justysia21
Elfikowa mama :D
mariazk co do mleka ja sma niebieskie uzywam i jestem zadowolona!!! a co do paszportu to nie pamietam co wpisalam ale jak bedziesz na gardzie to sie gardzisty zapytaj on na bank Tobie powie a i jak bedziesz na gardzie to niech on Ci nie podpisuje dwa razy formy bo mi w miejsce gdzie miala osoba zaufania publicznego podpislal i mi forme odeslali!!!!!
Martuana dzieki za zakupki swietnie bylo!!!! co tam deszcz jak sie ma takie towarzystwo!!!!
Olivca ja zawsze z Jula z tylu siedze bo mi jej szkoda jak tak sama tam jest, nic nie widzi i jeszcze towarzystwa ma nie miec!!!! ja na Twoim miejscu bym sie pociagiem wybrala a moj mezus Cie ze stacji odbierze a i w ogole tu wszyscy zmotoryzowani wiec nie bedzie problemu
ok zmykam chatke ogarnac buzka :*
Martuana dzieki za zakupki swietnie bylo!!!! co tam deszcz jak sie ma takie towarzystwo!!!!
Olivca ja zawsze z Jula z tylu siedze bo mi jej szkoda jak tak sama tam jest, nic nie widzi i jeszcze towarzystwa ma nie miec!!!! ja na Twoim miejscu bym sie pociagiem wybrala a moj mezus Cie ze stacji odbierze a i w ogole tu wszyscy zmotoryzowani wiec nie bedzie problemu
ok zmykam chatke ogarnac buzka :*