reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

A zadnej herbatki ani soczku nie chce ? Moja mala to dziennie koperkowa pije Lubii ja i pomaga w trawieniu Ale pije tez soczek z woda albo proboje jej wode dac ale nie chce to wqyciskam pomaranczke to pije :)) I pije inne herbatki :))

Na całe szczęście zaczęła pić jakiś czas temu, ale najwyraźniej za mało... No i wybredna jest w tym co pije - woda jabłkowa albo soczek malinowy z wodą jak najbardziej, ale herbatki ziołowe już niezbyt :szok:! Na całe szczęście wypróżniła się w końcu, ale było ciężko!!! Zaraz potem padła jak długa...

Madziakowalik, dobre wieści :sorry:! Już niedługo i Ty będziesz przytulać swojego Szkraba, spokojnie...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Na całe szczęście zaczęła pić jakiś czas temu, ale najwyraźniej za mało... No i wybredna jest w tym co pije - woda jabłkowa albo soczek malinowy z wodą jak najbardziej, ale herbatki ziołowe już niezbyt :szok:! Na całe szczęście wypróżniła się w końcu, ale było ciężko!!! Zaraz potem padła jak długa...

Madziakowalik, dobre wieści :sorry:! Już niedługo i Ty będziesz przytulać swojego Szkraba, spokojnie...

krycha a jak z @ ?????caluski dla malej .

Hej dziewczynki ja bardzo chętnie bym się z wami spotkała ale jutro to dopiero po 13:tak:Martsi od mojej siostry będe pilnowała ;-)więc jakby coś to potem moge podskoczyć do centrum:tak:Bożenko daj znać czy też będziesz co?? Sylwia a na nogach to w piątek możemy iść bo w czwartek ide na szczepienie Matiego a potem włoski sobie zrobić:-) A tak wogule to w czwartek moje kochanie leci do Polski i całe dwa dni będe saaaaaaaaaaaaaaaama:-(

Hej dziewczynki ja bardzo chętnie bym się z wami spotkała ale jutro to dopiero po 13:tak:Martsi od mojej siostry będe pilnowała ;-)więc jakby coś to potem moge podskoczyć do centrum:tak:Bożenko daj znać czy też będziesz co?? Sylwia a na nogach to w piątek możemy iść bo w czwartek ide na szczepienie Matiego a potem włoski sobie zrobić:-) A tak wogule to w czwartek moje kochanie leci do Polski i całe dwa dni będe saaaaaaaaaaaaaaaama:-(

Na te spotkanko w meiscie to ja tez moge byc tak kolo 13 mi pasuje powoli zdaze sie wyszykowac i busem podjechac :)) Martus ja mam szczypienie 16 w piatek :)) wiec u mnie odpada ten piateczek :(

Krycha no mam nadzieje ze wroca mi tamte suwaczki Bo ogladalam rozne inne i nie podobaja mi sie nadzwyczajnie tak jak tamte kore byly juz od poczatku :))

Krycha cosik za długo ta twoja@ się spóznia cosik jest nie takbo jakby nie było to już chyba z 8 dni:szok: ale tak sobie myśle że Ty to jeszcze karmiłaś i może Oliwka ostatnio czuła że chcesz ją odstawić od cyca i więcej przy nim siedziała??i dlatego nie dostałaś :tak:poczekaj jeszcze chwile i jak nadal będzie brak@ i test negatywny to chybA przejdz się do lekarza:tak:

Krycha cosik za długo ta twoja@ się spóznia cosik jest nie takbo jakby nie było to już chyba z 8 dni:szok: ale tak sobie myśle że Ty to jeszcze karmiłaś i może Oliwka ostatnio czuła że chcesz ją odstawić od cyca i więcej przy nim siedziała??i dlatego nie dostałaś :tak:poczekaj jeszcze chwile i jak nadal będzie brak@ i test negatywny to chybA przejdz się do lekarza:tak:

No czekam, czekam, ale cierpliwości już coraz mniej... A wizytę u lekarza zaliczę już w Polsce, przejdę się do swojego Ćwirka, zobaczymy co on tam wypatrzy! Ale już bym chciała wiedzieć czy tak czy tak :rolleyes2:

Oliwcia nadal gorączkuje, a marudna tak, że szok :szok::szok::szok:!!! Z kolan mi nie chce zejść jak chociaż na chwilkę usiądę na kanapie, teraz na, wszelki wypadek, piszę na stojąco, bo się pcha od razu!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
dzień doberek kobietki.ja właśnie wróciłam z miasta,wstawiłam obiadek do podgrzania i położyłam malutką spać.
Krycha a co to twoje dziecię tak gorączkuję?a może to ze stresu że cyca zabrałaś?:confused:
Madziakowalik super że z dzidzią wszystko w porządku:tak:;-) ja wizytę w szpitalu miałam wczoraj.jeszcze tylko jedna mnie czeka i z głowy
Martuana nie zostaniesz tak całkiem sama.dzieciarnię marek ci chyba zostawia?:rofl2: no i jeszcze my jesteśmy

Do góry