reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Camomile przykro mi bardzo z powodu Twojego synka ;(
Aga cieszę się że chrzest się udał i zdjęcia na Nk super a jaka laska z Ciebie:-) super rodzinka;-) Marta tobie też gratuluje udanej imprezki no i Sylcia gratulacje dla córeczki !1 ząbek za Wami to teraz posypią sie kolejne mam nadzieje tylko że mala za bardzo nie marudzi;-)

reklama
a my niedawno wróciliśmy z placu zabaw-mała mokra i zabłocona:rofl2: mam nadzieję że większego kataru z tego nie będzie:sorry:
Camomile wyobrażam sobie przez co przechodzisz bo nie ma nic gorszego niż chore dziecko:-( mam nadzieję że szybko dojdziesz do siebie,zbierzesz się do kupy i wtedy się spotkamy.do tego czasu nie będę cię molestowała
Sylcia gratuluję pierwszego zębolka:tak::-)
Beakta wiesz że też się rozglądałam za takimi właśnie portkami?strasznie mi się podobają ale też niestety nigdzie nie widziałam
Kaja a jak tam pobyt mamy?pewnie przeszczęśliwa że ma was obok siebie;-)

Sylwek ooooo ząbek super:szok::-)gratulki;-)Kasia wiem co przeżywasz nie ma nic gorszego od strachu i walki z chorobą:-(dziękuje Bogu dziennie że moje dziecie wyszło z choróbska i trzymam kciuki za was:tak:Agula wypoczełaś już ??zamęt co?? wyobrażam sobie:tak:u mnie wczoraj było pod 20 samych dzieciaczków wow:szok: Beatka ja mam takie spodnie ale kupiłam w Polsce są rewelka jestem stasznie zadowolona wysokie pod same cyc.... a jaka zaleta jak za bardzo pojadłam brzuszka nie było znać:) narazie sie w nie nie wcisne musze z trzy rozmiary jeszcze zgubić:szok: chcesz to Ci porzycze jak potrzebujesz na jakąś okazje;-)mają rozmiar 36-38:))Dobra lece bo mam wene na prasowanko drinka i mojego M.................................. hihihih ale najpierw kawuuuuuuuuuuuuuuucha :-D

Nadinka ma juz zabek !!!

Nasze gratulacje :-D:-D:-D!!! Możesz spokojnie wygladać następnych hihihihihihihi no i życzę żeby Nadinkę nie męczyły za bardzo ;-)...

Martuana, cóż za kolejność hahahahahahahaha "prasowanko, drink, M" no a przede wszystkim "kawucha" :-)! Miłego wieczorku życzę ;-)

Oliwcia przez cały dzień na odwyku, zasnęła też bez cyca, choć ciągle gadała po swojemu i "nu, nu" mi robiła, ale w końcu zasnęła :sorry:... Przebudziła się jakiś czas temu (jak zwykle do cyca), ale dostała smoka (choć strasznie nie chciała), przytuliłam do siebie i chwile później uderzyła w kimono! Przemyślałam sprawę i mam silne postanowienie, że koniec cyca już na amen :szok:, więc, na wszelki wypadek, śpię dziś sama :eek: żeby mój wąż był w miarę wyspany i rano mógł zająć się naszą Pyzunią :tak:!

Śpijcie spokojnie mamusie i do jutra, paaaaaaaa :sorry:

Drozdusia mam doła, a przed oczami tylko igły, strzykawki, krew a w uszach ciągle słyszę płacz Igorka. Nie mogę się jakoś pozbierać:-(
Oj Camomile nie łam się, jesteś silna babka i Igorek to dzielny chłopczyk. Ja i tak myślę że całe szczęście że jesteście tutaj a nie w Polsce-bo tam to kosztowałoby majątek i najpierw maleńswo przechodziłoby eksperymenty więc dobrze że jest pod opieką tutaj.

