::tak: tylko babcia z kawą się pojawiła i kazała wstawac już:-p:happy: ale cieszę się bo nie było źle:-D oby jakoś udało mi się go przestawic - chciałabym. Ale pogoda co ja sie zastanawiam czyna basen sie z mała nie puścic ale wujek chyba nie za bardzo chce < a kierowca potrzebny heheheh> Ja na spotkanko jak najbardziej zapraszam i tak nie wiem czy to realne by trzeba było obmyslec ale moja Amela ma 30 ur mama leci 23 wiec ur młodej wyprawiam predzej weekend ze wzgledu na jej chrzestnych to może jakiś bal halloween by się wykręciło dla maluchów u mnie?? ale to tak na razie palcem po wodzie pisane bo spotkanko na 100% zrobimy tylko może własnie w takim wydaniu - trzaeba pomyślec czy dam rade ni i z transportem ;)

Ostatnia edycja:
Witam ;) A ja też zabrałam się za przestawianie młodego i dzis nie było tak źle ;-) Młosego wczoraj położyłam o 22 i kaszka wiec następnie pownien jeśc o 2 ale młosy obudził się o 1 i krzyk więc ja soczek <20ml> i spał,obudził sie o 3.30 wiec dałam mleczka 210ml i wstał o 7.30 wiec dałam mi kaszkę i mój M jak wrócił z pracy ok 8.30 to przyniósł młodego do mnie wsadził w kojec i ten się ładnie bawił do 9.15 a mama spała:tak::tak::tak: tylko babcia z kawą się pojawiła i kazała wstawac już:-p:happy: ale cieszę się bo nie było źle:-D oby jakoś udało mi się go przestawic - chciałabym. Ale pogoda co ja sie zastanawiam czyna basen sie z mała nie puścic ale wujek chyba nie za bardzo chce < a kierowca potrzebny heheheh> Ja na spotkanko jak najbardziej zapraszam i tak nie wiem czy to realne by trzeba było obmyslec ale moja Amela ma 30 ur mama leci 23 wiec ur młodej wyprawiam predzej weekend ze wzgledu na jej chrzestnych to może jakiś bal halloween by się wykręciło dla maluchów u mnie?? ale to tak na razie palcem po wodzie pisane bo spotkanko na 100% zrobimy tylko może własnie w takim wydaniu - trzaeba pomyślec czy dam rade ni i z transportem ;)

Z tym spotkanie to fajny pomysl a jeszcze pod tematem halloween :) Ja sie pisze napewno Jak damian bedzie mial wolne to weznie mnie i podrzucii i napewno jakas mame wezniemy z soba :)) Mam nadzieje ze bedzie mial wolne :))

a Ty Sylcia nie na zakupkach dzis?????????????
my moze do crescentu podjedziemy.....zobaczymy
uciekam
milej niedzieli
pozniej moze zajrze do Was jeszcze

No wlasnie dzis nie na zakupkach ... chcielismy do bunratty jechac murrore czy jak to sie tam pisze no ale widzisz sama jaka pogoda ;/;/;/

Witaski bobaski i ich mamcie:-d a ja szczęśliwa bo mam mężusia i dzisiaj na pewno będe zaję:-dta:-d;-)

ojojojoj ktos tu bedzie bardzo zajety :)) hehehe :))

rany
a ja zala jak nie wiem...
wstawilam sobie warzywka do gotowania na parze ( w garnku z taka specjalna nakladka) i co? przyjechal gosciu co bede na jego taksowce jezdzic i se gadalismy a moj obiadek sie spalil......bo woda sie wygotowala i juz czarny garnek byl a moj A siedzial sobie w salonie i nie zajarzyl dopoki dymu nie zobaczyl heheheh....ale sie najadlam ...wrrrrrrrr
a ja jutro od 9 do pracy:)mam nadzieje ze mi dobrze pojdzie.....

czytam was co chwila ale nie mialam czsu odpisac
Jula mi dzisiaj caly czas albo spi albo placze to chyba przez tego zabka bo ona nigdy taka nie jest... mam masc bobodent i smaruje jej dziaselka i calpol tez jej dalam ahhh biedna moja kruszynka...:-(
co sie wybudzi to z wielkim krzykiem:szok:

Witam się babeczki:)
justysia, a znasz może taki żelik Bonjela na dziąsła?? moja też bardzo boleśnie ząbkowała i pani w aptece właśnie tę maść poradziła, rewelacyjnie działa. Biedne maleństwo...

Gastone, przykro słyszeć, że sprawy rodzinne w dalszym ciągu niepoukładane:( może kiedyś będzie jeszcze normalnie, oby!

Aga, zagadałam właśnie do Ciebie na gg i zniknęłaś:D

Krycha, wiem,wiem, powinnam się przestawić na normalne funkcjonowanie:D Ale co zrobić, ja tak całe życie mam:D

Sylcia, pani pozwoli, że wyślę jej zaproszenie na nk:D

Witam się babeczki:)
justysia, a znasz może taki żelik Bonjela na dziąsła?? moja też bardzo boleśnie ząbkowała i pani w aptece właśnie tę maść poradziła, rewelacyjnie działa. Biedne maleństwo...

Gastone, przykro słyszeć, że sprawy rodzinne w dalszym ciągu niepoukładane:( może kiedyś będzie jeszcze normalnie, oby!

Aga, zagadałam właśnie do Ciebie na gg i zniknęłaś:D

Krycha, wiem,wiem, powinnam się przestawić na normalne funkcjonowanie:D Ale co zrobić, ja tak całe życie mam:D

Sylcia, pani pozwoli, że wyślę jej zaproszenie na nk:D

Oj Anius niestety, wiele by opowiadac...

A codo bonjeli jak dla mnie najlepsza:tak:

reklama
Do góry