reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

ja bym jutro chętnie pokawkowała może być w mieście

a co z imprezką babską? nie ma już więcej chętnych?

Ja tez bym sie jutro mogla spotkac na miescie :) Pochodzimy gdzies babki a pozniej kawka :))

Martuana wiem wlasie o tej malenkiej dziewczynce ;( Bol musii byc niesamowity po stracie takiego skarba ;( Serce bolii ;(

reklama
krycha widzę, że się zaparłaś brawo!! już niedługo wszystko się ułoży chciałabyś od razu wszystko:-D:-D:-D żeby z moją dietą tak szybko szło:-D

Ano chciałabym, chciała... Tak troszkę niecierpliwa jestem! A Twoja dietka też zacznie w końcu skutkować :-)!!!

Hm... A ja musiałam zmienić plany na dzisiaj! Nie dość, że Młoda dalej gorączkuje to jeszcze nie może kupki zrobić, Bidna... Strasznie się męczy... Nie ma cyca, nie ma takiego nawodnienia organizmu :-(...

Hm... A ja musiałam zmienić plany na dzisiaj! Nie dość, że Młoda dalej gorączkuje to jeszcze nie może kupki zrobić, Bidna... Strasznie się męczy... Nie ma cyca, nie ma takiego nawodnienia organizmu :-(...

A zadnej herbatki ani soczku nie chce ? Moja mala to dziennie koperkowa pije Lubii ja i pomaga w trawieniu Ale pije tez soczek z woda albo proboje jej wode dac ale nie chce to wqyciskam pomaranczke to pije :)) I pije inne herbatki :))

I jakich dobrych nowinek sie dowiedzialas ?? :)) Ja uwielbialam wizyty gdy slyszalam jak puka serduszko jak widzialam malutka na usg :)) :happy::happy::happy:

Ja dopiero teraz tak patrze ... Ile ja juz komentarzy naskrobalam :))

sylcia007 martwilismy sie trosze waga malej ale teraz juz nie po nadrobila 1kg od ostatniej wizyty . glowka bardzoooo nisko , sliczna buziaczka i chyba tacie pokiwala bo ruszla paluszkami . :-);-) gratulacje zabka !!!!!!

sylcia007 martwilismy sie trosze waga malej ale teraz juz nie po nadrobila 1kg od ostatniej wizyty . glowka bardzoooo nisko , sliczna buziaczka i chyba tacie pokiwala bo ruszla paluszkami . :-);-)

Oooo :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: jak fajnie :)) Zazdroszcze Ci niesamowicie :)) Noo ale ja juz mam swoja kruszynke przy sobie :)) Ja pamietam jak bylam na usg i lekarz w polsce pokazywal mi wszystko cale cialko malenkiej a ona pokazala cos w stylu srodkwoego palca Ginekolog nie umial przestac sie smiac :))

Oooo :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: jak fajnie :)) Zazdroszcze Ci niesamowicie :)) Noo ale ja juz mam swoja kruszynke przy sobie :)) Ja pamietam jak bylam na usg i lekarz w polsce pokazywal mi wszystko cale cialko malenkiej a ona pokazala cos w stylu srodkwoego palca Ginekolog nie umial przestac sie smiac :))

tez bym sie smiala :-) a ja Ci zazdroszcze , ze masz juz maluszka przy sobie . nie moge sie doczekac kiedy bede miec mala w ramionach :-)

reklama
Do góry