reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Ja tez tak szybciutko witam i zmykam bo ja to musze was czytac zeby brakow nie miec ;) Ja na taki babski wypad to tez z checia ale moj pracuje na nocki to ewentualnie by mnie przywiozl do miasta ale jak w nocy ja wroce do domciu:eek: mamcia z dzieciakami mowi ze zostanie ale rano to ja juz bym musiala byc w chacce:happy:wiec pewnie lipa bo w tygodniu to pewnie ciezko innym dziewczynom, no trudno ;( oki zmykam spokojnej nocki;-)

Ostatnia edycja:
Witam mamusie!!! Noc - katastrofa, poległam po całej linii :zawstydzona/y::-:)zawstydzona/y:... Pierwszą pobudkę na cyca pzeżyłyśmy, choć wałczyłam z Oliwką, przytulałam i lulałam prawie godzinę :eek:, a jak próbowałam dac Jej mleczka z butli to tak sie darło, że szok :szok:! Kolejne dwie pobudki już nie były tak twarde... Po pierwsze piersi mi tak nabrały, że były prawie jak kamienie i musiała mi to ściągnąć! Po drugie wąż na 08.00 do pracy i nic by się nie wyspał, no i ściągała mi to mleko na 3 karmienia... Ale z nocy nie jestem zadowolona :no:... No nic, od rana sól już poszła w ruch i się nie dam, zwłaszcza, że mam dobrą motywację ;-):-p;-)!!!

Camomile, nareszcie jesteście w domu!!! Jak Igorek się czuje? Naprawili Go w końcu? Opowiadaj tu nam szybko, bo my się tak martwiłyśmy...

Miłego dnia mamusie,, do klikania :sorry:

reklama
dzień dobry:-)
Krycha ja też miałam ciężką noc.nie dość że te zęby to jeszcze nagle pojawił się katar:-( i to taki że mała miała problem z oddychaniem.do tego nic nie chciało jej schodzić.wzięłam ją do siebie żeby mieć ją pod ręką bo budziła się co chwila:szok: no i psikałam jej calutką noc na przemian otrivin i sterimar a mała darła się wniebogłosy.o czyszczeniu nie było mowy:no: no ale od rana wszystko ładnie schodzi także powinno być lepiej.w sumie to nie powinnam się dziwić bo Lola zawsze jak wyłażą jej zęby to się smarcze przy okazji

Camomile witaj spowrotem.jak malutki?

Gosiulka ano mieszkam całkiem blisko-jak idziesz od dunnesa 24 do miasta to zaraz za tą stacją texaco

Do góry