reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

mariazk co do mleka ja sma niebieskie uzywam i jestem zadowolona!!! a co do paszportu to nie pamietam co wpisalam ale jak bedziesz na gardzie to sie gardzisty zapytaj on na bank Tobie powie a i jak bedziesz na gardzie to niech on Ci nie podpisuje dwa razy formy bo mi w miejsce gdzie miala osoba zaufania publicznego podpislal i mi forme odeslali!!!!!
Martuana dzieki za zakupki swietnie bylo!!!! co tam deszcz jak sie ma takie towarzystwo!!!!
Olivca ja zawsze z Jula z tylu siedze bo mi jej szkoda jak tak sama tam jest, nic nie widzi i jeszcze towarzystwa ma nie miec!!!! ja na Twoim miejscu bym sie pociagiem wybrala a moj mezus Cie ze stacji odbierze a i w ogole tu wszyscy zmotoryzowani wiec nie bedzie problemu :)

ok zmykam chatke ogarnac buzka :*

reklama
Aaaaa, Drozdusia, bo jakaś taka skapciała dzisiaj jestem, wkurza mnie już to czekanie :dry:... Ciągle czuję, że mi mokro, a jak sprawdzam to nic nie ma :eek:!

Ms.Marple, Oliwka czuje się dobrze, noc przespała normalnie, więc już wiem na 100%, że nic Jej się wczoraj nie stało :sorry:! Tylko ma temperaturę podwyższoną, ale pewnie to przez zęby, może w końcu wylezą! A ja czuję się tak se (patrz wyżej) i jajniki bolą bardziej, więc wolę sobie poleżeć ile Młoda mi da, niż przed kompem siadać, ale będę Was już podczytywać częściej, bo sporo już nastukałyście, no i ile można leżeć, nie?
Dzięki za troskę Laseczki ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Niestety nie, puki ma ten wózkowy fotelik-chyba do 11kg nie wolno przodem tylko tyłem do kierunku jazdy, a to właśńie ogranicza jej pole widzenia prawie całkowicie no i ja słabiej ją widzę, ale takie maluszki nie można inaczej, już nie wspominając że z tyłu bo to normalne
zdziwiłam się właśnie, a nie zajarzyłam, że trzymasz ten fotelik na tylnym siedzeniu bo ja woziłam mały fotelik (tyłem do kierunku jazdy) obok siebie na przednim siedzeniu, ale wtedy oczywiście trzeba wyłączyć poduszkę powietrzną:tak:

spacerek nam się udał chociaż oczywiście fumfel się wywalił i cały mokry i brudny wrócił:eek: ostatnio zawsze tak wraca:-D:-D

uuuuuuuuuuu ale zaczęło lać w ostatniej chwili wróciliśmy:eek:

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny,
wpisałam się tutaj jakieś 2 m-ce temu ale jakoś nie miałam czasu rozkręcić się z pisaniem. Wiec witam wszystkie mamusie. Martuana wiem ze już dawno i nie prawda ale gratuluje syneczka. Mam nadzieje ze poród bym w miarę szybki. Moj synuś urodzil sie 25.08 - nie spieszylo mu sie :).
Mam pytanko - czy ktoras z was wypelniala formularz o Irlandzki paszport dla dziecka - bo ja wlasnie to robie i nie jestem pewna czy w sekcji CITIZENSHIP punkt 3 mam coś zaznaczać. tam jest Naturalisation/Foreign Birth Registration/Post Nuptial.
Dzieki za podpoiwedz
Cześć laseczko;-)o to pózno Cię wzieło ja urodziłam 14;-) byłam na wywołaniu zaraz po naszym spotkaniu w materniti:tak:a ile ważył twój brzdąc?? mój poród? hahah dobrze że już po hahahna wole nie pamiętać:-D a ja z twoim?? No i dziewczynki dzięki za życzenia dla Martysi:tak: przekazałam od cioć foremkowych tych znanych i jeszcze nie poznanych:-D podziękowała;-) Zakupki udane w świetnym towarzystwie hahah aleśmy obskoczyły sklepów:szok:Kupiłam dla wszystkich zabawki ubranka hahah tylko nie sobie hahahh:-Dale do wieczorka mam jeszcze czas:tak:;-) A co do mleka ja używam APTAMIL i jestem zadowolona ale po każdym tak samo się czuje i ulewa :sorry:i cierpi na chwilowe przekarmienie czyli bolący brzusio;-)

Martuana, od nas też Martysię ucałuj ;-)

Dziewczyny, trzymajcie kciuki, zaczynam odstawianie! Oliwa nie jest z tego zadowolona...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ms.marple u nas przed chwilą było istne oberwanie chmury:shocked2::szok: no ale po wycieczce do centrum już się nie ruszaliśmy.lenia mam jakiegoś.i spać mi się chce:sorry: od kilku dni tak mam że od godziny 16 chodzę jak lunatyk :cool:
Krycha no to powodzonka.będzie ci potrzebne.ale nie musi być aż tak źle.może akurat pójdzie łatwo.i pamiętaj-najważniejsza jest konsekwencja.jak raz dasz się złamać to już po tobie:rofl2::confused2:

Martuana, od nas też Martysię ucałuj ;-)

Dziewczyny, trzymajcie kciuki, zaczynam odstawianie! Oliwa nie jest z tego zadowolona...

Trzymamy trzymamy :))

Martuana, Justysia w taki deszczol sobie zakupki robilyscie odwazniachy :) Ja to sie zle czuje bolii mnie glowa bardzo a malenka mi dzis tez jakas taka slaba, wiec dzien w domku spedzilysmy

a ja jeszcze raz do miasta jechalam hihihi moja pelerynka przyszla i trza bylo odebrac hihihihi jeszcze 20euro bym doplacila i mialabym druga spacerowke hihihihi no coz chcialo sie taki woooz to teraz trza bulic :-D:sorry:

reklama
Do góry