reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
dzien doberek:):-)
a mysmy pospali az do 10.30:tak:oczywiscie z 2 przerwami na mleczko ;-)
teraz Majcia spi ale niestety ma temperature 39 prawie:szok:mam nadzieje ze to tylko moze z wczorajszych emocji:zawstydzona/y:tydzien temy tez miala ech:-(
no nic.....
milej niedzieli zycze wszystkim:happy:

Hej. A ja mam pytanko....dziewczyny widzialyscie gdzies w sklepach spodnie z ywsokiem stanem najlepiej na szelkach? Moga byc jeansy lub materialowe....wzielo mnie na takie i szukam od wczoraj jak na razie to na allegro ale moze tu na miejscu ktroras gdzies widziala? :-)

Hejka dziewczyny:-)Ja już po zakupach;-)nie pojechałyśmy do Corku bo pogoda:wściekła/y: ale byłyśmy tutaj na tych wyprzedażach i troche kupiłam :))Mareczkowi z Matim kupiłam taki słodki tolik z krzesełkami za bezcen i w dodatu nówka heheh tak to moge kupować potem jeszcze kilka ciuszków dla Matiego też nowe taka babeczka sprzedawała z auta ciekawe bo wszystkie miała nowe i naprawde git chyba z jakiegoś sklepu:tak: potem dywanik z kubusiem także zakupki fajniste:-Dpotem was poczytam bo z czasem krucho :szok:

reklama
Krycha jeszce gorzej niż wczoraj. Całą noc nie spałam tyle miałam myśli:-(

Kochana nie wiem co przezywasz wiec nie moge powiedziec ze Cie rozumiem ... Przechodzisz bardzo ciezkie sytuacje Kochana ja jestem z Toba zawsze mozesz liczyc na jakokolwiek moja pomoc O ile bede w stanie Ci pomoc ! Bedzie dobrze kochanie bedzie dobrze :))

Hejka dziewczyny:-)Ja już po zakupach;-)nie pojechałyśmy do Corku bo pogoda:wściekła/y: ale byłyśmy tutaj na tych wyprzedażach i troche kupiłam :))Mareczkowi z Matim kupiłam taki słodki tolik z krzesełkami za bezcen i w dodatu nówka heheh tak to moge kupować potem jeszcze kilka ciuszków dla Matiego też nowe taka babeczka sprzedawała z auta ciekawe bo wszystkie miała nowe i naprawde git chyba z jakiegoś sklepu:tak: potem dywanik z kubusiem także zakupki fajniste:-Dpotem was poczytam bo z czasem krucho :szok:

Noo zakupki rewelka :)) A my dzis w tk max'ie bylismy kupila sobie taki komplet ze sciagaczami gora z dolem w jednym hehehe :-p:-p:-p i malej zabawke kluczyki

Beakta ja gdziec cos takiego widzialam Tylko bardziej chyba spodniczke teraz nioe pamietam gdzie .... A jakbys zobaczyla w river island albo a|wear kurcze w tych taki lepszych sklepach :)) Nawet ostatnio w lumpku widzialam spodnie za pepek :)) Tylko rozmiar bylam chyba xxxxxs na muszke ! takie z brazowego materialu milegow dotyku :))

Nadinka ma juz zabek !!!

Do góry