reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Justysia masz 100% racje ze takie niewinne dzieciaczki i musza cierpiec, ale Sophijka twarda jest hehe dzis na pobraniu krwi nie uronila lezki za to mamusia wyplakala sie porzadnie ehhh

.........\\ - - //
.........( @ @ )
.oOOo--(_)--oOOo--------
.....A - KU, KU......
-----------Oooo--------------
.oooO.....(....)
(....)........)../
.\..(.........(_/
..\_)

Witajcie mamuśki! My już na nogach :eek:... Jestem mega niewyspana... Mój wąż też dziś wstawał za każdym razem jak Oliwcia się budziła i leciał zrobić mleko, ale Pyza tym razem nic nie wypiła... No i znów ma temperaturę, hm...

Do poźniej... :sorry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Sylcia GRATULACJE DLA NADINKI zuch dziewczyna, pierwszy zabek oszedl sie bez wiekszych dolegliwosci:):) a Ty juz szukalas czopkow przeciwbolowych, a moze kolejne tez wyjda jak po masle:) TEGO ZYCZE!!!

A my z Sophijka zaczelismy rozklejanie warg sromowych, mamy kremik i juz 3 dni go stosujemy, nie powiem ze sie nie boje bo to silny krem sterydowy, ktorego przypuszczalnie nie stosuje sie u dzieci ponizej 5 roku zycia, no ale coz, lekarz przepisal to chyba wie co robi.... dzis bylismy w szpitalu na badaniach krwi i moczu, za dwa tygodnie wizyta kontrolna u lekarza i zobaczymy co bedzie...

Dziekujemy za gratulacje i mile slowka :)) Mam nadzieje ze niunia Twa szybko przejdzie te cale rozklejanie i bedzie raz a dobrze i po bolu :)) Ze sie to wiecej razy nie powtorzy !!! Bidulka malenka :((

Ajc biedna Sophijka:( czemu takie kruszynki musza cierpiec????:wściekła/y:

Nooo wlasnie to jest takie niesprawiedliwe takie male dzieciaczki nic nie zawinily ! A mowii sie ze zle osoby powinno pokarac ale w wiekszosci tak nie ma !!!

.........\\ - - //
.........( @ @ )
.oOOo--(_)--oOOo--------
.....A - KU, KU......
-----------Oooo--------------
.oooO.....(....)
(....)........)../
.\..(.........(_/
..\_)

Witajcie mamuśki! My już na nogach :eek:... Jestem mega niewyspana... Mój wąż też dziś wstawał za każdym razem jak Oliwcia się budziła i leciał zrobić mleko, ale Pyza tym razem nic nie wypiła... No i znów ma temperaturę, hm...

Do poźniej... :sorry:

Hej mala da rade z tym calym mlekiem Przyzwyczaii sie w koncu :)) A zycze przede wszystkim zdrowka dla malenkiej :))

Dziewczynki witam się i Ja;-)Ja dzisiaj w domciu siedze :-Ddzień dobroci dla domu :szok: A wczoraj wkońcu po wielkich trudach zakupy się udały:-D Dziewczyny zaopatrzyły się w HM i jakie fajniste skury sobie kupiły:szok:Aż się nie moge doczekać kiedy chuda będe też se kupie hahha Ale co się musiałyśmy z siostrą naprosić :szok:jejku co za dzieci niczego nie potrzebują:-D ja nie wiem czy One o mój portfel się martwią czy co??tego nie tamtego nie hahah za naszych czasów było odwrotnie to myśmy się musiały prosić o cokolwiek a teraz ???ale dobrze że ze mną sisters była bo przy takiej gromadce wow mam nadzieje że jej się kolejnego brzdąca nie odechce hah:cool::laugh2: Gosiulka na bank będzie dobrze:tak:Krycha jak już tyle za Tobą to nie poddaj się wysmaruj musztardą i noś golfy to pomaga:-D;-);-)

reklama
Do góry