Hejka dziewczyny:-)Ja już po zakupach;-)byłyśmy tutaj na tych wyprzedażach i troche kupiłam :))Mareczkowi z Matim kupiłam taki słodki tolik z krzesełkami za bezcen i w dodatu nówka heheh tak to moge kupować potem jeszcze kilka ciuszków dla Matiego też nowe taka babeczka sprzedawała z auta ciekawe bo wszystkie miała nowe i naprawde git chyba z jakiegoś sklepu:tak: potem dywanik z kubusiem także zakupki fajniste:-Dpotem was poczytam bo z czasem krucho :szok:
Jej a co to za akcja dziś w Limericku była??Cieszą się, że wam się udało:)

Nadinka ma juz zabek !!!
Sylwia gratulacje! jej ona ma dopiero 5 miesięcy:) Fajniutko
A ja od piątku się męczę. Dostałam @, pierwszą od roku i boli prawie jak przed samym porodem, pomimo abletek męczę się, a wczoraj w nocy to normalnie na piłce siedziałam tak jak na porodówce. Nikt mi nie powiedział ze tak będzie bolało, uffff, mam nadzieję ze to tylko pierwsza taka. Ponić czasem po porodzie się zmienia, :zawstydzona/y:a ja nigdy wcześniej nie miałam żadnych problemów, bóli, nawet zapominałam że mam @. Teraz rozumiem wszystkie kobiety, ale my się mamy no:eek:

..... uffff, mam nadzieję ze to tylko pierwsza taka. Ponić czasem po porodzie się zmienia, :zawstydzona/y:a ja nigdy wcześniej nie miałam żadnych problemów, bóli, nawet zapominałam że mam @. Teraz rozumiem wszystkie kobiety, ale my się mamy no:eek:

Ja tez slyszalam kochana ze po porodzie jest lepiej ale ja to bardzo zle przechodze bardzo :((((

Sylwia daj buziaka ode mnie dla Nadinki :) zuch dziewczynka :):):)

widze, ze ruch tu dzisiaj nie za duzy...
ja dzien wsrod przyjaciol spedzilam najpierw naszlam moja psiapsiole a pozniej mnie naszedl moj przyjaciel wiec dzionek udany a wieczorek z mezusiem spedzony :):):) a teraz ide sie myc i do wyrka chyba ze mezus ma inne plany hihihi:-D

heja:)
OLIVCA ja juz 1 @ zaliczylam i to wywolana tabletkami i nic przyjemnego a nie pierwszy raz rodzilam:(moze nastepna bedzie lzejsza:)
a ja tu zajrzalam jeszcze....cosik Majka chyba chorutka bedzie bo jakos taka niemrawa jest....ech....mam nadzieje ze uda nam sie jakos to zdusic w zarodku oby gorzej nie bylo....
u mnie wszyscy juz spia....a ja niestety zakanczam karmienie MAJKI mlekiem cyckowym....niestety,,....no nic....kiedys trzeba i tak to zrobic....ech.....
bede uciekac:)
mala nakarmie jeszcze i spac bo rano do szkol pzawozic i duuuzo prania mnie jutro czeka i prasowanko trzeba byloby zaliczyc jeszcze...zobaczymy jak sie mala jutro bedzie czula.....
no i tydzien psychcznego dostosowania sie do mysli ze musze mala zostawic i isc do pracy....szkoda mi jej....no ale co zrobic.....trza sie cieszyc ze praca jest.....oby wszystko mi sie pozytywnie poukladalo....
aaaa Sylcia gratulki dla Nadinki z okazji pojawienia sie pierwszego zabka.....:)
dobra
dobranoc.....

Witam się z ranka:-Dmoje:-D dziecie uparło się i musiałam zejść na dół a Ono teraz śpi:szok:Ale ja to już nie ide spać bo za chwilke budzik się rozwrzeszczy:-DKawuche se wypije haha a:-D jaki błogi spokój:szok: aż nie wierze:-D Oluś z tymi @ to nie reguła czasami boli czasami nie:(Moja siostra Maja miała takie że z domu nigdzie wyjść nie mogła a Marka coteczna takie bóle że mdlała nikt jej pomóc nie umiał a teraz o dzieci starają się 12 lat :( jedno już adoptowali a swojego nie mają oboje płodni:) a może ta jej chudość i te bóle kto tam wie nature:))

Ostatnia edycja:
reklama
witam sie!!!!
Ola moja @ po 6ciu tygodniach tez sie pierwszy raz pojawila i tez byla strasznie bolesna a przed ciaza tez nigdy prawie nie odczowalam @!!! ale z kazda jest lepiej i u mnie wszystko wraca do normy wiec sie nie martw u Ciebie tez pewnie sie polepszy :tak:

Do góry