reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
witam sie!!!!
Camomile witaj!! jak Igorek ??
Aga udanej imprezki
Martuana Twoja imprezka tez ma byc udana!!! tylko niech Ci dzieciaki chaty nie zdemoluja:-D a i jak tam road??:-D:-D:-D

Witam:-) po tygodniowej nieobecności.

Witaj kochana :)) Mam nadzieje ze u was juz wszystko sie polepszylo z zdrowkiem Igorka :))

dzien doberek;;
Camomile witajcie w domciu:)
mam nadzieje ze Igorkowi troszke sie poprawilo:)
to ja uciekam:)
dzis chrzciny wiec mnie nie bedzie:)
milego weekendu:)

No to wspanialej uroczystosci zycze :))

Hejo mamki ja dopiero teraz bo od rana mnie w domku nie bylo Kawka z foremka wypad na miasto male zakupki :)) Z ktorych jestem zadowolona :))

Dzis na obidek nic nie robic Zje sie cos z zamrazalki w sumie Damianooo sam zaproponowal ze mam sie dzis z tym nie obrabiac Ale za to jutro rosolek i Nadinulka pierwszy raz sobie go zje a na drugie danie kluseczki z mieskiem i sosikiem Ahh jaka jam glodna :(

Camomile, od wczoraj dopiero i już w nocy dałam ciała, ale od rana nic a nic nie dostała cyca! Zjadła rurke, na obiad ziemnaczki z farszem z papryki faszerowanej, po drzemce dam Jej bananki z ryżem (ze słoiczka), aaaaa i jak byłyśmy na mieście to wciągnę kilka sztuk chrupków serowych i dwa krążki z jabłuszkiem no i popija co jakiś czas z niekapka ;-). Z głodu na pewno nie umiera, ale serce mnie tak ściska :eek::-(... Ale trza zakończyć i już!!! Nawet udało się nam usypianie i nie trwało długo, ale bez płaczu i sprzeciwów się nie obyło, ale mamusia była nieugięta, śpi już godzinkę :sorry:...

Ja też jestem zadowolona z zakupków :-) i jeszcze sie dowiedziałam, że wąż za niedługo wraca do domku :rofl2:!!! Mogę się teraz spokojnie polecnić, a co :-p;-) dokąd nie przyjdzie oczywiście...

Aga_irlandia i Martuana, udanych imprezek życzę, bawcie się dobrze :-D:-D:-D

a my też byłyśmy na zakupach ale takich bardziej do domku.pogoda dzisiaj super:tak: jutro też ma być słoneczko i ciepełko.mała znowu poszła z babcią na spacerek to mam chwilkę żeby napić się ciepłej herbaty.Lola ciągle smarka ale wszystko ładnie schodzi także nie jest źle.liczę na to że dzisiejsza nocka będzie lżejsza:sorry:
Krycha ja cały czas trzymam kciukersy.i nie przejmuj się niepowodzeniem w nocy.nocne odstawianie od piersi jest podobno najgorsze.człowiek w nocy chce spać i jak posłucha marudzenia i płaczu dłuższą chwilę to nic dziwnego że zrobi wszystko żeby jak najszybciej się położyć:crazy: :confused2:

witam kobietki :-)

Kasiula i Igorek witamy w domku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja dziewczynki dzisiaj caly dzien przelazalam i spie ba mam bole w dole brzuszka i uczucie ciagniecia w dol :-((chyba moje dziecie chce wyjsc ) .

reklama
hejka ja tak na chwilke,jaj juz Justyska pisala planujemy wypad wieczorny:-)A ja mam pytanko ktora sie pisze na piatkowa imprezke wieczorna tzw.domowke?z winkiem czy czym tam chcecie.Zainteresowane prosze o kontakt na priva a podam szczegoly;-)

Do góry