reklama
K
krycha
Gość
no ja też się wybieram na tą wyprzedaż koło 11.no niby miało nie padać ale ciągle jakaś drobnica sika z nieba
Heh, to może się spotkamy
Dzień doberek Camomile, jak nastrój dzisiejszego dnia?
K
krycha
Gość
Krycha jeszce gorzej niż wczoraj. Całą noc nie spałam tyle miałam myśli:-(
Chyba przydałoby Ci się trochę czasu tylko dla siebie, relaksująca kąpiel, dobra książka, zabawna komedia albo sen albo długi spacer (choć pogoda dziś nie sprzyja)...
D
drozdusia
Gość
Camomile a cóż to jakiś kłopocik?tak się wczoraj zastanawiałam czy u ciebie wszystko ok
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dzien doberek:-)
a mysmy pospali az do 10.30oczywiscie z 2 przerwami na mleczko ;-)
teraz Majcia spi ale niestety ma temperature 39 prawiemam nadzieje ze to tylko moze z wczorajszych emocjitydzien temy tez miala ech:-(
no nic.....
milej niedzieli zycze wszystkim
a mysmy pospali az do 10.30oczywiscie z 2 przerwami na mleczko ;-)
teraz Majcia spi ale niestety ma temperature 39 prawiemam nadzieje ze to tylko moze z wczorajszych emocjitydzien temy tez miala ech:-(
no nic.....
milej niedzieli zycze wszystkim
beakta
Mammy of boys & girl
Hej. A ja mam pytanko....dziewczyny widzialyscie gdzies w sklepach spodnie z ywsokiem stanem najlepiej na szelkach? Moga byc jeansy lub materialowe....wzielo mnie na takie i szukam od wczoraj jak na razie to na allegro ale moze tu na miejscu ktroras gdzies widziala? :-)
Hejka dziewczyny:-)Ja już po zakupach;-)nie pojechałyśmy do Corku bo pogoda ale byłyśmy tutaj na tych wyprzedażach i troche kupiłam )Mareczkowi z Matim kupiłam taki słodki tolik z krzesełkami za bezcen i w dodatu nówka heheh tak to moge kupować potem jeszcze kilka ciuszków dla Matiego też nowe taka babeczka sprzedawała z auta ciekawe bo wszystkie miała nowe i naprawde git chyba z jakiegoś sklepu potem dywanik z kubusiem także zakupki fajnistepotem was poczytam bo z czasem krucho
reklama
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Krycha jeszce gorzej niż wczoraj. Całą noc nie spałam tyle miałam myśli:-(
Kochana nie wiem co przezywasz wiec nie moge powiedziec ze Cie rozumiem ... Przechodzisz bardzo ciezkie sytuacje Kochana ja jestem z Toba zawsze mozesz liczyc na jakokolwiek moja pomoc O ile bede w stanie Ci pomoc ! Bedzie dobrze kochanie bedzie dobrze )
Hejka dziewczyny:-)Ja już po zakupach;-)nie pojechałyśmy do Corku bo pogoda ale byłyśmy tutaj na tych wyprzedażach i troche kupiłam )Mareczkowi z Matim kupiłam taki słodki tolik z krzesełkami za bezcen i w dodatu nówka heheh tak to moge kupować potem jeszcze kilka ciuszków dla Matiego też nowe taka babeczka sprzedawała z auta ciekawe bo wszystkie miała nowe i naprawde git chyba z jakiegoś sklepu potem dywanik z kubusiem także zakupki fajnistepotem was poczytam bo z czasem krucho
Noo zakupki rewelka ) A my dzis w tk max'ie bylismy kupila sobie taki komplet ze sciagaczami gora z dolem w jednym hehehe i malej zabawke kluczyki
Beakta ja gdziec cos takiego widzialam Tylko bardziej chyba spodniczke teraz nioe pamietam gdzie .... A jakbys zobaczyla w river island albo a|wear kurcze w tych taki lepszych sklepach ) Nawet ostatnio w lumpku widzialam spodnie za pepek ) Tylko rozmiar bylam chyba xxxxxs na muszke ! takie z brazowego materialu milegow dotyku )
Nadinka ma juz zabek !!!