reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Krycha jak już tyle za Tobą to nie poddaj się wysmaruj musztardą i noś golfy to pomaga:-D;-);-)

Wiesz co, ale ja nawet specjalnie nie muszę tego robić, bo nie dostaje i koniec! Wczoraj to już nawet się nie soliłam ;-)... I już nie odpuszczę, nie ma mowy! Tylko zastanawiam się jak długo jeszcze Oliwka będzie mi się w nocy budzić, bo póki co pobudki mi robi jak dotychczas :eek:! Skórki dziewczyny mają powiadasz, hm... Też chętnie kupiłabym sobie kurtałkę - skórkę, bo uwielbiam, ale jakoś tak nawet nie szukałam, nie rozglądałam się, będę musiała to nadrobić :-)! A przy tym tempie zrzucania kilogramów Ty swoją skórkę będziesz miała za niedługo :-D:-D:-D

Sylcia007, no ja mam nadzieję, że to nie żadne choróbsko, bo my w piątek szczepić się idziemy :szok:!!! Ale skąd ta temperatura to nie mam pojęcia...

reklama
Debilka ( ... ) !!! nie moglam juz wytrzymac tych nerwow !!! Chciala nas oszukac a teraz innych oszukuje ze jej nie wstyd ... !!! ;/ A reszte pozostawiam bez komentarza ;/

-------------------------------------------------------------------------------------------------

U nas nocka minela okeyo :) Malenka sie teraz bawii na siedzaco Opre ja o poduszke a ona sie podnosii i sama siedzi malpica kochana :)) Ja sie dzis tez zabieram za dom Myje cala kuchnie i piecyk i takie tam Samo sie to nie zrobii niestety ;/

Ostatnia edycja:
czesc babeczki
sylcia a o kim to byla ta wypowiedz wyzej???????????????
a u nas hmmmm....Majke obudzilam przed 8 dalam mleko,przebralam i do szkoly....i ona caly czas spi......nie zdazylam zmierzyc temperatury.....:(.....ech.....mam nadzieje ze jej przechodzi/.....
ogolnie to je normalnie,i spi troche wiecej moze....w nicy jak dotychczas tylko jedno karmienie wiec moze nie bedzie tak zle co?
no nic.....zbieram sie na solarium kosci pogrzac:)

czesc babeczki
sylcia a o kim to byla ta wypowiedz wyzej???????????????
a u nas hmmmm....Majke obudzilam przed 8 dalam mleko,przebralam i do szkoly....i ona caly czas spi......nie zdazylam zmierzyc temperatury.....:(.....ech.....mam nadzieje ze jej przechodzi/.....
ogolnie to je normalnie,i spi troche wiecej moze....w nicy jak dotychczas tylko jedno karmienie wiec moze nie bedzie tak zle co?
no nic.....zbieram sie na solarium kosci pogrzac:)

ooo przyajciolce pisze ;] ;/;/;/ :eek::eek::eek:
Ohh mala Majeczka napewno szybciutko przejdzie malej chorobsko :)) I nie wygrzewaj sie za duzo Daj sie innym pogrzac :))

aguś dzisiaj słoneczka mniej to już lecisz na solarkę:-D:-D

sylcia nie pisz tak bezosobowo bo myślałam już że to o mnie;-)

krycha widzę, że się zaparłaś brawo!! już niedługo wszystko się ułoży chciałabyś od razu wszystko:-D:-D:-D żeby z moją dietą tak szybko szło:-D

aaaaaa
sylcia ja tylko raz w tygodniu chodze sie opalac:)inni tez maja szanse nie martw sie:)
dobra lece
pozniej zajrze

Wierze wierze :)) Tez musialabyms ie wybrac ale jakos najwidoczniej nie zalezy mi na tym tak bardzo Bo nie umiem tam trafic na ten solar ;/

aguś dzisiaj słoneczka mniej to już lecisz na solarkę:-D:-D

sylcia nie pisz tak bezosobowo bo myślałam już że to o mnie;-)

krycha widzę, że się zaparłaś brawo!! już niedługo wszystko się ułoży chciałabyś od razu wszystko:-D:-D:-D żeby z moją dietą tak szybko szło:-D

Ahh szkoda slow kochana :)) Nie ma sie co denerwowac :)) Pisze o mojej kochanej przyjaciolce ;/ ;/ ;/

Och Sylwia tak jak Ci napisałam Poważnych ludzi traktuje się poważnie a niepoważnych niepoważnie;-)a jak ktoś ma rozdwojoną roztrojoną jazń heheh czy też shizofrenie jego problem:-Di nich sobie myśli że wszystkich w banbuko robi:tak:Ta osóbka jest naprawde nieszczęśliwa widać życie jej psikusa zrobiło:szok:i stara się żyć cudzymi życiami a najmniej swoim :-(A każdego mierzy swoimi kategoriami jej problem a Ty się tak nie stresój Sylwiczku nikt nie jest tego wart;-):-D Dziewczynki czytałam na mamach czrwcowych że wczoraj tam dzidzia zmarła mała Matylda :(Jaka to musi być katastrofa :( Bardzo wspułczuje tej mamie nawet nie możemy sobie wyobrazić co Ona przeżywa tymbardziej że już się tą kruszynką napewno cieszyła a tu taki cios:((Aż się popłakałam i tak patrze na te moje dziecie i napewno spać nie będe mogła:(

Ostatnia edycja:
Och Sylwia tak jak Ci napisałam Poważnych ludzi traktuje się poważnie a niepoważnych niepoważnie;-)a jak ktoś ma rozdwojoną roztrojoną jazń heheh czy też shizofrenie jego problem:-Di nich sobie myśli że wszystkich w banbuko robi:tak:Ta osóbka jest naprawde nieszczęśliwa widać życie jej psikusa zrobiło:szok:i stara się żyć cudzymi życiami a najmniej swoim :-(A każdego mierzy swoimi kategoriami jej problem a Ty się tak nie stresój Sylwiczku nikt nie jest tego wart;-):-D

Jestes moja matka polka :)) Zgadzam sie w 100 % to malo powiedziane :)) Ale czasem czlowiek musii wyladowac emocje swe !

Nie wybieracie sie moze kiedys na miasto baby ? Moze byc nawet pieszo :):):)

reklama
Do góry