DZIEŃ DOBRY MAMUSIE!!!!
ja dziewczynki dzisiaj caly dzien przelazalam i spie ba mam bole w dole brzuszka i uczucie ciagniecia w dol :-((chyba moje dziecie chce wyjsc ) .
Może już chce wyjść a może jeszcze nie ;-). Mała ma mało miejsca w brzuszku, a, że aktywna... Jeszcze troszkę się pomęczysz i koniec z takimi przygodami, nie martw się i cierpliwie czekaj
hejka ja tak na chwilke,jaj juz Justyska pisala planujemy wypad wieczorny:-)A ja mam pytanko ktora sie pisze na piatkowa imprezke wieczorna tzw.domowke?z winkiem czy czym tam chcecie.Zainteresowane prosze o kontakt na priva a podam szczegoly;-)
Pomysł super, ale ja raczej odpadam
... Choć, nie powiem, bardzo chętnie wyrwałabym się na taką wieczorną posiadówkę
Witam się pózno ale same wiecie:-) Imprezka udana ale ja szczęśliwa że już po
dzieci wow pełna chatka ale mężulek opanował sytuacje
Aga mam nadzieje że u Ciebie też ok
)))Ciesze się że z Igorkiem lepiej;-) oki potem popisze bo nie mam czasu dobranocka;-)
Domyślam się, że odetchnęłąś z ulgą jak już te dzieci poszły do swoich domów hehehe
;-)
Krycha tylko spokojnie-nie od razu Rzym zbudowano.jeśli nie da się od razu to nic na siłę.lepiej stopniowo niżbyś miała znerwicować Oliwcię.niech się oswoi z nową sytuacją
No tak właśnie też uważam
, dobrze, że tak piszesz, ulżyło mi nieco
Baby ja juz zycze dobranoc
) Jutro obiadzik mnie czeka Mmm smaczniusii
) Noo i na zakupki jedziemy zagladnac do tk maxa
) Malej chce cosik kupic
)
To ten obiadzik na pewno będzie smaczny jeśli marzy Ci się już dzień wcześniej
hejka
melduje sie i dziekuje za zyczonka
imprezka udana
jeszcze nie wszyscy goscie poszli ale dorwalam sie do kompa hahhaha
dobranoc
kilka zdjec dodalam na nk
papatki
Oj, widać, widać, że imprezka udana, jeśli jeszcze trwa
... Fotki super, a Ty w tej kiecce cud - malina, hehehe, częściej powinnaś chodzić w sukienkach
Jednak karmienia nocne na razie zostaną... No chyba, że Oliwka zacznie przesadzać i tak jak w Polsce rekompensować sobie niedobór żarełka z dnia właśnie w nocy, z tego tłustego mleczka!!! Ale teraz już sutki zasolone, Młoda w prawdzie się ciągle keli, pewnie efekt nocy, ale nie dostanie, nic z tego! Wczoraj wieczorkiem ściągałam mleczko i chciałam dać Oliwce, bo patrzyła już i patrzyła co ja wyprawiam z "Jej cycusiami", ale pić nie chciałam, choć wyrwała mi butlę jak już skończyłam
... No cóż, nikt nie mówił, że będzie łatwo
Udanej niedzieli życzę