reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Sylcia no mowie ci nic nie pije,a zageszczone pije tak samo jak normalne czyli wcale, a ze smoczkiem jeszcze nie probowalam moze sprobuje zobaczymy, ale jak cos to jutro ide do tego pediatry w Polmedzie to sie go wszystkiego wypytam ehh a pytan mam kielkadziesiat :)

Ano sprobuj a noz sie uda :) Ja ide w pon do poloznej aby mi doradzila w kilku sprawach a pozniej do lekarza jakiegos konkretnego i na szczypienie do gp

dziewczynki znikam bo moj mazzz przyjechal nareszcie i weekend razem :-) zycze milusiego weekendu wszystkim .
:rofl2:

Dobranoc i melego weekend'ziku zyczymyyy :))

reklama
Krycha dobry start i obyś wytrwała w postanowieniu:tak: a to że złapała smoka to normalne.jak ja małej zabierałam cycka to też ciągnęła smoka-w zastępstwie bo przecież nadal miała potrzebę ssania ale szybko odrzuciła też smoka.no cóż jak zabierasz jedno musisz dać coś w zamian:sorry: mam nadzieję że nocka nie będzie najgorsza.początki są najgorsze ale z każdym dniem będzie coraz lepiej;-)
a mojej małej już się prawie przebił ząbek.chyba teraz jest ten najgorszy moment jak wyłazi na zewnątrz bo budzi się bidulka co chwila z płaczem i ma strasznie spuchnięte dziąsełko:-(zastanawiam się czy w ogóle kłaść się spać skoro co chwila wstaję i ją pocieszam:eek:
Madzia miłego weekendowania.mój mąż niestety w weekend ma nocki ale cóż zrobić:confused2:
Gosiulka a ty mieszkasz niedaleko mnie to jak będziesz kiedyś spacerować z małą to daj znać i wpadaj na kawkę to w końcu cię poznam
idę obejrzeć Tudorów,potem może zajrzę ale w razie czego spokojnej nocy mamusie

Sylcia a o co chcesz sie wypytac i poradzic u lekarza??? i do ktorego lekarza bedziesz szla z malutka??

W koncu ma byc moja polozna To musze jej powiedziec o nowym mleku o sloikach i innych nowych rzeczach ktore jej daje No i chce aby zobaczyla mala jak wyglada zmierzyla zwazyla i zobaczyla jej ruchliwosc I doradzila konkretnego lekarza niewiem ortopedy czy cos w tym stylu ? Noo i aby podala nazwe dobrych czopkow i moze czegos innego niz calpol i nurofen No i od nich cos na dziasla ... Bongella czy vogella jest na zabki ale nievpamietam

aha Sylcia no tak bo juz jej za chwilke musisz wporwdzic malej mlko nastepne :):) bo Nadia to juz duza dziewczynka:)
ja swojej poloznej juz sie niczego nie pytam, bo wiesz ona za kazdym razem mi doradzi tak ze potem sama nie wiem co robic, tak jak z tym mlekiem zebym jej na sile dawala chocby lyzeczka, slyszalas kiedys zeby ktos karmil dziecko mlekiem z lyzeczki??? pozatym ja uwazam ze kazda matka wie najlepiej co jest dla jej dziecka najlepsze, no ale moze Twoja polozna jest troszke bardziej rozgarnieta niz moja hehe:) no i jak sie wypytasz o te czopki to napisz co Ci doradzila :) bo pewnie tez niedlugo bedzie cos potrzebne:)
a do ortopedy czemu malutka chcesz zabrac??

aha Sylcia no tak bo juz jej za chwilke musisz wporwdzic malej mlko nastepne :):) bo Nadia to juz duza dziewczynka:)
ja swojej poloznej juz sie niczego nie pytam, bo wiesz ona za kazdym razem mi doradzi tak ze potem sama nie wiem co robic, tak jak z tym mlekiem zebym jej na sile dawala chocby lyzeczka, slyszalas kiedys zeby ktos karmil dziecko mlekiem z lyzeczki??? pozatym ja uwazam ze kazda matka wie najlepiej co jest dla jej dziecka najlepsze, no ale moze Twoja polozna jest troszke bardziej rozgarnieta niz moja hehe:) no i jak sie wypytasz o te czopki to napisz co Ci doradzila :) bo pewnie tez niedlugo bedzie cos potrzebne:)
a do ortopedy czemu malutka chcesz zabrac??

a do ortopedy zeby zobaczyl jej nozki i bioderka :) No a na moja polozna nie moge narzekac bardzo mila sympatyczna i rozgarnieta kobieta :)) A z czopkami i lekarstwami dam znac co i jak :))

Baby trza isc na balety!!!!! a co !!!! mamuski tez moga!!!! ktora chetna!!!!
dzieciaki z tatusiami zostawic i poszalec trochu!!!!
pisac ktora sie na to pisze !!!!
sa juz dwie ja i Cytrusek!!!!!

Sylcia no tak bioderka wazna sprawa, ale jak cos by bylo nie tak to juz pewnie polozna by to sama wyczula, no ale zawsze lepiej sie upewnic

Justysia balety zalezy kiedy ?? ja za tydzien sie wybieram ale to z moim a dziedzia z tesciowa bedzie, i jakos niedlugo mam znow dwa panienskie no ale jesli sie dni nie zejda to z wami tez pojde a co:)

Lece spac kochane bo ledwo juz na oczy patrze
kalaruchy pod poduchy
dobranoc:)

reklama
Baby trza isc na balety!!!!! a co !!!! mamuski tez moga!!!! ktora chetna!!!!
dzieciaki z tatusiami zostawic i poszalec trochu!!!!
pisac ktora sie na to pisze !!!!
sa juz dwie ja i Cytrusek!!!!!

Ja bym sie wybrala a co :))

Sylcia no tak bioderka wazna sprawa, ale jak cos by bylo nie tak to juz pewnie polozna by to sama wyczula, no ale zawsze lepiej sie upewnic

Justysia balety zalezy kiedy ?? ja za tydzien sie wybieram ale to z moim a dziedzia z tesciowa bedzie, i jakos niedlugo mam znow dwa panienskie no ale jesli sie dni nie zejda to z wami tez pojde a co:)

Lece spac kochane bo ledwo juz na oczy patrze
kalaruchy pod poduchy
dobranoc:)

No chce na taka kontrolke isc z malenka niech zobaczy co i jak :))

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry