reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Krycha ja cały czas trzymam kciukersy.i nie przejmuj się niepowodzeniem w nocy.nocne odstawianie od piersi jest podobno najgorsze.człowiek w nocy chce spać i jak posłucha marudzenia i płaczu dłuższą chwilę to nic dziwnego że zrobi wszystko żeby jak najszybciej się położyć:crazy: :confused2:

No właśnie najbardziej boję się nocy, bo w dzień dajemy radę! Jak Oliwka zobaczy sól na sutku to nawet nie chce się zbliżyć... Ale postanowiłam, że jak będzie bardzo źle to nocne karmienia jeszcze zostaną, bo na takie drastyczne odstawianie raczej nie mam siły... A może inaczej, muszę mieć później w dzień siłe żeby się Pyzuchną zająć ;-)

Justysia21, nic w sumie takiego - w lumpku bluzę i bezrękawnik dla Oliwki, jedzonko i przekąski i testy ciążowe :-D:-p:-D!!! Tym razem były już w sklepie za 2 e hihihihihihihihi i to dwupaki ;-)

reklama
widzę że tu tradycyjne weekendowe pustki.zaglądam co chwilę ale ruch słabiutki:eek:
Cytrusku i Justynko ja to na imprezkę bardzo chętnie bym się wybrała gdyby mój T miał akurat wolne i mógłby zostać z małą no ale....no właśnie-mój brzuchol:sorry: czy imprezka w moim stanie jest wskazana?;-)
Krycha tylko spokojnie-nie od razu Rzym zbudowano.jeśli nie da się od razu to nic na siłę.lepiej stopniowo niżbyś miała znerwicować Oliwcię.niech się oswoi z nową sytuacją:tak:
idę cosik pooglądać,potem może zajrzę

Witam się pózno ale same wiecie:-) Imprezka udana ale ja szczęśliwa że już po:-Ddzieci wow pełna chatka ale mężulek opanował sytuacje :-D Aga mam nadzieje że u Ciebie też ok :))))Ciesze się że z Igorkiem lepiej;-) oki potem popisze bo nie mam czasu dobranocka;-)

Cytrus z ta imprezka tzw :) domowka superr pomysl :)) Mysle ze Damianooo zostanie mi w domku z Nadinka :))

Baby ja juz zycze dobranoc :)) Jutro obiadzik mnie czeka Mmm smaczniusii :)) Noo i na zakupki jedziemy zagladnac do tk maxa :)) Malej chce cosik kupic :))

DZIEŃ DOBRY MAMUSIE!!!! :-D

ja dziewczynki dzisiaj caly dzien przelazalam i spie ba mam bole w dole brzuszka i uczucie ciagniecia w dol :-((chyba moje dziecie chce wyjsc ) .

Może już chce wyjść a może jeszcze nie ;-). Mała ma mało miejsca w brzuszku, a, że aktywna... Jeszcze troszkę się pomęczysz i koniec z takimi przygodami, nie martw się i cierpliwie czekaj :sorry:

hejka ja tak na chwilke,jaj juz Justyska pisala planujemy wypad wieczorny:-)A ja mam pytanko ktora sie pisze na piatkowa imprezke wieczorna tzw.domowke?z winkiem czy czym tam chcecie.Zainteresowane prosze o kontakt na priva a podam szczegoly;-)

Pomysł super, ale ja raczej odpadam :unsure:... Choć, nie powiem, bardzo chętnie wyrwałabym się na taką wieczorną posiadówkę :-D

Witam się pózno ale same wiecie:-) Imprezka udana ale ja szczęśliwa że już po:-Ddzieci wow pełna chatka ale mężulek opanował sytuacje :-D Aga mam nadzieje że u Ciebie też ok :))))Ciesze się że z Igorkiem lepiej;-) oki potem popisze bo nie mam czasu dobranocka;-)

Domyślam się, że odetchnęłąś z ulgą jak już te dzieci poszły do swoich domów hehehe :-p;-)

Krycha tylko spokojnie-nie od razu Rzym zbudowano.jeśli nie da się od razu to nic na siłę.lepiej stopniowo niżbyś miała znerwicować Oliwcię.niech się oswoi z nową sytuacją:tak:

No tak właśnie też uważam :-D, dobrze, że tak piszesz, ulżyło mi nieco :sorry:

Baby ja juz zycze dobranoc :)) Jutro obiadzik mnie czeka Mmm smaczniusii :)) Noo i na zakupki jedziemy zagladnac do tk maxa :)) Malej chce cosik kupic :))

To ten obiadzik na pewno będzie smaczny jeśli marzy Ci się już dzień wcześniej :szok: :tak::-D

hejka
melduje sie i dziekuje za zyczonka:)
imprezka udana:) jeszcze nie wszyscy goscie poszli ale dorwalam sie do kompa hahhaha
dobranoc:)
kilka zdjec dodalam na nk :)
papatki

Oj, widać, widać, że imprezka udana, jeśli jeszcze trwa :rolleyes2:... Fotki super, a Ty w tej kiecce cud - malina, hehehe, częściej powinnaś chodzić w sukienkach :rofl2::tak:

Jednak karmienia nocne na razie zostaną... No chyba, że Oliwka zacznie przesadzać i tak jak w Polsce rekompensować sobie niedobór żarełka z dnia właśnie w nocy, z tego tłustego mleczka!!! Ale teraz już sutki zasolone, Młoda w prawdzie się ciągle keli, pewnie efekt nocy, ale nie dostanie, nic z tego! Wczoraj wieczorkiem ściągałam mleczko i chciałam dać Oliwce, bo patrzyła już i patrzyła co ja wyprawiam z "Jej cycusiami", ale pić nie chciałam, choć wyrwała mi butlę jak już skończyłam :eek:... No cóż, nikt nie mówił, że będzie łatwo :sorry:

Udanej niedzieli życzę :rolleyes2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzień doberek kobietki.pogoda nie zapowiada się rewelacyjnie chociaż w necie czytałam że ma nie padać:confused2:
Aguś Majeczka wyglądała jak mała księżniczka:tak: no i w ogóle wszyscy wyglądali super;-) no a jeśli imprezka trwała do takiej godziny to musiała być udana
zmykam na jedzonko,miłego dzionka

Drozdusia, smacznego :-D! Ja zaraz też coś wtrzachnę i tak się zastanawiam, że jak już wszyscy u mnie w domku nie śpią to może w końcu wybierzemy się na tą wyprzedaż garażową :-)! Ma nie padać powiadasz, hm... Byłoby super!

@ nadal brak :sorry:...

reklama
Do góry