reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
A ja dzisiaj się poszlajałam:-Dz Jutysią w Crescent byłam a potem weszłam do Nati na kawke:))Adusia ślicznusia i jak urosła:tak:Racja Bożenko jakaś akawcia by się przydała:-)A ja kupiłam tylko chłopakom bluzeczki w HM;-)oczywiście takie same:-Dtak mi się podobają jak są tak samo ubrani:-Dale coś czuje że będe musiała jeszcze z dziewczynami iść bo im musze kurti kupić bluzy i jakieś spodnie a widziałam w Zarze:tak:i nawet ciekawe ceny bo kurtasy za 40 jurków :tak: Justyś a zpomniałam tego dresika kupić Marikowi i teraz myśle bo tam tylko jeden rozmiarek był a jak go sprzedadzą:wściekła/y:no nic więc będe pylać :szok:więc może przynajmniej kalori ubędzie:-D Jedzonko już mam pieczeń upiekłam w piekarniczku jeszcze jakieś kluseczki i gotowe:tak:

Ulala, a co to się porobiło, co? Puchy jakieś widzę, BABY GDZIE WY?????

Natinke18, fajnie, że wróciłaś już do nas :tak:!

Zmykam na razie, muszę powalczyć z Oliwcią żeby poszła spać ;-)!!! Kurczę, troszkę się martwię, bo dziś miała 39 st., teraz ma 38, mam nadzieję, że do jutra Jej przejdzie...

Jeszcze tu zaglądnę :-D!!!!!!!!

hej dziewcznki :)))) nie odzywalam sie bo w weekend musialam sie mezusiem nacieszyc :))teraz trzeba domek ogarnąć,wyprac, wyprasowc..mhhh wracam do szarej rzeczywistosci kury domowej:))))) na szczescie w pl naładowałam baterie i jestem pełna pozytywnej energii :))!!!!!!!

Witaj kochana jak dobrze ze sie odezwalas :))

Witam mamusie :-)
widze ze dzialo sie troszeczke :-). Gratuluje zabka , trzymam kciuki za diete !!!!!!!, fajniutko ze coraz lepiej z odstawianiem cyca:-). a my dopiero wstalysmy , sniadanko zjedzone . zycze milusiego dnia mamusiom .:rofl2:

Wiatam kochanienka :)) Jak tam dzisiaj brzusio sie ma ? :))

aga gdzie ty tu widzisz szaro? ja widzę słoneczko;-):-D:-D:-D

natinke rozpakuj walizki i na jakąś kawkę się zmówimy bo ciekawa jestem ile Adusia urosła:tak::tak:

Ja dzis rowniez mnostwo sloneczka widzialam :) A z ta kawka to dobry pomysl :))

Czesc mamusie ja chwilowo jestem bez neta wiec bede tylko tak w doskoku

Hejo dobrze ze oznajmilas nam wiadomosc :)) Niech net szybko powraca Buziakujemyy :))

Ulala, a co to się porobiło, co? Puchy jakieś widzę, BABY GDZIE WY?????

Natinke18, fajnie, że wróciłaś już do nas :tak:!

Zmykam na razie, muszę powalczyć z Oliwcią żeby poszła spać ;-)!!! Kurczę, troszkę się martwię, bo dziś miała 39 st., teraz ma 38, mam nadzieję, że do jutra Jej przejdzie...

Jeszcze tu zaglądnę :-D!!!!!!!!

Noo oby malenkiej przeszlo ! Zdrowka :))

Dzidzia mi znasnęła i już nawet mniej się buntowała ;-)

A tu nadal cisza... Ja też jestem za kawką :tak:!!! W końcu, chyba, będę mogła się napić z Wami kawy :sorry:

Hello kobitki
znow po dlugiej nieobecnosci jestem :-)
Sylcia GRATULACJE DLA NADINKI zuch dziewczyna, pierwszy zabek oszedl sie bez wiekszych dolegliwosci:):) a Ty juz szukalas czopkow przeciwbolowych, a moze kolejne tez wyjda jak po masle:) TEGO ZYCZE!!!

Krycha Wam z Oliwka tez idzie coraz lepiej i bardzo sie ciesze, pewnie juz niedlugo Oliwka zapomnie o cycysiu mamusi:)

Martuana, widzialam was dzisiaj wy ranne ptaszki z Justysia idacych w storne crescentu ehhh jak wam sie tak rano zdomu tylki chce ruszac....:) i to jeszcze taka zimnina dzisiaj rano byla heheh

aga irlandia trzymam rowniez kciuki za dietke a przede wszystko za wytrwalosc :)

A my z Sophijka zaczelismy rozklejanie warg sromowych, mamy kremik i juz 3 dni go stosujemy, nie powiem ze sie nie boje bo to silny krem sterydowy, ktorego przypuszczalnie nie stosuje sie u dzieci ponizej 5 roku zycia, no ale coz, lekarz przepisal to chyba wie co robi.... dzis bylismy w szpitalu na badaniach krwi i moczu, za dwa tygodnie wizyta kontrolna u lekarza i zobaczymy co bedzie...

Krycha Wam z Oliwka tez idzie coraz lepiej i bardzo sie ciesze, pewnie juz niedlugo Oliwka zapomnie o cycysiu mamusi:)

A my z Sophijka zaczelismy rozklejanie warg sromowych, mamy kremik i juz 3 dni go stosujemy, nie powiem ze sie nie boje bo to silny krem sterydowy, ktorego przypuszczalnie nie stosuje sie u dzieci ponizej 5 roku zycia, no ale coz, lekarz przepisal to chyba wie co robi.... dzis bylismy w szpitalu na badaniach krwi i moczu, za dwa tygodnie wizyta kontrolna u lekarza i zobaczymy co bedzie...

Mam nadzieję, że idzie nam coraz lepiej... Ale widzę, że jeszcze długa droga przed nami :unsure::sorry:...

Oj, mam nadzieję, że ten krem zadziała!!! Trzymam mocno kciuki :tak:

Krycha tak przed wami dluga jak rowniez i przed nami z tymi wargami.... ale trzeba byc dobrej mysli:) a jesli mala nie ma bakteri w moczu to obejdzie sie bez operacyjnie , a jesli cos wyjdzie nie tak to bedzie trzeba rozklejanie przyspieszyc hirurgicznie.... Nie jest latwo ale efekt koncowy jest oplacalny :)

reklama
Krycha tak przed wami dluga jak rowniez i przed nami z tymi wargami.... ale trzeba byc dobrej mysli:) a jesli mala nie ma bakteri w moczu to obejdzie sie bez operacyjnie , a jesli cos wyjdzie nie tak to bedzie trzeba rozklejanie przyspieszyc hirurgicznie.... Nie jest latwo ale efekt koncowy jest oplacalny :)

Oj, racja, trzeba być dobrej myśli :tak:!!! Pewnie na kremie zakończycie kurację ;-)...

Do góry